A három amígó

25 éves ez a western-komédia már, annyira durva. Az Empire megragadta az alkalmat, és lefotózta a 3 főszereplőt, meg a rendezőt. Katt a képre a videóért és a többi fotóért.

15 hozzászólás a “A három amígó” bejegyzéshez

  1. Jaj de szerettem általánosban. Parádés szinkronja volt. Chevy Chase visszatérése a Communityben meg öröm bodogság.

  2. Hihetetlenül megöregedtek, libabőrös lettem, rossz érzés belegondolni hogy gyermek korom nagy sztárjai megöregedtek és kiszálltak vagy már meghaltak :(((

  3. nagyon régen láttam, még a videó korszakban, de emlékeimben úgy él, hogy vicces volt. lehet, hogy újra kellene nézni. de nincs meg.

  4. Ja és Steve Martin az az ember, aki baromi hamar megőszült és 25-30 éve semmit se változott. A csávó full ugyanilyen volt a filmben is, mint most a fotókon.

  5. Remek képek, gyerekkorom egyik kedvenc filmje volt. Azt meg tudja mondani valaki, hogy eredeti szinkronnal hol lehet beszerezni? Sajnos csak VHS-en volt meg (és mindannyian tudjuk ezeknek a sorsát), tv-ben meg 1-2 alkalommal adják, de akkor valami botrányos szinkronnal.

  6. Pont hétfőn volt a Viasat3-on eredeti szinkronnal, talán fogják még ismételni (A FEM3-on meg most megy az Óvakodj a törpétől, szintén az eredeti szinkronnal)

  7. egyébként csak Chevyn látszik ez az elszaladt 25 esztendő! na meg Martin Short szemein!:)

  8. igen, ez az éneklő bokros meg a láthatatlan lovagos :D hétfőn pont belefutottam valamelyik adón épp táncikálták a táncukat :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.