Another Earth-előzetes

Bár a film alapja sci-fi, de láthatóan nem az lesz a főszerepben. Azért elmondom, hogy egy föld másolat tűnik fel az itt kolbászolók számára elérhetően, egy olyan amin te is ott vagy. Vajon a másik te hogy döntött, hova jutott?

HD a nagyoknak.

24 hozzászólás a “Another Earth-előzetes” bejegyzéshez

  1. Ebből olyan jó paranoid filmet lehetne csinálni, hogy melyik a valódi Föld… De így is biztos jó lesz

  2. Volt egy régi sci-fi, ami talán nem volt paranoid. De az űrhajós -talán valami űrhajó vagy repülőgép meghibásodás után- azt vette észre , hogy ami eddig bal oldalon volt az átkerült a jobb oldalra (közlekedési rend, tárgyak).

  3. Lac-al egyetértek, én is így tudnám elképzelni, de egyébként nagyon felcsigázott a trailer. Azért tudnak még jókat kitalálni az emberek. Kicsit sok volt mostanság a sablon sztori. Várjuk nagy szeretettel! :)

  4. hát ez nagyon gáz, ennyire jó alapötletből csak ennyit kihozni? mi a franc? Még szép hogy háború lenne nem vitás :D(lásd: Rejtély) pl csak az egyik föld maradhat meg mert hanem, akkor kitérnek a nap körüli pályáról és mind a 2 elpusztul, (persze hosszútávon) szóval valahogy el kell pusztítani a másikat, de a másik földön is erre a következtetésre jutottak.
    Na ez jó film lenne :D

  5. Nelson, azt a filmet én is megnézném.

    Nektek is ilyen recsegős a hang a videó alatt?

  6. Na nelson ez nem arrol fog szólni szerencsére mert ez igy elég jónak igérkezik :)
    Pocok nekem is recsegett de lehet mert igy akarták :D

  7. De most komolyan… amit Nelson mondott filmötlet… szerintem BAROMI JÓ!!! Jó lenne, ha valaki csinálna egy ilyen filmet. Esetleg annyit bele lehetne rakni az elején, hogy amikor még nem tudják, akkor barátkoznak meg haverkodnak. Átjárnak egymáshoz… és amikor kiderül… na az érdekes lenne.

  8. Nem tudom, szerintem meg pont attól jó, hogy nem lesz benne háború meg pusztulás…

  9. JAJA, ez így kajak lenne. Kezdésként mutatnák a 2 Földet és azt, hogy hogy alakult ki az élet rajtuk egy primitív életformából. Aztán jön a körítés meg miegymás, hogy ki kell nyírni a másik bolygót (PERSZE MIND2-N ERRE A KÖVETKEZTETÉSRE JUTNAK közben drámát kell beletenni, hogy a film végére megszeressük a szereplőket és beleéljük magunkat a vásznon látott emberek helyébe) és a végén megtámadják egymást, majd mind2 Föld elpusztulna és nem maradna senki csak valami primitív életforma, amiből kialakul az egész föld…

  10. Engem ez megfogott… akár nyálas romantikus film akár ha háborús film lenne csatával meg minden, én ezt megnézem

  11. Ja és nem csak a háború lehetne a hangsúly, pont az lenne a lényeg hogy mi lesz, mind a 2 föld hagyja magát el pusztulni vagy megkezdik a háborút de ha nyernek is hogy tudnak élni a tudattal hogy 7 milliárd embert megöltek.
    kb. mint a 2 hajó a batman-ben, csak itt biztosan van bumm a végén :D

  12. Elég olcsó filmnek tűnik, ergo túl nagy akcióra biztos hogy nem számíthatunk. Valami kis moralizálás, pár helyszín meg bágyadt napsütés. Kis független filmecske. :)

  13. Kicsit Lars Von Trier Melancholia-jára emlékeztet egy kicsit ez a film. Abban is egy bolygó árnyékában megy a drámázás…

  14. Elég gagyi ötleteket nyomtok, pusztítsa el az egyik föld a másikat különben végük. Aztán hogy? Ha ilyen közel felrobbanna egy bolygó az vinné magával a másikat is. A trailerben nyomott sztori sokkal jobb.

  15. ühm. de mégis hogy? egyszercsak ott termett? látják a földről a másikat? egyiknapról a másikra? wtf. f*s.

  16. whoa! erre kíváncsi leszek, pedig nem nagyon szoktam várni filmeket. remélem legalább olyan faxa lesz, mint a hold.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.