Jó kezekben a Godzilla?

Gareth Edwards (Monsters) a friss Godzilla film rendezője. Ami helyes lépésnek tűnik a részéről, hogy az alábbi interjúban nem kevés ismeretet villant sokak kedvenc szörnyéről.

Ha az embed nem megy, akkor itt nézd.

human
írta
2011. 04. 26. 16:19
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Jó kezekben a Godzilla?” bejegyzéshez

 1. Hát azért nem sok konkrét dolgot mondott. Szinte semmit.
  De a Monsters rendben volt, én bizalmat szavazok a rendezőnek.

 2. A maga másfél órája alatt a Monsters olyan szinten megutáltatta magát velem, hogy bármennyire is szimpatikus és okos dolgokat mond a fickó, képtelen vagyok várni.

 3. Pörgött rendesen a bullshit generátor. Ez a 2 perc nulla információt tartalmazott.
  A Monsters hatalmas csalódás volt. Ennyire unalmas központi szálat rég láttam kalandfilmben. Ha a főszereplők helyett két farkas próbál átjutni a zónán, már kapunk egy érdekesebb filmet. Unalmas emberekkel tele van a város, farkast ritkán látok.

 4. talán nem itt a helye, de oszlassunk el egy újabb félreértést: a Monsters nem igazi kalandfilm. csak egy érdekes sztori két emberről szokatlan környezetben, egy kis propagandával megspékelve (monszták – Mexikó/USA határ). és nagyon hangulatos. őszinte film. igazából azt kéne pofán verni, aki az előzeteseket készítette, mert azok alapján egész másra készülhetett az ember.

  a Godzilla meg nem lehet igazából nagyon más, mint eddig bármelyik Godzilla film. jó hír, hogy egy tehetséges rendező kapta. egyelőre ennyi.

 5. ez most remake lesz, nem folytatás? de miért?
  ott volt a végén az a soksok tojás, azóta reménykedek benne, hogy folytatják végre…:(

 6. trrr: Szomorú lenne ;)

  Nem folytatás, vagyis eddig nem erről volt szó. Szerencsére nem lesz semmi köze a ’98-as Godzillához.

  phaemoor: Az igazat megvallva van folytatása. Két szezonnyi rajzfilm. Godzilla: The animated series. Megnéztem mindet és azt kell mondanom, hogy sok esetben sokkal jobb, mint a film volt, szóval érdemes lehet belenézned ha ilyesmire vágysz.

  Godzillánál elég nagy butaság szerintem a remake szót használni. Már a japánok is több alkalommal rebootolták a filmsorozatot, amire csak még egy lapáttal dobott rá a rosszemlékű ’98-as amerikai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.