19 hozzászólás a “Elkezdődött az Avengers forgatása” bejegyzéshez

 1. A Hulknak illett volna dupla méretű széket csinálni, de azért így se rossz…(legfeljebb szétveri a fejükön). :)

 2. Hát Hulk nyugodt 2 jelenet között, amikor beül a székébe , vagy vele nő mint a gatyója :)

 3. A rajzfilmekben Hulkkal mindig baj volt, és a végén magának az Avengers csapatnak kellett megfékeznie. Lásd avengers 1, 2.
  Kíváncsi leszek, itt lesz e esze, vagy csak dühöngeni fog.

 4. Downey-nak vissza kell venni majd a színészkedésböl,hogy a többiek ne legyenek túl haloványak :)

 5. Hawkeye-nak meg Black widownak beférhetett volna még egy szék(remélem Hawkeye karaktere nem lesz mellőzve nagyon, mertaz egyik kedvencem Cap mellett).

 6. Pókember nem volt Bosszúálló tag!! Amúgy nem 5 tagú a csapat? Én legalábbis úgy emlékszem

 7. Állítólag Sólyomszem az egyik Bosszúálló tag cameozik a Thorban , de Én nem emlékszem hogy lett volna benne!! Amúgy a jelek szerint ő lesz az 5. tag , de nagyon keveset tudni róla!!!

 8. Pókember jelenleg nem csak a sima Avengersnek de a New Avengersnek is tagja(évek óta :P). De az alap csapatban nem volt benne, az igaz. Eredetileg volt még Ant-man meg Wasp is és igen lesz Hawkeye is.

 9. Ja a hangya!!! Tudom!!! :) De jelek szerint most ez az öt főhős lesz csak !!! Pókember meg úgy emlékszem hogy a képregényekben mindig felkérték , de ő nem akart csatlakozni!!! Hogy jelenleg mit újítottak ilyen olyan rajzfilmben azt nem tudom!!! A kérdés konkrétan a filmben vajon ki lesz a csapat vezére ? Mert ügye Amerika kapitány a képregényben , de itt úgy tűnik nekem hogy a Vasember lesz!!! Kezd alakulni és kivi vagyok már a filmre!

 10. Sólyomszem a Thor filmben az őr akit az ügynök felküld mikor Thor a kalapácsért megy. És puska helyett íjat vesz magához:)

 11. Tényleg megnéztem a Cast-ot és ott van a neve!! De igazából semmit nem tudok róla csak hogy nagyon jól bánik az íjjal!! Ha valaki tud róla valamit írhatna…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.