The Woman in Black-teaser

Bár ez a rövid figyelemfelkeltő nem sokat mutat, de azért azt meri állítani, hogy az egyik legjobb szellem-történet lesz klasszikus alapokkal. A filmről többet itt. Daniel Radcliffe most felnőttként bizonyíthatja majd, hogy van-e helye a színészek között tényleg.

11 hozzászólás a “The Woman in Black-teaser” bejegyzéshez

  1. Black??? <-- ez meglepett. Mindenhol azt látni/hallani, hogy a "Fehér ruhás nő". Végre egy KIS változatosság. Odáig vagyok a szellemes filmekért, úgyhogy remélem jól sikerül az anyag. :)

  2. TAlán ebben DR meg tudja mutatni színészi képességeit. Mert tegnap láttam a HP7et, és bár a film jó volt, DR alakítása iszonyú gyenge… :(

  3. Eddig jó. :) Lehet DR-t fel sem ismertem volna, ha nem mondjátok. A filmet várjuk nagyon, hiányzik már egy klasszikus-kísértetes mozi.

  4. Nos én láttam több filmet is DR-el:
    December Boys ,My Boy Jack.
    És igen. Ha a managere nem cseszi el , és nem rakja bele idióta filmekbe, akkor szerintem még sokra viheti.

  5. Kis érdekesség:

    Youtube-on hívták fel rá a figyelmemet, hogy ebből a filmből van egy 1984-es tv film is, amiben a főszereplőt Adrian Rawlins alakítja, aki nem más, mint a Harry Potter filmekben James Potter. Különös egybeesés. :)

  6. Nagyon szeretem Danielt, rendkívül józan, talpraesett, értelmes, intelligens srác, amellett nagyon komolyan veszi, amit csinál. A Potter filmekben változó az alakítása, de ez sokszor egyáltalán nem az ő hibája (David Yates szerintem kifejezetten gyenge rendező), mindig klassz jeleneteket hozott össze, ha egy kicsit hagyták érvényesülni (pl. amikor a 6. filmben megissza a felix felicist). Mindenesetre én nagy érdeklődéssel követem továbbra is a karrierjét, szeretem az interjúit is, mindig nagyon okosan nyilatkozik, és őszintén remélem, hogy megtalálja az útját a Potter után (is).

    Különben hihetetlen, hogy Angliában milyen normális felnőttekké cseperednek a gyerekszínészek, az egész Potter-gárda demonstrálja ezt, pedig nem lehetett egyszerű gyerekkoruk. Amerikai gyerekekkel nagyon más lett volna.

  7. eddig minden okunk megvan a bizakodásra, csak kár hogy erre is egy évet kell még várni

    amúgy meg, eltört a link?

  8. nekem várós, mert hát azért kiváncsi vagyok mit tud még ez a radcliffe fiú, van benne remény

  9. Szerintem Radcliffe egészen jó szinész, persze lehet, hogy nem éri el egy oscar díj szintjét, de sztem lesz még belőle valaki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.