30 Minutes or Less-előzetes

Egy pizzafutár és a jóbarátja kénytelen bankot rabolni, mert az egyikőjük mellkasán bomba van, ami felrobban, ha nem teszik. Mindezt rengeteg káromkodással, esetleg pár poénnal is. A Zombieland rendezője nem ment messzire az előző filmjétől, ez is jó anyagnak tűnik. A főszerepekben Jesse Eisenberg és Aziz Ansari, de lesznek itt még ismerős arcok.

Még link.

11 hozzászólás a “30 Minutes or Less-előzetes” bejegyzéshez

 1. ÁLLAT! Most megnézném! Valahogy arról az egy másodpercről amikor belépnek a bankba hadonászva, a “Nekem 8” és a “Három szökevény” rablós jelenete ugrott be, ami csakis jót jelenthet! *pure golden shit*

 2. Tök jónak tűnik, de ez az Eisenberg gyerek egyre nagyobb csalódás. Mintha a Social networkös karakterét beledobnák egy hülye szituációba, tök ugyanaz, csak a helyzet más. Viszont ettől függetlenül érdekel a film.

 3. Jobban mondva a Zombielandos karakterét dobták be a találjuk fel a Facebookot helyzetbe, ahonnan bedobták a rabolj bankot szituációba:D De nem baj ez, vannak sikeres egy-karakteres színészek, hát ő is olyan lesz.

 4. nekem nincs bajom a karakterével, szeretem, hogy ugyanazt hozza, legalább tudok mire számítani.
  A film meg várós nagyon:)

 5. nekem sokkal nagyobb bajom van Azizzal. lehet hogy egyedül vagyok ezzel, de iszonyat irritál engem. azért a vendégszereplők miatt egyszer megnézhetem majd

 6. Én bírom Eisenberg-et, bírom Cerát, Aziz-t és Samberg-et is. Rendkívül irritál viszont Jack Black túljátszott karaktere, vagy Jonah Hill tenyérbemászóan ostoba tekintete (na nem minden filmjében, de többnyire). Ki nem állhatom Ben Stiller-t, hasonló okok miatt mint Blacket.
  Ezt az offot is csak amiatt írom, mert ízlések és pofonok.
  De ez a film akkoris faszajól néz ki. :)

 7. Eisenberg egyáltalán nem egy-karakteres színész. Fantasztikus volt a Tintahal és a Bálnában és a Charlie Banks-ben is, a Social Network-ben pedig miatta lett olyan összetett a karakter. Sohasem értettem, miért hasonlítják Cerához, számomra ég és föld közöttük a különbség, lehet, hogy Eisenberget is előszeretettel szerepeltetik lúzer geek-ként, de szerintem igazából csak a Zombielandben volt az, még az Adventureland-béli szerepe is sokkal komolyabb, mint Cera szerepei általában.
  Na mindegy, ízlések és pofonok, de Eisenberg szerintem komoly színész, és remélem, az SN után sok nagy filmben bizonyíthat még.

 8. Sally Sparrownál a pont,Eisenberg tud játszani és még rengeteg ideje van fejlődni.Ez a vígjáték pedig úgy fog ütni,mint annak a rendje!Danny McBribe…ott lesz ez!:DD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.