Johnny English Reborn-előzetes

Egy dolog biztos, nem fog az ebéd a torkodon akadni a röhögéstől. Ti láttatok ebben a Johnny English folytatását bemutató előzetesben poént? Legalább nem reboot, hanem a megszokott szereplővel csinálják.

34 hozzászólás a “Johnny English Reborn-előzetes” bejegyzéshez

 1. Hát izé… szerintem már az első rész sem volt nagy szám, de esetleg még jó is lehet. Viszont a trailer szörnyű. Egyedül a székesnél nevettem kicsit.

 2. Én viszont 1-2 helyen elmosolyodtam. Mondjuk ettől még valszeg dvd-n nézős lesz csak.

 3. Annyira nem gáz. Ennél sokkal többre értékelt, sokkal kevésbé vicces filmek is léteznek.

 4. Én is elmosolyodtam néhány részen. :) Észrevettétek hogy Rowan Atkinson mennyit változott az idők során? Pár snittnél már majdnem komolyan vettem a figuráját! :) Ez az ősz haj meg a ráncok eszméletlen mennyit változtatnak a megjelenésén, a mimikája ellenére is.

 5. Jobb lenne, ha inkább Mr. Beannel foglalkozna, azon tényleg akkor is szakadni lehet, ha nem történik semmi, ez viszont nagyon szánalmas, az első is az volt. Vagy a fekete viperát is talán újra lehetne gondolni kis költségvetésű angol filmként. Mert még az is jobb lenne, mint ez a szánalom.
  Mellesleg, a trailerben van egy hatalmas hazugság, azt írja, a világ legjobb titkosügynöke. ez távolról sem igaz, és nem csak james bond, mert nyílván azt parodizálja, de akkor mi van ethan hunttal és a többivel, de szerintem még a kutyák és macskák, vagy a rágcsávók állatkáira is inkább illik ez a cím.
  Azt meg teljességgel nem bírom felfogni, hogy kinek éri meg ez a folytatás, a célközönség a 8-10 évesek kábé, mert én is akkor élveztem az ilyesmit, ráadásul már tökrég készült az első, tehát azok az emberek nem is emlékezhetnek rá, és az első sem volt az a kimondott siker. És ez moziban?! Miért nem megy rögtön dvd-re?

 6. Hát én imádtam az első részt, de félek ez gagyi lesz. Amikor a követ elhúzta a tökével, akkor kezdtem elbizonytalanodni. Remélem nem buknak akkorát, mint a Tök alsó 2 vel, az valami förtelem volt.

 7. Én nagyon bírtam az első részt, és ezt is meg fogom nézni de valszeg DVDn.
  És szerintem pedig RA-nak sokkal jobban állnak a “beszélős” szerepek mint a Bean.

 8. A világon nincs még egy ember, akitől ezek az iszonyat gyenge és hatásvadász poénok ne idegesítenének rommá, de neki valamiért működnek. Azt hiszem, ez a tehetség. :)

 9. Az első rész is szánalom volt, a folytatás miért lenne jobb? BEAN, vagy Fekete Vipera. Másban eddig nem volt vicces…

 10. igazából nem lesz rosszabb szerintem mint az első, az meg pont olyan kellemes kis vígjáték volt, amit tv-ben ha elkapsz, még végig is nézed.
  körszakállal meg valami nagyon brutálul néz ki:)

 11. Nem tudom szerintem nekem az angolok a gyengéim, de ahogy Benny Hillen is, ezen a figurán is vinnyogva röhögök. Ez van, vállalom. Ezzel a komoly fejjel kifejezetten sújtó.

 12. A 4. ‘D’ nem az idő? Mert akkor, ben, irány az IMAX

  A körszakáll üt :) Viszont meglepődtem, mert azt hittem, hogy sokaknak tetszett az első rész, köztük nekem is.
  A Reborn-t így bemutató alapján nem tudom eldönteni, de csak nem lesz rossz.
  Inkább, mint a Bean, annak a második része olyan furára sikeredett.

 13. Nekem is tetszett az 1.rész,ahogy tetszett a detto ugyanazt a Bond paródia hullámot meglovagló Steve Carrell verzió is..ellenben a Bean flmben a 2.a kedvencem az 1.számomra a kis filmjeiből összeollózott csalódás volt..míg a 2nek volt egy kis roadmovie kerettörténete….Atkinson meg valóban nem csak Beanként jó,tessenek utána nézni youtube-on pár stand up-jának:)

 14. nem tűnik rossznak, de ha mégegyszer elsütik egy akármiben az eye of the tiger-t, megölöm magam. bár itt nem is edzéses montázs közben volt.

 15. Az elsőben király volt John Malkovich a kamu francia akcentusával…meg úgy általában tetszett benne az angol-francia ellentéten való élcelődés, ami Atkinsonra amúgy is jellemző (a Vipera, meg a stand up-ja is tele van ilyenekkel). Ezek miatt volt jó film, nem is a budiból csupa szarosan előmászós poénok miatt. Remélem, a folytatásban is lesz ilyen élcelődős vonal.

  “As far as I’m concerned, the only thing the French should be allowed to host is an invasion. “

 16. Az előzetes kicsit gyenge, de mindenképp megnézem. A Fekete Vipera óta elfogúlt vagyok Atkinsonnal, de ez van. Most nézem az Imdb szerint Ben Miller is visszatér – remek.

 17. Egész kellemes csalódás, főleg a beharangozó szöveg után :) Azért lettek már lepkefing színvonalú filmek is ajnározva.. Teljesen szubjektív költői kérdés: ez meg lehet tényleg jó is lesz? :)

 18. Szerintem ő a komédia szakmában és az angol humor világában ( Mr Bean-es némafilmek, Mr Bean a Komédiás , Fekete Vipera és az apróbb szerepekkel) elért egy olyan egzisztenciát , hogy megengedhet magának olyan melléfogást, mint a “Mr Bean nyaral” volt, ami tele volt elsütött poénokkal. A Johnny English 1 és valószínűleg a 2 is klasszisokkal jobb filmek attól. Nálam mondjuk az igazi katasztrófa film volt Hollywood-i szerepeinek csúcsa. abban a filmben zseniálisan ötvözték a kialakított brit Mr Bean karaktert az amerikai nagyvilágban :) azt nem fogják már überelni mint ahogy az Apádra ütök első részét sem tudják. Egyre szomorúbban veszem tudomásul hogy a VÍGJÁTÉKOK minősége az új évezredben fokozatosan közeledik a 0-hoz :S

 19. Ez az arc megéri, hogy elmenjek megnézni. sose lesz még egy ilyen a földkerekségen. xD

  Hja, és mi van akkor ha a trailerben direkt nem lőttek le semmilyen poént? Akkkor meg ütni fog, de nagyon :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.