The Passage feldolgozás Matt Reevestől

A Let Me In remake és a Cloverfield rendezője ezúttal ismét vámpírokhoz nyúl, csak most egy sokkal nagyszabásúbb projekt kapcsán. A film alapja egy könyv lesz, szóval adaptáció.

Konkrétan majdnem teljesen vége az emberiségnek a Passage-ben. Amikor Dél-Amerikában emberek denevérharapás után meggyógyultak a betegségeikből, akkor a korményszervek rögtön elkezdték a kísérletezést, hogy mi van velük, aztán elszabadult a pokol. The Stand vámpírokkal. A maradék túlélők találnak egy lányt, aki vérre való éhség nélkül is halhatatlan, ezen a szálon keresik a megváltásukat.

Bár még előfordulhat, hogy a következő filmje utáni lesz a Passage, szóval nagyon a jövőben. Addig mindenki elolvashatja a könyvet.

human
írta
2011. 04. 19. 04:53
megjelenés
2
hozzászolás


2 hozzászólás a “The Passage feldolgozás Matt Reevestől” bejegyzéshez

  1. Nekem a tavalyi év egyik kedvenc könyve volt (másik a Hunger Games sorozat, szerencsémre hamarosan abból is lesz film), bár túl sokan nem hallottak róla itthon, pedig megjelent magyarul is elég igényes keménytáblás kiadásban. Bár igaz, hogy a borítója határozottan nem vevőcsalogató:D.

    A pár soros összefoglaló mondjuk nem igazán tesz igazságot a történettel kapcsolatban (nem is a történet lényegét írja le, és pontatlan is), de gondolom ez nem Human hibája, mert az angol hírnél én is kb ennyit láttam odavetve a végére:). Most inkább nem írom le mit szerettem a könyvben/mi is a történet lényege/stb, lesz még rá lehetőségem később bőven:D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.