Heti mozibemutatók: április 14.

Az biztos, hogy lehet menni moziba, és mostantól ez szinte minden héten így lesz, kivétel amikor nem. Gondoltad volna? A pláne, hogy a héten nem is egy várós film érkezett, hanem rögtön több.

 • A belgrádi Fantom (The Belgrade Phantom) – szerb-magyar-bolgár akciófilm 2009-ből. Van olyan aki látta?
 • A gyerekek jól vannak (The Kids Are All Right) – fogyasztható film, nem vitatják sokan, de hogy oscar jelölés..
 • Hajszál híján úriember (En ganske snill mann) – Stellan Skarsgard a főszereplője ennek a norvég vígjátéknak.
 • Hopp – itt a nyuszi hola nyuszi, ismét egy “cgi állatka az emberek” között téma. Mivel ha jól látom, hogy a Gagyi mami után a Maci Laci is a siker felé haladt itthon, így verést már nem emlegetek.
 • Ismeretlen férfi (Unknown) – Neeson újra rendet rak, mert elvesztik az útlevelét.
 • Ki/Be Tawaret – magyar film.
 • Sikoly 4. (Scream 4) – erre is menni kell.

Neked mi mindenképp mozis innen?

human
írta
2011. 04. 14. 03:45
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: április 14.” bejegyzéshez

 1. hmm biztos velem van a baj de a scream4-en kívül egyikről sem hallottam és nem is várom egyiket sem :D

 2. A belgrádi fantomot láttam. Félig dokumentumfilm-félig mozifilm. Mindenképpen érdemes megnézni, nekem nagyon tetszett. Eleve a film témája (a kis jugoszláv suhancgyerek lopott Porscheval szopatja a rendőröket nagyon csúnyán) és az, hogy megtörtént eseményeken alapul mindenképpen megnézésre ad okot. Jó volt…!

 3. A Sikoly 4 lenne mozis, ha vetíteni fogja Szolnokon a nyomoronc Cinema City. De nem valószínű.

 4. A Hopp és az Ismeretlen férfi. Hozzáteszem moziban dolgozom, úgyhogy bármit ingyen nézek(: A Hopp mondjuk talán eredeti hanggal ér majd valamit Russell Brand miatt..

 5. Az unknown elég jó bár nem egy Taken…
  Sajnos mozi nincs a közelben, de még távolban sem, úgyhogy házimozi!

 6. Unknown!!! Már ma este :-)
  Neeson istenkirály, ki nem hagyom, ahogyan rendet rak XD

 7. a sikoly4-et a kritikusok nem húzták le annyira, pedig nagyon akarták és próbálták. Ez bíztató.
  Én már nagyon vártam a premiert, amint tudom megnézem

 8. Sikoly mindenképpen nézős, bármit is írnak róla! Minden részét megnéztem moziban, nehogy má’ ez maradjon ki! Remélem olyan cool lesz, mint a többi!!! (Muszáj annak lennie, hiszen Wes Craven a rendező, és Williamson az író, akárcsak az első kettőnél, amelyek zseniálisak voltak).

 9. hát ebből még semmi se moziban nézős,max mint említették már “házimozi” a sikoly
  a The Kids Are All Right meg egyszer mindenképp megéri,oscar jelölés meg csak az évenkénti kötelezőnek tűnő “másságot is ismerjük már el filmen” kategória sztem,de akkora baj nincs ezzel

 10. A belgrádi fantom érdekesnek tűnik, köszi, hogy felhívtátok rá a figyelmet. Alább egy kis összefoglaló róla:

  In september 1979 young guy stole a Porsche 911S Targa. He was driving crazy on Slavija, central square in Belgrade for 2 weeks. Every night he was there, to do at least one lap. Police was useless, they weren’t able to catch him with their Zastava 101’s and Fiat 1300. His name was Vladimir Vasiljevic, and his nickname was “Vlada Opel”. People liked him, and you could see 10 000 people on the street every night, waiting for him, and he never let them down. That was not just crazy night ride – some people say that he was protesting aganist Tito’s regime in his own way, but I think that more likely he was some kind of “Rebel With a Cause” One night police set him a trap on Slavija, and he crashed in one of the buses, but he managed to escape – crowd blocked the wreck until he got out. He was arrested later because someone snitched him. He vas sentenced to 3 or 5 years in prison (you can find various data on internet). He got killed in mid 80s – he crashed into a truck trailer on highway. He was driving an old Lada.

 11. Amúgy nem értem a stratégiát… a Sikoly filmek híresek, tán attól félnek, hogy nem ül be erre a részre elég ember? A Star Trek-et se vetítették anno itt, volt helyette Légy a holdon 3D. Azt többen nézték meg? Ez olyan, mintha a helyi mekiben nem lehetne venni Big Mac-et, csak a pestiekben.

 12. így jár az ember az ország keleti felén :) volt már párszor hogy én is azért maradtam le egy-két filmről meg Nyíregyházán nem voltak képesek legalább napi egyszer levetíteni.
  a kids are all right, tényleg nézhető kellemes darab de én sem láttam benne azt az oscar gyanút, de szegény csávót megsajnáltam a végére azért :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.