48 hozzászólás a “Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2-előzetes” bejegyzéshez

 1. Herry-fiú mindig is tudta, hogy kell az érdeklődést felcsigázni :)

  Nosztalgiaszavak következnek, csöpögést kéretik megbocsátani:

  Mennyi legendás filmsorozat született az apáink (Csillagok háborúja, Indiana Jones) és nagyapáink (Keresztapa) idejében, és vajon melyek lesznek azok, amiket a mi mozigenerációnk éveiből fognak felemlegetni?!

  A Gyűrűk Ura biztosan ott lesz a legjelentősebb emlékűek között és valószínűleg a Mátrix is, habár örökké vitatni fogják a helyét a “film-pantenonban”, velük együtt úgy érzem jelen lesz még Harry Potter is. Nem az újdonság varázsa, vagy az elképesztő kivitelezés miatt elsősorban, hanem mert egy nemzedék cseperedett fel a szereplőkkel együtt és vált felnőttebbé.

  A könyvek népszerűsége alapján pedig újra és újra fel fogják fedezni a Harry Pottert, valamint feldolgozásait.

  Más szóval itt és most, hogy lezárul a filmsorozat, egy olyan korszak végének leszünk tanúi, amit még sokan felemlegetnek majd a mozitörténetből, sokféleképpen.

 2. Teljesen egyetértek az előttem szólóval. Várom már nagyon a befejezést, imádom, amikor húzzák, halasztják a befejezést egy filmnél azzal, hogy mindig úgy van vége “folytatás várható”. Aztán egyszercsak jön egy UTOLSÓ rész, ami bezárja a kört. Nem vagyok az az igazi Potter rajongó, de biztos vagyok benne, hogy zsúfoltak lesznek a mozik, és tágra nyílt pupillákkal nézik majd az emberek az évek során felcseperedett/felnőtt Harry utolsó kalandjait. :)

 3. Egy részt nem láttam. Nem is fogok.
  Nekem a trailer közben a mass effect 2 és a star trek trailer zenéje ugrott be.

 4. Úgy nézem kicsit akciódúsabb lesz a vége, mint ahogy a könyv azt írja, de Harry és Voldi csatája biztosan hosszabb lesz. De ez nem baj. Végre megkapja a nép amit akar. :D És ezzel kijavítja a csorbát, amit a 6. rész végével tett… :) Úgy nézem elég jó lesz. És tetszik, hogy Piton is nagyon szerepet kap majd, mint a könyvben.

 5. Jézus szent ereje! Merlin szakállának összes szőrszála! Ez egyszerűen elképesztő! És Piton…És a herceg meséje…És, ahogy egyszerre leugranak…És minden. Hát, asszem, eléggé lelkes vagyok!:)))

 6. Az benne volt a könyvben, hogy leugranak együtt? Nekem valahogy nem rémlik, de lehet azért, mert már régen olvastam.

 7. Én utálom a HP összes részét, nem tudok azonosulni a szereplőkkel, viszont ezt a részt is megnézem. Brutális látványban lesz részünk az biztos, lehet h ez a rész még tetszeni is fog.

 8. Nem volt a könyben a leugrós rész. Viszont, ami az előzetes szerint benne lesz, a herceg meséje.

  SPOILER

  Az a két gyerekkéz a videó elején, nem a virágos, hanem a sötétebb, az tuti Piton és Lily.:))

  SPOILER VÉGE

  Várom már nagyon!

 9. Nem vagyok kibékülve a Potter filmekkel de ettől az előzetestől most libabőrös lettem.

 10. Nagyon kíváncsi leszek, hogy beleteszik-e SPOILER Dumbledoret amikor megjelenik Harry látomásában SPOILER VÉGE. Végre valahára oly sok év után lezárul ez is, erre se viszek el csajt mert lehet én sírom el magam, amiért véget ér a gyerekkoromat végigkísérő könyvsorozat már filmben is :)

 11. Én csak az utolsó könyvet nem olvastam el, úgyhogy nekem full meglepetés lesz ez az egész. Bár a többi HP mániás már próbálta lelőni nekem a poénokat félszeg mosollyal, de elhallgattattam őket. Kíváncsi leszek.

 12. De most ez a leugrás mi volt?:S Már megint milyen hülyeségekkel bővítik ki a filmet? Kiakadok…
  Eddig minden film gagyi volt, úgyhogy most már összeszedhetnék magukat. Amúgy a part 1. trailere is nagyon jó volt, a film meg… :/

 13. Engem nagyon csúnyán kirázott a hideg.pedig nem vagy nagy HP-fan, egy darab könyvet nem olvastam csak a filmeket láttam.de ezzel a zenei aláfestéssel nékem ez nagyon ütött..

 14. Ez a Dugovics Titusz-megmozdulás nem tudom, minek kellett bele…inkább nevetséges, mint epikus…

 15. symor: Én azért ezt nem teljesen így gondolom. A Star Wars az elképesztően egyedi és új világ/galaxis képével robbantotta be magát a filmtörténelembe, a Gyűrűk Ura pedig hosszú évtizedekre meghatározta a fantasy világ irányvonalát.

  Ezekkel szemben Harry csak apró újításokat hozott a varázsvilágban, némi depresszióval elegyítve.

 16. Az utolsó könyv elején(a filmben nem) nem az volt, hogy Voldemort komolyabb gond nélkül elrepdes seprű nélkül is? Ennek fényében a Dugovics Titusz életérzés (bocs Adam király volt, lenyúltam:)) bizonyos fokú meggondolatlanságot tükröz, nem?:)

 17. Srácok! Valljuk be, a könyvben SPOILER Harry és Voldemort csatája nem valami érdekfeszítő…szópárbaj, meg egy egy átok, aztán szevasz-tavasz SPOILER VÉGE. Az, hogy kapunk egy igazán méltó, izgalmas csatát kettőjüktől, nem árt, sőt, én személy szerint nagyon örülök neki, és mint Potter-fan, sztem ez a “Dugovics Titusz jelenet” is ott van. Őszintén szólva mindannyian arra vártunk, hogy lássuk, hogy hogyan csapnak össze, és úgy néz ki(sajnos sokszor nézett már ki úgy trailer alapján,aztán csalódás lett), hogy végre adnak nekünk egy igazán epic finálét:)de ez az én meglátásom…

 18. Jó lesz minden, de miért van olyan érzésem, hogy minden jelentős dolgot most el is lőttek a trailerben? A part 1 se volt rossz, de ott is mint kiderült minden izgalmas, akciódús jelenet benne volt a trailerben és ezek az izgalmas jelenetek a film kb 5%-át tették ki.

 19. victor: nem hiszem, hogy ennél a résznél is mindent ellőttek a trailerben. A part 1 azért inkább csak felvezetés a végső összecsapásra, drámaibb, lassabb. Part 2 azért ütni fog, lesz daralás bőven, szóval tuti marad a filmre is akció bőven. :) Várós.

 20. remélem akkora harc lesz Harry meg Voldemort között mint Anakin és Obi-Wan között a 3. SW-ban.

 21. leviske: A kétségeidnek is utat engedtem a hozzászólásomban, ha figyelmesen elolvasod leírtam miért nem ugyanaz mint a mellette említett filmek, csak fennmaradásában vontam párhuzamot. Azt is a könyvek sikerével összekapcsolva.

 22. Szerintetek SPOILER a csatánál direkt hagyták ki az előzetesben a pókokat meg az óriásokat? SPOILER VÉGE vagy nem lesznek benne?

 23. Hát ez nagyon várós lesz!
  Még arra lennék kíváncsi, hogy hány perces lesz? 2,5-3 óra?
  a part1 146perces volt.
  A jeleneteket elnézve ez szerintem több lesz.

 24. Tiszta libabőrös lettem. :)
  Várós nagyon!
  Azonban furcsa lesz, hogy nem lesz több Potter. Tíz éve még hogy toporogtam a jegyért a mozipénztárnál, Ittenem… :-)

 25. hát a dugovics tituszt kihagyhatták volna…elég gáz :D
  amúgy ilyen so-so, a csille tetszett… lesz benne jó, meg lesz benne orbitális állatság is….
  jah és igen, csak én röhögök azon, hogy Voldemort folyton csak ordibál? – “nyíííááááá!!”….a harmadiknál már szakadok :D

 26. A film 2 órás lesz a feliratok nélkül, tehát a legrövidebb. Végig tartani fogja a feszes tempót, és csak 2 helyen áll le igazán kb. 4-5 percre: a herceg mesélye, King’s Cross. A roxforti csata a film 3/4-e. :)

 27. Nem kevésbé sikerült spoileresre ez a trailer, egy-két haláleset volt benne, bár őket eddig is tudtuk. Remélem eseménydúsabb rész lesz, mint az előző volt.

 28. Azta rohadt!!!! libabőr és totális élvezet 1000rel!!!

  Örülök, hogy Voldi és Harry összecsapása több lesz, bár be kell, hogy valljam én sem tudom, hová tenni azt a le ugrós részt… majd meglátjuk.

  Viszont ami szintén nagyon tetszett… Piton, hogy eltűnik a nagyteremben, és a páncélok vonulása??? az is nagyon brutál.
  Nem tudom kinek tűnt fel, de a nagy terem bejáratánál hirtelen mennyi páncél lett, pedig régen az sima fal volt és ott voltak Umbridge rendeletei XD

  Am az is nagyon durva, ahogy Voldemort sétál a kúriában halott halálfalók között, úúúú nagyon várom már a filmet és tuti hogy sírni fogok a herceg meséjénél és ami történni fog vele:/:/:/:/

  ui.:amikor a halálfalók elkezdik átkokkal ostromolni a kastélyt az valami lenyűgözően szép, tudom, hogy gyilkolni mennek de akkor is szép effekt:P

  ui2.: valaki mondta, hogy nincsenek pókok ill. óriások, dehogynem vannak, ott vannak a kövezett udvaron, legalábbis az óriást láttam:)

 29. Shapira, telóról írtam, buszon állva, miközben egy öreg néni lökdösött. De még így is szégyellem magam.

 30. A herceg meséje nehogy már csak 5 perc legyen! Az az egész könyvsorozat alapja! Az magyaráz meg mindent. Arra épül minden! Azt nem lehet 5 percben bemutatni. Anélkül az egész értelmetlen! Nehogy összecsapják nekem a legjobb részt!

 31. Nem spórolnak a varázslattal így a végére. Aki tudja mit nézzen, annak elég sok fontos momentum megmutat a trailer.

 32. hannah: kicsit spoileres: “Snape gets to become a fully emotional character in this film, as evidenced via the phenomenal Prince’s Tale memory sequence, slipped into the ranging and bloody battle for Hogwarts. Snape is a heartbroken shell of a man when Lily is killed, and we see every level of those emotions in Rickman’s performance. The Prince’s Tale scene is one of the best moments in the entire series, and stays with you long after you leave the theater. […] In a change from the book, a number of shots were added to the memory scene showing Snape at Godric’s Hollow, discovering the dead bodies of Lily and James. Snape falls to the floor upon seeing Lily’s body, and then cradles her in his arms, sobbing, as the year-old Harry Potter looks on from his crib. Rickman’s scenes with Michael Gambon (Dumbledore) also hit the mark, showing the backstory of Dumbledore’s search for the horcruxes and Snape’s love for Lily. Young Snape, Lily, and Petunia have been cast perfectly as well… even young James Potter seems to have been captured the way Snape’s character remembers him from the book. […] As mentioned above, the Prince’s Tale memory is the emotional high point for the entire film series. It flows beautifully among the battle going on around Harry, and allows for a quick breath and dose of reality for Harry. Lasting for about six minutes.”

 33. A herceg meséje annyira szép rész!!!! legalább ezt ne rontsák el, könyörgöm!!!!!!!!

 34. Fent olvashatod, hogy nem szúrták el. Chicago-ban volt tesztvetítés, onnan vannak az infók.

 35. oj05, köszönöm szépen! Nem tudom, hogy fogom kibírni júliusig! Annyira előttem van az egész! Biztosan gyönyörű lesz! Én meg tuti elhasználok egy csomag papírzsepit.:))

 36. Én szeretem az ilyen természet feletti dolgokat. S habár már rég vetítik a mozik, nagyon várom mikor a névnapomra kapott pénzt arra költöm hogy láthassam. Nekem a könyvben a harc kicsit túl lapos,ezért örülök h felturbózták. Az előzetes vagy 700 szor láttam több változatban. Ami még szerintem fura: a 2 utcsó mondat . Nem tom miért de nem tom kiverni a fejemből.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.