6 hozzászólás a “Az első érdekes Cars 2-poszter” bejegyzéshez

  1. Szerintem ez lesz az első komolyabb “bukásuk”. Amíg az első rész követte a “Doc Hollywood” film történetét, addig ez a második teljesen furcsa James Bond paródiának tűnik, amit nem feltétlenül nézetnék gyerekekkel. Ez a robbanásos poszter is csak elrettenti szerintem a szülőket.

  2. az első részt se szerettem mert sablonos volt de nincs nagy bajom vele mert aranyos volt.de semmi extra…de ez…szőrnyű…nem is a poszter hanem maga az egész.ez hogy titkos ügynökösdi meg James Bond…áh…ez hatalmas hülyeség…nem ezen fog múlni de én biztos kihagyom a Moziba…baromság az egész

  3. A poszter faszányos, de nekem is elég semmilyen volt az első rész, és ez a titkosügynökösdi tényleg elég klisé. A kicsik biztos kajolni fogják.

  4. Én pedig azt mondom, hogy ez a film elsősorban gyerekeknek készül, amire persze a szülő is beülhet.Az első részt a kisfiam(5 éves) már három éve nézi és még mindig nem unja.Ezt az új részt már úgy várja, hogy naponta kérdezi, mikor lesz már nyár. Úgyhogy a célközönségnél el fogja érni a célját.Az meg hogy tetszik-e egy húsz éves vagy idősebb embernek, az az alkotók részéről csak másodlagos, mert ha a szülőnek úgyis meg kell venni a jegyet a gyerekkel együtt, az nekik már dupla haszon.Én is csak azért várom már ezt a részt, mert az elsőt már kívülről fújom.

  5. cooldaddy-vel tökre egyet értek. Ha tetszik a gyereknek, akkor hurrá, mehetsz te is vele. Mert hát ki rakja be a gyerekét egy filmre és megy érte később vissza? :D Már végigszenvedtem pár Hello Kitty-t meg Teletubbiest a TV-ben. Ahhoz képest ez abban jobb, hogy tartalmaz felnőtteknek szóló jeleneteket is, (nem olyan 18karikásat offkorz) melyet csak mi értünk, de mivel mi nevetünk, ők is nevetnek rajta, pedig hát fogalmuk sincs… :D Összességében elmondható, hogy felnőttként legagyizzuk valamit, mert életképtelen történetet látunk benne, de a kicsiknek eladhatsz egy olyan filmet is, ahol egy kenyérpirító a főszereplő, és el kell vinned moziba, mert lelki sérült lesz, ha mindent megtiltasz neki. És ezt a Pixar is jól tudja… :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.