26 hozzászólás a “A kölkök” bejegyzéshez

  1. Rita, ezt az első, vagy a második kép megtekintése után állapítottad meg? Amúgy, boldog Húsvétolást mindenkinek!

  2. Nem. Sajnos még mindig nem érdekel. Minek kellettek bele gyerekek? A fenébe is már…

  3. Abrams hiába titkolja itt nagyban a szörny/alien kinézetét, a film cselekményét úgyis lehet már tudni. Egy pár gyerek útra kel, hogy a katonák előtt találják meg a nagy, de csak hazavágyó alient. Hű de eredeti. Ezért nem fogom én megnézni.
    Mintha Spielberg odafordult volna Abramshez, hogy “csináld már meg az ET-t több gyerekkel, nagyobb aliennel, és több akcióval”

  4. Marv: egyik kép alapján sem, pusztán az eddig kikerült hírekre alapozva bennem is ugyanaz a gyanú merült fel, mint gisss-ben. Nagyon nehéz gyerekekkel nem csak gyerekek számára emészthető filmet készíteni, ráadásul a sztori is már lerágott csontnak számít. Ennek ellenére lehet, hogy Abrams meglep, sőt, remélem is…

  5. Már bocs, de ilyen sztorit még 1 filmbe nem láttam, max azt a részét ahol az alien jön de valahogy meg kell oldani azt is.

  6. Hirariko: te ezzel mi a bánatot akartál kifejezni?

    Amúgy én még nem kiáltanám ki et koppintásnak, star treknél is nyílvánvaló volt hogy akkor mindent újralőnek, sorozat semmis, gyorsan legyakják a főellent miközben megismerjük az új karaktereket. Erre meg jött az időutazós téma, meg pár csavar is, ami vagy bejött vagy nem.

  7. Én is imádom J.J.-t, de a gyerekek miatt én is komoly fenntartásokkal kezelem a filmet!

  8. Én csak most tudtam meg ezekkel a képekkel hogy kölkök lesznek benne. :O

    Azt hittem valami normálisabb Cloverfieldet kapunk, de ez így elég matiné szagú.

  9. Logikailag hibás a gyerekek jelenlétéből arra következtetni, hogy nem lesz jó a film. 2 perc alatt ki tudnék most olyan sztorit találni aminek gyerekek a főszereplői és sírva futnátok hazáig a film felénél, mert annyira drámaiak az események.

  10. Hát, ha már alienes film szerintem legyen inkább akció, mint dráma. Tudom, ez kicsit hülyén hangzik, de inkább popcornos film legyen. Engem pedig még sem a trailer, sem pedig a képek hoztak lázba. Attól függetlenül még meg fogom nézni, mert nagy hájpja lesz és már van is, de csak azt kívánom, hogy majd azt mondjam: igen, tévedtem…

  11. Nem látom a ligikát abban, hogy miért ne lehetne jó a film. Az hogy gyerekek játszanak benne még nem jelent semmit sem. Kapásból mondok néhány filmet, amiben gyerekek játszanak és mégsem gyerekeknek szól: Az Árva, Védtelen gyermek, A Jófiú, Gyerekjáték, Stephen King:AZ. Felesleges előre okoskodni. Nézzétek meg a filmet, aztán eldönthetitek tetszett-e vagy sem.

  12. Az első trailerig amikor cak a vonatos cucc volt na addig vártam ez a kölkös dolog baromság.Pedig valami “kormány által eltitkolt majd kiszabadult” ufós cucc jó lett volna.

  13. Catz – kapaszkodj meg: az lesz!

    aki meg a gyerekek miatt azonnal tudja, hogy mi lesz a film története és előre le is írta magában az egészet, az remélem nem pazarol majd 2 órát rá az életéből! figyelni fogom a kommenteket és gúnyos kacaj lesz a super8 kritika alatti kommentelők jussa, ha ők már előre megmondták, hogy ami gyerekszereplős (is) az csak szar lehet!

  14. Én is kiröhögöm öket az tuti…Föleg az tetszik,hogy egyikötök sem tud 1 normális indokot felhozni,azon kivül hogy gyerekek.A lerágott csont sztorit sem értem.Mondj már 1 filmet amiben ez volt pls…

  15. “Föleg az tetszik,hogy egyikötök sem tud 1 normális indokot felhozni,azon kivül hogy gyerekek”

    Ez önmagában nem lenne baj. Inkább az, ami a filmek 99%ában vele jár:
    -Vérengzést visszafogják, softosra veszik.
    -Szinte mindegyik gyerek színész szar színész.
    -Dráma, családi dráma várható.
    -Valszeg nem csak nézelődök lesznek, hanem ők fogják megmenteni a helyzetet. Ettől meg csak nevetséges lesz a történet. Kedvencem, amikor a gyerek mondja a felnőttnek, mit kéne tenni, a felnőtt nem hallgat rá. Erre a gyerek fogja magát és egyedül megoldja.

  16. sok itt az idióta mint anno a Star Trek képeknél a sok köcsögöző hozzászólással, utána meg csak összejött az utóbbi évek egyik legjobb popcorn filmje

  17. Milyen jó hogy én leírom hogy milyen történetet vázol fel a trailer, erre válaszul azt kapom hogy idióta vagyok, és nem tudok felhozni semmi indokot arra hogy miért lesz szar a film. Úgy látom hogy tényleg nektek való ez a film. És nyugi malachi, nem fogok 2 órát pazarolni rá az életemből. És rohadtul kifelejtettétek hogy nem a két kép alapján ítélem meg a művet, hanem a trailer alapján, ami szépen el is meséli a film alapszituációját, arról meg nem tehetek hogy egyesek vagy nem értenek angolul, vagy vakok. Nem tudom hogy miért kell idiótának lennie annak, aki nem tud azonosulni gyerek főszereplőkkel, és ezért nem néz meg egy filmet. Végül is én vagyok a hülye hogy egyáltalán olvasom a kommenteket, pedig tudhatnám hogy milyen hatalmas értelmi színvonallal rendelkező emberek léteznek.

  18. ennyire ne személyeskedjetek már.

    szerintem te onnan indulsz ki, mint a boszorkányhegy, meg a többi gyerekszereplős film mostanában, közben ez a 80-as éveket akarja idézni, amikor igenis voltak jó gyerekszereplős filmek. Ez tisztán látszik az említett trailerben, közben meg a harcból rengeteg minden nem.

    Azt, hogy a gyerekek állítják meg az idegent, idenegeneket, az például nem, csak hogy dokumentálják az eseményeket. Ettől még lehet így lesz, de ez egyelőre cska tipp.

  19. gisss, de ne viccelj már, hogy vázolná azt a trailer, amit leírtál? kb. annyit lehet megtudni belőle, amit human leírt másfél sorban itt: történik valami fura és azt a gyerekek is látják, felveszik, átélik. egyelőre ennyit tudunk. az, hogy a fantáziátok ezt átgyúrja és a saját elméleteket gyárt az nem baj, csak egyszerűen butaság ráhúzni a filmre a TI (hibás) elképzeléseiteket és az alapján egy fórumon előre ekézni az egészet. felesleges hangulatkeltés, ráadásul abszolút téves.

    jaj de jó film lesz ez, ha már a trailerről így el lehet dumálni! :D

  20. azért ha lett volna net, mit kapott volna szegény e.t. a tréler alapján…fújjjj, má megen jön az alien és gyerekek is lesznek benne!!! most vót a moziba az a másik ufós, még el is vitte a kölyköt!!! abcug spielberg!!!

    (a kis szemtanú meg az indy és a végzet temploma az meg smafu? :D)

  21. m minnifield: egyetértek. Ha ezt a vonalat folytatjuk, akkor képzeld el hogyan leszólták volna például a Terminator 2-t E.Furlong miatt vagy Az Ügyfél cimü filmet. De rengeteg példát tudnék még mondani. Melleseleg egyre kevesebbet olvasom a filmbuzi fórumait, mert minden egyes képnél, trailernél ez megy. Tök mindegy melyik filmről van szó. Előre lehúztok vagy istenitetek még nem látott filmeket. Gyerekes.

  22. zsocso:
    jaja, fantasztikus, mekkora prekoncepció működik egy pár emberben…mindenfélével vagdalkoznak, vagy egyszerűen valami közlési kényszer van rajtuk…a legjobb szó rá az, amit utolsónak írtál…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.