Warrior-előzetes

Aki imádta a Fightert a Warriort is fogja? Családi dráma lakozik az MMA bajnokság hátterében. Két testvér, akik között hatalmas a szakadék, ugyanazon a bajnokságon indul.

Azért azt tegyük hozzá, hogy a filmet valamikor 2009-ben forgatták. A főbb szerepekben: Tom Hardy, Joel Edgerton, Nick Nolte, Jennifer Morrison.

HD a nagyoknak.

human
írta
2011. 04. 08. 04:27
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Warrior-előzetes” bejegyzéshez

 1. Nem ismerem Bane karakterét, de ez a pankrátorkörnyezet egész jól passzolna TDKR-be és láttuk Tom Hardy-t pankrátorkodni. Úristenúristenúristen legyen már 2012 :)

 2. Szerintem ez az epic zene nem illik ehhez az előzeteshez, csak a dicsőséget hangsúlyozzák ki vele, pedig a másik oldalt is ki kellene. Persze a filmben lehet, hogy megjelenítik ezt – legalábbis reménykedek benne. A nagy szervezetek szintén ezt az epikusságot próbálják bele vinni, de nem rejtik el a keménységét, a brutalitását a dolognak ( lásd UFC előzetesek, felkészülési videók ). Ha ezt a külső-belső nézetet egyaránt megjelenítik a filmben, akkor tényleg nézhető lesz, de amíg csak egy külső perspektívából mutatják, addig… belülről a harcban nincs semmi “megváltás” szerű érzelem.

 3. Milyen durván van már kigyúrva Hardy, meg a nyaka is hogy néz már ki..
  Hova lett a Schinzon féle vézna kisember?:D

 4. Na így már el tudom képzelni Bane-ként, ha hasonlóan fog kinézni ott is izomzatilag. Érdekesnek tűnik amúgy a film így előzetes alapján.

 5. Első blikkre azt mondom tökösebben néz ki a Fighter-nál, és remélem megismétli annak sikerét legalább annyiban, hogy Nick Nolte-nak végre a kezébe tesznek a szerepért egy Oscart.

  Meglepő, hogy 2009-ig a fiókban lapult, ez legtöbbször rossz előjel, sajnos. Másrészről ennek millió és egy más oka is lehet, azon kívül, hogy a film lapos, én bizakodom.

  Hardy felmenőben, a mozinak ez mindenképpen jót tesz. Felteszem, ha 2009-ben mutatják be negyed annyian sem nézték volna meg mint így, az Eredet és a Fighter hátszele után.

  Érdekes mennyien meglepődnek Hardy deltáin, pedig a Bronsonban, amely megalapozta a szakmai hírnevét már vagy három éve, legalább ennyire ki volt gyúrva.

 6. “Aki imádta a Fightert a Warriort is fogja?”

  Szerintem más lesz a két film még ha a történet hasonló is.
  Mint ahogy 3 testőr és 3 testőr között is van különbség.

 7. Hatásvadász zene, erőltetett dráma, hősiesség…
  Lehet belőle valami, de ezután nem sokat várok tőle.

 8. Szep Arona slam 0:20-nal… a fsz mukso meg total Chael Sonnen kinezetre, bar remelem itt veget is er a hasonlosag kulonben sanszos h a nezok magukra gyujtjak a mozit 10 perc utan.
  Van par imsertebb UFCs nev a stablistaban, Marquart, Rumble, ket biro is, meg latom a Tapout is a nevet adta hoza… mondjuk a bevagott meccs jelenetek eleg nyomik, nagy latvanyos parasztlengok meg minden, de hat majd meglatjuk

 9. Kunt Angle pankrátor is szerepel a filmben. :) meglepő. De Tom Hardy mellé a másik szereple Dan Hardy jobban illet volna, kicsit meggyőzőbb lett volna a film.

 10. LnB: Vicces lett volna “The Outlaw” Hardyt betenni :D. De akkor semmi epic nem lett volna a végében…:D Majd azért meglessük ezt is, de valahogy Ápr. 30-át jobban várom…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.