X-Men: First Class sokadszor

Mivel ez az előzetes az Empire-ön keresztül jött, így valószínűleg az angol/európai piacra szánt képanyag lehet, nem az amerikaiakra szabott. Van benne pár új mozdulat, érdemes bevizsgálni.

Valahogy nem vágom a centit, a poszterekkel foglalkozó ügyosztályuk dolgozik ezen. Ja igen, ha már szóba kerültek, megint alkottak…

30 hozzászólás a “X-Men: First Class sokadszor” bejegyzéshez

 1. Mostmár megkérdezem, mert eddig nem mertem, de nem hagy tovább nyugodni a dolog —> Árnyék ezúttal piros lesz? Vagy az valaki más?

 2. Én ugy olvastam hogy az nem Árnyék,hanem a faterja lesz…Valamelyik elöző X-men anyagnál.

 3. Már azt se értem, hogy miért kellett az összes fejet photoshoppal odarakni a poszterre, de azt meg meg pláne nem, hogy miért ilyen szarul.

 4. Én várom a filmet, de ez a 200 darabból összeollózott pósztert nagyon utálom. Mi a fenének nem lehet a 12 arcot egyszerre berendelni a stúdióba, és lefotózni?
  A piros árnyék neve Azazell, árnyék faterja. A méhecske lányon tuti szakadni fogok a röhögéstől.

 5. a trailer nem teszik, mmint ahogy összerakták, viszont a képi anyagok jók. a peace-duma még mindig üt. a poszter meg tényleg irgalmatlanul szar.

 6. a kis aránytalanok :)
  a first class posztereknél nem láttam szarabbat mostanában

 7. én most hírtelen a peace helyett penis-t értettem…

  Nagyon próbálok reménykedni, de az a gondom, hogy túl sok mutánst pakolnak a filmbe, így egyikre sem lesz igazán idő kibontani.

 8. Pedig ez a film látványra ütni fog, csak a marketingjét baszarintották el elég csúnyán. Ugye kezdtek azokkal a pornóparódiás képekkel….

 9. Ezek a csajok nagyon tutik. Már csak miattuk nézős. Az Xmenek amugy is jók voltak. kivéve rozsit

 10. Nekem a trailerek ígéretesnek tűnnek, a valóban szánalmas posztereket meg ki nem sz@rja le. Valószínűleg ez sem ér majd fel a várakozásaimhoz vagy a képregényben rejlő lehetőségekhez (mármint plot terén), mint az előző X-filmek, de ugyanúgy lehet szórakoztató.

 11. A trailerek alapján ez moziban nézős lesz, inkább azokra adok, mint pár tehetségtelen p*cs által összedobott poszterre.

 12. Télleg szörnyűek ezek a poszterek:D Viszont a trailerek előtt le a kalappal, faszák az új jelenetek is, remélem Azazel is kkorát aprít majd mint a nightcrawler a 2.ben.

 13. K. Bacon tiszta James Bond a poszteren azzal a beállással:-) Film meg várós mert X-men comic-fan vagyok még ha filmekkel megerőszakolták a füzeteket, de a karakterek miatt nézős + a szereposztás még mindig tutinak tartom

 14. Hát nem azért, de a szinészek, meg jelmezek valami Horrorra akadva, vagy Epic Movie szintű full gagyi X-Men paródiára emlékeztetnek.

 15. A “piros árnyék” árnyék apja a képregényben, habár ott egy másik dimenzió / létsík -ban élő valami:) Szóval valószínűleg itt nem az lesz.

 16. Egy posztert sem sikerült a szememben jónak megcsinálniuk, de az előzetesek ígéretesnek látszanak….meg hát úgy tűnik bírom az ilyen képregény-megfilmesítést, no meg a sci-fi/fantasy az egyik gyengém…meg hát X-Men :D

 17. Nem izgat a poszter silánysága. Amíg ilyen jó X-men karaktereket pakolnak 1 filmbe (Darwin, Azazel, Sebastian Shaw, Emma Frost, meg az összes többi), mindenképp az év egyik legjobban várt filmje lesz. A karaktereket nézve, lesz a filmben pár érdekes szerelmi szál:)

 18. A szám ami bejön:

  TWO STEPS FROM HELL: MOVING MOUNTAINS

  Ez egy trailerzenéket készítő csapat tavalyi CD-jén kapott helyet. Ott ennél sokkal jobb zenék is vannak. Ajánlom! Az album címe: Invincible

  Üdv!

 19. Köszönöm szépen, Zoli :)
  Párat már ismerek róla, de ez eddig valahogy kimaradt. Nagyon jó zenéket csinálnak

 20. Ugy ez a poszter csak vicc?Ja igen a ruhak se valami jok,egy-ket helyen meg full gagyi a CGI ahol katonak robbannak peldaul.Nem is ertem ezt,hogy lehet engedi,ez tenyelg ennyire CGI szagu lesz a hatterek a raketak,low res low detail cgi az egesz mintha 15 evvel ezelotti lenne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.