Arnold újra terminátor lehet?

Bár csak lehet meg talán meg ilyesmi a hír, de úgy néz ki, hogy ő is belekerült abba 25 milliós összeggel rendelkező csomagba, amit bárki megvehet, akinek van hozzá pénzmagja. Ugye ez még csak annyi, hogy megvan a sztár és a Terminátor brand használatának a joga. Innen még kell forgatókönyv, meg hát el is kell készíteni, ami szintén nem semmi összeg. Azért Arnolddal a megtérülésre is van esély. Rendezőnek még mindig Justin Lin (Fast Five) van megjelölve.

human
írta
2011. 04. 27. 03:54
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Arnold újra terminátor lehet?” bejegyzéshez

  1. hát ha terminator-ról van szó, akkor engem arnie se mozgat meg, de már cameron se ha rendezné – ami ugyse lesz

  2. és miért egy ilyen szar rendezőnek kell adni? ugyanolyan szar lesz ez is ha lesz mint a 3. rész.

  3. Imádom Arnit Halálosztóként, de azért nem kevés smink, meg CGI kellene a lassan 70 éves Mr Universumnak!

  4. Én azt nem értem, hogy Mr. Cameron folyton fikázza az új részeket, most itt lenne a lehetőség, hogy vissza vásárolja a licenszet 25 millióért, oké kicsit sok a pénz, de legalább jó kezekbe kerülne a dolog és nem készülne több film. és szerintem még a 25 millió is megtérülne mert a jog nála lenne és még most is veszik a szuvenireket mint a cukrot, plána úgy hogy jön a 3D-s konvertált változat. simán megérné visszavásárolni és végre nyugodtan pihenhetne Arni és a többi robot, max akkor csinálhatnának új filmet, ha olyan jó ötleteik vannak mint a tv sorozatban. na m1 ez csak az én véleményem. úgy sem így lesz.

    Ungarosaurus

  5. Ezek szerint a Terminátorok is öregedhetnek, vagy csináltak minden korosztályba is tinicsajtól a nyugdíjas Arniig.

  6. Sajnos már semmi reményt nem látok ennek a sorozatnak a feltámasztására, 2 ilyen borzasztó epizód után. Esetleg ha meg nem történtnek tekintik a 3-4et. A legjobb az lett volna ha a T2 a rendezői változat jelenetével végződik… nem lenne most egy ilyen vicc mint a T4!

  7. Most tényleg nem érzik, hogy ebben a koncepcióban ennyi volt, muszáj kifacsarni az utolsó centeket is?!
    Cameron nem véletlenül hagyta abba 2 rész után. A 3-4 tiszta B-film volt, a tv-sorozat meg bazári majomkodássá alacsonyította az egészet, innen már nincs feljebb.

  8. Adok ingyen egy Hint-et Cameronnak, vagy éppen annak, aki majd rendezni fog.

    Szóval: A nukleáris támadás után állunk. Egy öregedő férfi, akiről a film során kiderül, hogy ő adta az arcát az ismert T-101-nek tud valamit a Skynet sebezhető pontjáról. Connor tehát elmegy senior Schwarzeneggerhez, akiről kiderül, hogy nem kicsi eksünhíró, hogy megmentsék a világot. Na mi ez ha nem zsírkirály ötlet? :D És ingyé volt! :DDD

  9. Cameronnak dollármilliárdokkal a zsebében nincs anyagi vonzata arra h összehozzon egy fasza stábot és tényleg melózzon a Terminátoron. Ha az Atyaúristen könyörgött volna se csinálta volna meg a T3-at mert nem látott már benne fantáziát.
    Cameronban az a jó h rendkívül élénk a fantáziája és ez kurva jól fizet neki.
    (minek csináljon T3-at anno ha már lelőtte a poént egyszer)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.