Abduction-előzetes

Két dolog biztos: az első, hogy Taylor Lautner nem mostanában lesz színészisten, a második, hogy akciófilmsztár még akár lehet is belőle. Közben a profik meg begyűjtik a pénzt, hiszen más ismert nevek is beugranak a trailerbe, hogy ne csak a tinik nézzék meg esetleg a filmet.

A történet alapján a srác nyugiban él, amikor is egy eltűnt személyek weboldalon érdekességre bukkan. Itt még 0 a színészi tehetsége, de aztán felpörög az akció, ahol már van 1-2 elfogadható megmozdulása, miközben vadásznak rá és menekülnie kell.

human
írta
2011. 04. 14. 03:51
megjelenés
40
hozzászolás


40 hozzászólás a “Abduction-előzetes” bejegyzéshez

 1. Szörnyű, ismétlem szörnyű. Atyaúristen, de tényleg :)

  Persze ne legyünk túl szigorúak, Lautner még fiatal és hátha kinövi ezt a gyerekbetegséget, amitől feltétlen ebben a szakmában akar érvényesülni. Nem hittem volna, de ezek szerint van olyan színész, akihez képest Channing Tatum egy Marlon Brando (vele emiatt már elfogadóbb is vagyok az új generációból).

  Most komolyan, jönnek sorban azok a filmek, amelyek már nem a Twilight komfortzónájában mozognak (értsd. szarok, de egyes hígabb velejű entitások akkor is nyáladzanak rá, mint Pavlov-kutyája), csak annak árnyékából kerülnek ki.

  Valószínűleg minél nagyobb lesz a távolság az Alkonyattól egyes szerepekben, annál nyilvánvalóbb lesz ki rendelkezik a pavlovi szerencsével bíró társulatból valódi tehetséggel.

  A menyétpofájúnál (nevet nem is kell említenem:) ugye az elkövetkező két kosztümös mozi a döntő, és legyek bár rosszmájú, engem a srác nem hat meg, így nem is drukkolok neki túlságosan.

  Lautner pedig ez alapján az előzetes alapján elpuskázta az első lehetőséget, mert még ha tisztességes bevételt is termel a film, az fix, hogy mindenkinek le fog jönni, hol vannak a srác egyértelmű korlátai. Tehát a jelenlegi, komolyabb filmesek nagy ívben elkerülik, ahogy az érdemesebb szerepek is.

  Még mindig Stewart kisasszonynak van a legnagyobb esélye valakivé válnia, nem csak valakinek lennie és ez fontos különbség.

 2. Ezek szerint van még esély! Ha megtanulok üveget kirúgni, én is lehetek még színész!

 3. nem tom melyik az az 1-2 jó megmozdulás. ez a kölök kb Steven Seagal szintű érzelemkinyilvánításra képes. ha örül ha szerelmes ha fél ha mérges ha szarni kell neki ugyanolyan a szeme, semmilyen. pörgőrugni meg chuck koma után már mindenki tud aki színész.

 4. Hehe, jó kis pörgős mozinak tűnik, egy letö ….izé …. mozijegyet biztosan megér majd.

  Így elsőre úgy tűnik, hogy Stathamnak lesz utódja, csak az a baj, hogy ez a srác kb 10-ed annyi színészi tehetséggel sem rendelkezik. ennyi idősen már a tinisztárokból ki szokott tűnni, hogy színészileg tehetségesek-e.

 5. Jó lett. Illetve lett volna, de elkövettek egy hibát: A csajt úgy látom magával fogja rángatni mindenhova… /sigh

 6. Sima akciófilmnek jó lehet, ha nem akarták magukat drámával túlvállalni nem lesz nagy baj.

 7. Nekem jónak tűnik, hogy legyen már védve is. :P Állandóan nem kaphatunk minden téren kielégítő filmet, akkor nem lennének gyöngyszemek. :)

 8. hát én hangosan felrögtem a “not if i find you first” kijelentésénél, annyira szánalmas…

 9. Asszem én vagyok az egyetlen akit, Taylor Lautner helyett, jobban érdekel, hogy Michael Nyqvist (Kalle Blomkvist a Millennium trilógiából) mit tud majd elérni Hollywoodban, mert ha jól tudom ez az első próbálkozása errefelé.

 10. Ha csinál valamit a srác azzal, hogy ne mindig ugyanazzal az unott kifejezéssel nézzen, még jó is lehet.

 11. 2:10-nél azért nyom néhány vérfarkas-jumpot :D
  Amúgymeg én még kiváncsi is lettem.

 12. Statham utódja? Haha! Bazz ez a kis gyökér sose lesz még a közelébe se Stathamnek.

 13. Hüm hüm, azért Sigourney Weawer miatt tutter beülök rá. Nálam “Ripley” anyánk mindent visz!

 14. Azt meg tudja mondani valaki, hogy miért isznak az amerikai fiatalok mindig piros pohárból a kerti partikon ?

 15. Úgy látom határozott véleménye van mindenkinek a filmről,meg a srácról. A legnagyobb baj,hogy aki látta már ez előtt és akkor, ott nem nyerte el a tetszését akkor akármit csinálhat vagy akármilyen lehet a filmje annak a személynek akkor se fog bejönni. Kár ezért tintát pocsékolni.És annak az eldöntését,hogy milyen színészi képességei vannak a srácnak,vagy milyen a film szerintem hagyjuk a nagykutyákra.Mert ha olyan nagyon jól tudnánk hogy mi felel meg a tömegeknek akkor mi ülnénk abban a bizonyos “főnöki” székben.Amúgy meg én amondó vagyok,hogy mindennek adni kell egy esélyt,majd ha megnézik az emberek a filmet úgyis kiderül,hogy milyen. A trailer az csak egy pár jelenetecske a filmből azért !!”előzetes”!!Nem kell valamit lefikázni azért mert nekem személy szerint nem tetszik vagy a személyt magát nem kedvelem.

 16. hova süllyed Hollywood, hogy Taylor Lautnerek kapnak akciófilm szerepet? Amerika tele van kigyúrt kopasz olasz fiatalokkal, akik lehet színészkedni nem igazán tudnak, de legalább ütni igen. Szánalmas ez a gyerek és nem a Twilight miatt feltétlenül, csak egyszerűen egy nyámnyila seggdugasz, a ravaszt bárki tudja húzogatni, meg CGI-vel megcsinált ugrásokat is oda lehet tolni alá. Jason Statham utódja? Előbb tépné le a tökét és etetné meg vele. Ezek az aszexuális majmok sosem lesznek képesek eljátszani egy normális akciószerepet. Sam Worthington sem igazán, de ő legalább nem néz ki ilyen gázul. Kíváncsi vagyok meddig süllyed Amerika ezen filmek hígításán. Remélem Sly valahogy megpróbálja majd ellensúlyozni, mert ez így egyre gázabb lesz.

 17. Sigourney Weaver mellett még ott lessz egy Alfred Molina is.Ezek nállam húzó nevek,r-go amiben ők szerepeltek nagy bukta nem volt.A Taylor fiunak meg adjunk 1-2 esélyt had bizonyitson,a sok “nagytudású,, már ígyis beskatulyázta magának tinifarkasemberszexbálványdenyálasnemszeretem-nek.

 18. “már ígyis beskatulyázta magának tinifarkasemberszexbálványdenyálasnemszeretem-nek.” de ha egyszer az? DiCaprio is az volt eleinte, de ő jól tudta csinálni. ez a gyerek nem.. de igaz, lehet hogy 20 év múlva fasza kis akciósztár lesz belőle… csak nincs rá sok esély.

 19. Már megint egy olyan film, ami “bűnrossz” gyanús, egy borzalmas főszereplővel, akinek még a szeme se áll jól, egy rohadtul tehetséges mellékszereplővel,aki rosszul választott. Utálom az ilyen filmeket:)

 20. Nekem tetszett a srác az Alkonyatban. Nem tehet róla, hogy fapofája van. Ezen lehet alakítani. A nagy nevek pedig lassan kiöregednek teljesen, így kell az utánpótlás. Nem hinném, hogy Weaver is frankóra megcsinálta az első pár szerepét. Ne bántsuk ezt a fiút, különben is, akinek nem tetszik, ne menjen el megnézni!

 21. Ekidhna: Tetsszen csak nyugodtan ez a mimikri-művész, ebbe nincs beleszólásom.

  A “nem hiszem” felvetésedről azonban annyit, hogy Weaver harmadik mozifilmje az Alien volt, onnantól kezdve egész “frankó” karriert futott be. Lautnernek ez a 7. mozija (az 5. fiatal felnőtt szerepe), tehát ne ezt a mentséget találjuk neki.

 22. human: én utálom lautnert, de azért legalább abban a mondatodban ne legyen már vesszőhiba, amiben vesszőkről írsz.

  amúgy 0:36-nál egészen zseniális fejjel nézi a laptopot.

 23. symor, köszönöm a szíves felvilágosítást Weaver-t illetően, most már nyugodtan tudok aludni!

 24. remélem kiderül, hogy valami titkos kormányzati projekt genetikai/cyborg kísérletének az eredménye, mert olyan szinten elkalapálja egy tejfölösszájú srác az összes kormányügynököt, hogy az kicsit fura.
  Bár lehet az ügynökök a bénák: 2:10nél NEM HISZEM EL, hogy mesterlövész puskával egy sima felületen egyenletes (nem túl nagy) sebességgel, irányváltoztatás nélkül csúszó célpontot 3-4 lövésből nem lehet eltalálni…
  A fő témára regálva: valahogy annyira üres a srác tekintete, amit ritkán látni. Remélem el fog tűnni a süllyesztőben.

 25. ledeserteur:
  Jah, human meg képtelen volt vesszőt rakni a szóköz elé. :D

  A filmről:
  A Twilightot nem láttam, nem is fogom a filmről bennem kialakult kép miatt. A srác tipikus tinibálvány, ez alapvetően távol áll tőlem, de a film még lehet érdekes. Biztos lesz benne egy-két csavar, de már sok hasonló movie volt, szóval biztos nem fog tőle leesni az állam, ha egyáltalán megnézem. Már most látom az IMDB 6.0-ás pontszámot.

 26. Eddig általában nem tudtam, hogy mi a bajotok egy-két színésszel. Na most viszont…

  Igazából a szomorú az, hogy maga a film nem is tűnik alapjában véve rossznak – még ha van is egy “ez már volt” utóíze. De valahogy szegény srácról tényleg nem tudom elhinni, hogy “Ő most épp gondolkodik”, vagy “Ő most épp megdöbben”. Fura.

  Nehezen hiszem el, hogy az amcsiknál csak a Twilight gárdájából lehet válogatni, ha ilyen korú szereplő kell.

 27. Hát eléggé lehúrrogtátok szegény csávót…miért ítélitek el azért mert a Twilight-ban szerepelt? Szerintem mindenkinek adnia kéne egy esélyt, és nem pedig ócsárolni egyből hogy milyen sz.r:) Az pedig már csak ízlések kérdése, hogy szerintetek milyen gázul néz ki…én adok egy esélyt a filmnek és megnézem, nem pedig tele előítéletekkel csak az előzetesből levonom hogy ez ratyi baromság.
  De hát ízlések és pofonok ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.