Transformers: Dark Of The Moon-előzetes

Emberek, itt van, megjött a harmadik rész teljes előzetese. Bár a nagyja csak egy hatalmas akciójelenetnek tűnik a végéről, de ott az álcák szétszedik a várost. Szó szerint. Előtte meg a holdon dekkolnak 50 évet.

Közben az új csaj be sem tudja csukni a száját, Sam pedig pisztolyt ránt, de nem a robotokra azért.

Michael Bay megcsinálhatta?

HD a nagyoknak.

91 hozzászólás a “Transformers: Dark Of The Moon-előzetes” bejegyzéshez

 1. Hmmm, érdekesnek tűnik ez az új “felállás”. Reméljük jó lesz, habár ennek sem sikerült az első rész szuper bemutatóját felülmúlnia. :)

 2. Ez durva volt így korán reggel… 2 perc 28 másodpercen keresztül rázott a hideg. Azt hiszem elég jóra sikerült. Nem lesz olyan elcseszett, mint a második rész. Legalábbis eddig így látom. Mikor nézhetem már meg? :)

 3. Hát a végén amit mond Optimus azt kihagytam volna, mert már az szerintem nagyon a film végén van és azt sugallja, hogy elmennek a búsba az autobotok a Földről.

 4. Focsok. Az lehet a film közepén is, az emberek nem mondták el a Holdas dolgot az autobotoknak és ezen felhúzhatta magát. De mivel Bay annyira le akarja zárni a trilógiát, elég nagy valószínűsége van annak hogy elmennek a végén.

  Amúgy a trailer hihetetlenül ott van, szerintem übereli az első kettőét.

 5. Hát ez zúzosra sikeredett! A szőkének tényleg mindig nyitva van a szája, hát ez csúcs!:D
  Nem tudja valaki, hogy hány órás lesz? Lesz-e olyan hosszú mint az előző kettő?

 6. A sztori megint sántít (Hogyan tudták eltitkolni ezt az álcák elől, amikor azok az előző két részben a kormány összes titkát megtudták+Megathron is elrepült mellettük a 2. részben). De nem baj, ez popcorn mozi lesz ismét, pelenkát bekészítem és irány ismét az 1. sor a moziba, mint az 1. résznél :P

 7. Ideális lesz a 9/11 tíz éves évfordulójára a kettébe roppanó felhőkarcolók, és a föld felé zuhanó emberek látványa.
  Összesen hány darab autobot van? Mert itt aztán rendesen elsötétítik az eget a támadók űrhajói.

 8. Eddy21 – Optimus, Űrdongó, Racsni, Acélfej és Csatár és Wheelie (a kis robot) a második rész után. Aztán az előzmény képregény szerint jött még Mirage (Ferrari), Wheeljack és Brains. Meg lesz még Sentinel Prime és a Wreckers ( 3 elit autobot), de gondolom ők majd csak a végén jönnek megmenteni a világot.

 9. hmm , úgy látszik csak én vagyok az egyetlen akinek nem tetszik? nem igazán hatott meg.

 10. naaaa végre látni is valamit a jelentekből, megtalálták a lassítás gombot :D nem csak kapkodod a tekinteted azt a végén semmit se láttál :DDD

 11. vagyon ott van a trailer. várós.

  Optimus mondata pedig… hát, nem lennék biztos benne, hogy a film végén mondja. “mostantól ez a ti háborútok” inkább mintha összekaptak volna az emberekkel. már a RoTF első felében is fontolgatták, hogy elzavarják az autobotokat a Földről.

  Shockwave pedig… brutál jól néz ki

 12. A trailer jobb, mint az előző kettő-é volt, a filmben se szeretnék megint csalódni.

 13. :D , jó de akkor se tetszik valamiért. 2. részt még megnéztem 1x ,ebben már nem vagyok biztos.

 14. Szerintem abszolút ütős lesz a film, lassan már elkezdhetik készíteni a 4. forgatókönyvét :D

 15. Jó a trailer. Látványos meg minden.
  Viszont én nem felejtettem el, hogy a második rész nézése közben… elbutultam. A nézéstől.

  Szóval legyen bármilyen csiribiri, ezt nem fogom megnézni.

 16. lehet, hogy 3xorra sikerült neki.. Én nagyon bízom benne, mert akarom, hogy igazán szórakoztató legyen.
  és ha a trailerbe még vágtak volna nekünk egy kis “Nononononono”-t is..:)

  már nagyon várom!!

 17. Ez elég középszarra sikeredett..de talán a film jobb lesz, mint az előző kettő, azoknak a trailere volt jó, a filmek meg…felejtősek.

 18. 1:15-nél csak nekem tünik ultragagyicginek az épület? Vagy van egy ilyen papir épület, papir ablakokkal, papirtornyokkal?
  A robotok jók, nézős amúgy.

 19. A zene az erőteljesen Inception az elején (South Park után szabadon: Babaaam) de szerintem egyébként jó lesz a film.

 20. Hát ha egyáltalán ez lehetséges, ennek az új csajnak még bambább feje van mint a Megan Foxnak volt. Nem számítok semmi jóra.

 21. Iszonyat jó lett a trailer, idén el vagyunk kényeztetve látvánnyal: (Thor, Captain America, Super 8, Sucker Punch, Battle: LA, HP 7, Pirates Of the Caribbean, Conan, Rise of The Planet of The Apes, Immortals, Green Lantern, Cowboys and Aliens). Nagyon belehúzott tavalyhoz képest Hollywood. Nekem a Super 8 után ez a kedvenc trailerem, de úgysem lesz jó film tutira ezt is elbassza Bay egy csomó buzisággal mint az előzőt. Egyértelmű hasonlóságot mutatnak a képeka aBattle: LA-val remélem annál azért jobb lesz. (látványilag biztos)

 22. A régi hölgyet szeretném vissza. :( Nagyon fog hiányozni…
  IMAX-ban vetíteni fogják idehaza?

 23. Az IMAX-es dolgot jó lenne tudni, 2 éve amikor a Transformers 2 ment, a magyarok inkább a Harry Pottert vetítették IMAXben, azért remélem idén eszük is lesz.

 24. Ennek már tényleg kell az IMAX, szóval reméljük lesz nálunk is.

  A trailer qrva jó!!! Várom már, nagyon!!!!! :D

 25. Hát nem valami sok új dolgot mutattak ebben, leszámítva felhőkarcolós részeket.
  És még Malkovich-ot sem mutatták, sem Sentinel Prime-ot

 26. Én már hitevesztett vagyok teljesen. Ezek a csilivili trailerek nem hatnak meg egyáltalán. Majd szépen letöltöm, az mehet a widescreenen, de én ugyan el nem megyek mozizni azért, hogy lássak eldőlni egy tornyot. Hagyjuk már.
  Az előző rész is olyan rossz volt, hogy itthon mikor néztem, elaludtam a végén. Pedig ott is az óriás egykerekű az elején milyen látványos volt. Meg az egyiptomi szörny. Na és aztán. Remélem rám cáfol ez a film, de tuti csak a monitoromon derül ki.

 27. A robotok szenzációsak, az a sas-szerű naaaaagyon tetszett. Ezért mindenképp nézős. De ami az emberi oldalát illeti…… én nem tudom, miért kell mindig egy ügyeletes táti szájú csajt megmenteni, de ha az nincs, legyen gyerek vagy kutya. Ezzel mindig több helyezettet csúszik egy film az én ranglistámon. No de mind1. Egész látványosra sikeredett, ez valószínű kárpótol ha a történet picit silányabb is lesz. Végül is látványfilm, nem dráma. :)

 28. Én is úgy gondlom, hogy Shia meg csajmegmentés nélkül még lehetne belőle valami. Így olyan mintha ugyanazt a filmet látnám a 3. verzióban :(
  Persze látványosak az akciók, de az még nem visz el egy filmet. A 300-al pont így voltam. Megnéztem moziban elment, aztán később otthon már nem bírtam végignézni. A tömény akció unalmassá válik egy idő után. Mondjuk Bay ezt legalább nem tolja annyira az ember arcába.

 29. mondjuk a szinkron engem sem izgat, Imax meg hatalmas parabola vászon, kitölti a látómeződ ennyi!

 30. Úgy tűnik ez alapján, hogy tanultak a második rész hibájából, mert az harmat gyenge volt. Ez eddig nagyon tetszik.

 31. Igen, a trailer bizonyítja, hogy látványra most sem lesz panasz. Azzal nem is volt gond az előzőben sem. Akinek ez kell, az megkapja, aki egy kicsit érdekes storyra is számít, az meg majd kiderül mit kap.
  Szerintem ebből a filmből ki kellett volna hagyni az egész Witwicky famíliát a legtávolabbib rokonsággal együtt és csak a robotokra és a katonákra helyezni a hangsúly, azokra a katonákra, akik az előzőekben is szerepeltek. A kis hülyegyereknek meg a lúvnyájának milyen világmegváltó szerepet találtak ki vajon? Az leső részben még érthető volt a jelenléte, a másodikban gagyin beleerőltették, de hogy ebben mi lesz a szerepe és hogyan kerül központba?

 32. Lennox badass nézése elég kemény volt 0:42nél
  Nagyon várom, meg fog ütni rendesen!
  Ez alakalommal a Linkin Park nem készített külön számot csak kiválasztottak egyet az új albumról: Iridescent (a trailerben nem hangzik el) De ezt úgy is mindenki tudja:D

 33. Nem bírom az ilyen sokat dumáló nőket.

  Amúgy a Robot Chicken-es Bay-égetés megvolt már mindenkinek? Az nagyon idevág.

 34. azért manapság szinte mindenből tudnak jó trailert vágni,ne feledjük! :)) én már nem merek alapozni trailerekre,egyedül nevekre,ami hát sosem volt a TF-ek védjegyei. :)

 35. Azért valljuk be, mindig is a Transformers-moziknak voltak a legütősebb trailer-jei!Ezzel megvéve a népet,köztük engem is :D…iszonyat!!!!

 36. 1:16- Pusztul az egész város, de az amerikai zászlók masszívan állnak. Ez a csaj meg…annyira buta a feje, hogy már elhiteti velem, hogy ő is álca :P

 37. Biztosam megnézem,de ennek a nőszerű valaminek a fejére CGI-zhettek volna egy zacsit vagy legalább egy normális,nem légycsapóval ütögetett szájat.

 38. A CGI néhol elég gyengusra sikeredett.
  Ettől még persze lehet jó a film, a 2. rész esetén sem ez volt a baj.
  Egyébként a trailer tetszik, várom a filmet.

 39. OMG…. szóhoz nem jutok elfogult vagyok de ez akkor is üt :] tuti moziban nézős ezt most Bay bácsi nagyon összerakta!

 40. Azt a fűzfánfütyülő rézangyalát! :D Na ez ütős lesz így, eszerint mégiscsak megtanult repülni Optimus :) Am nem lehet egyetlen nagy harcjelenetből, vagy ha igen akkor az reggeltől estig tart majd Washingtontól Chicagoig :)

  Blake99 ennyi egy óriás átalakulós robotokról szóló filmbe bőven elég :D

 41. Trailer ismét rendben, de bocs Bay, még 1x nem szivatsz meg. Majd otthon Hd-ban, ha már nagyon nincs más, akkor, talán.

 42. eddig nem értettem ezt a libabőrt sokaknál,de most már értem..durván kirázott a hideg ettől
  és igen,ez kell,pusztítsanak és robbantsanak mindent és mindenkit,még sztori hiányát is meg lehet bocsájtani ilyen látvány mellett

 43. ugye nem egy álcát fenyeget azzal a glockkal mert menten síró görcsöt kapok :D:D

  0:53-1:15-ig tartott nálam a libabőrős rész (zene ultracool) utána “tipikus Bay”

 44. Én a TF4 re leszek kiváncsi, amit nem Bay fog vinni, már ha a híreknek hinni lehet és akarnak 4 et a főnökök, bár ameddig hozza a pénzt, többet mint amennyit beletettek, addig mér ne csinálnák.

 45. Akár milyen vacak is lesz esetleg, ezt bizony moziban kell megnézni. Mondjuk nem fogok rohanni a premierre.
  Optimus szövege a végén úgy is értelmezhető szerintem, hogy már nem csak azért kell velük harcolni mert Samék a jófiúk oldalán állnak, hanem az emberiség túlélése miatt.
  Jó lenne ha azok a dög nagy hajók is átalakulnának, nem csak hajók lennének. Sztoriban kíváncsi leszek miként magyarázzák meg, hogy egyik csapat sem tudott semmit a Holdon lévőkről.
  A kettőben a főgenya hol táborozott a bébi robotokkal?

 46. Üt a trailer az biztos. Amúgy nem tudom egyeseknek mik a problémái Rosie Huntington-nal. Ha egy bazinagy robot zúzná előttem a várost, ide oda dobálna dolgokat, én bizony becsokiznék és még el is ájulnék kellő ideig tartó szájtátogatás után… Olyanok is elhangzottak hogy ez a “nőszerű vmi”( egy Victoria’s Secret Model, ha ő nem nő akkor kicsoda? ) végig tátogatja a száját. Vannak akik biztos kőarcal néznék, talán a bajszuk alatt elejtenének egy halk “hmm” -öt majd a mai újságot a hónuk alá csapva elsétálnának a repkedő betondarabok keresztüzében és meglehet hogy még a híres “Hát ilyet se látni minden nap!” mondat is elhangzana. :D minden bizonnyal ez történne :DD

 47. Az új csaj tényleg nagyon orális, nem is értem kire kell hasonlítania:)

  Egyébként tudom, hogy velem van a baj, de egyik részt sem néztem meg. Remélem ez a mostani majd sokaknak tetszik.

 48. Azt a jó retkes náthás szájba ……. mindenit!Ez film lesz a legfölsőbb szinteken!!!!

 49. Az a baj, hogy a trailere az előző két résznek is ilyen komoly volt, de maga a film aztán óvodás szinten szállította az idétlen jeleneteket, és humortalan poénokat (elsősorban a 2. rész, de a még tűrhetően sikerült első résznek se kellett a szomszédba mennie gagyiságért).

  Én félek, hogy ugyanez lesz a 3. rész sorsa is. És akkor megint nem kaptunk mást, mint nagyon jól kinéző robotgyakást, ami viszont sajnos nincs semmi értelmessel összekötve. Így is jó szemrágógumi, de nem győzöm elégszer hangsúlyozni: ennél lehetne több is…

 50. Megmondom őszintén, nekem nem tetszik az új lány. Jobban örültem volna, ha visszahozzák azt a szőke szépséget az első részből:)

 51. igazán megszólalhatott volna a tyúk benne, annyira idegesítő, hogy csak a száját tátja

 52. 1. Az új csaj nem tetszik. Ez még nem lenne nagy baj, de
  2. A CGI bár a tökéletest üti felülről, néhol nagyon mesterkéltnek hat. Lehet egyedül vagyok ezzel, de bár tutira megnézem moziban, egyáltalán nem várom.

 53. ezt is megnézem, ahogy az előzőket, de ezt is csak dvd-n, ahogy az előzőket. és Fox nekem hiányozni fog.

 54. Na.Ez a trailer már nekem jobban tetszik,mint amiket eddig láttam:a Holdon való járás már nekem újnak számít,de a film szerintem a trailer közelében sem lesz.Maradok a Transformers képregényeimnél.Viszont ez a trailer nekem nagyon tetszik,le a kalappal.

 55. Az IMDb szerint a magyar cím: Transformers 3. – A hold sötétsége. Én inkább a hold árnyékának fordítottam volna, és a 3-as szám sem kellene oda…

 56. Lejti46, akkor még jó, hogy nem neked kellett lefordítani. Dark of the Moon, nem pedig Shadow of the Moon.

 57. De gyerekek, ezek csak autók amik robotokká alakulnak át…meg vissza.
  Inkább csinálnának valami reálisabb sztoriból ilyen komoly költségvetésű filmet.

 58. Az az érzésem volt, hogy a nagy városromboló rész a film utolsó max 45 perce (a végén még 10 perc lezárás nagytotálokkal és rengeteg érzelemmel: “optimus, ne menj el!” “De igen, mert [közhely]”). Mi lesz a másik egy-másfél órában?
  (tudom a filmből kiderül, csak ez alapján torzít kicsit a trailer, ami szintén nem baj, mert eladni kell – ami a kommenteket olvasva sikerült is)

 59. A trailer egy manapság átlagosnak ható akcióorgia ala Bay. A második rész förtelmei után szerintem max itthon egyszer valamikor, moziban még egyszer nem vernek át a sz*r szinkronnal meg egy rossz filmmel.

  Inkább rebootolnák az egészet a képregényeket alapul véve.

 60. Optimus, Sofix, Bule-Star és ragyog az egész ház.

  Most komolyan az mire jó, hogy beleüvölti a kamerába a robot nevét?

  Én is azokhoz csatlakozom, akiknek nem tetszett az előzetes. Arra a csápos irodaházdöntögető baszra nem vagyok kíváncsi.
  Sokkoló mint új karakter jó, de nem nagyon tetszik a megvalósítása.

 61. nekem személy szerint jobban tetszik az új csajszi mint Fox kisasszony és talán még a film maga is faszább lesz mint az előző, bár igazából nagyon a levegőben van a bukta-szag.

 62. MIÉRT? Miért nincs benne Megan Fox? Na nem azért hiányzik, mert annyira jó színész lenne… :-) De azért így is tuti megnézem. Mondjuk csúcs, hogy az új csaj CSAK Victoria’s Secret modellként szerepelt eddig. Igaz, itt úgyse az számít, hogy ki mennyire játszik jól, nem arra figyel az ember, csak nézzen ki jól. :-)
  És amúgy nekem a második rész jobban tetszett, mint az első, ez meg annyira látványos lesz, hogy lesz@rom a sztorit, csak legyen IMAX belőle… :-)

 63. én azt sz@rom le, hogy látványos-e vagy nem… csak ne legyen szinkronos itthon… :D
  amúgy odaver teljesen! nagyon várom, meghozta a kedvem! :):)

 64. Elég cool lett a trailer. Sajnos ha lesz imax-ben akkor a szokásos ultrafos szinkront is el kell viselni, mint a Thornál…

 65. Atyavilág ez a csaj továbbra is nevetségesen bamba:D Remélem meg se szólal a filmben, mert má így is elég gázos szegényke.

 66. Most nézzétek meg, csinál egy szart, meg egy még szarabb filmet egy jó alapanyagból,aztan kidob 4 jelenetet amin lőnek nagy robotok, és ti meg hüledeztek. Ezért lehet mindent szart eladni.

 67. Mindenki mondogatja hogy ez kegyetlen nagyot fog vágni az ember pofájába. Szerintem amúgy összefügghetett volna ez az első kettővel is. De nem…Hogy az Optimus bátyát (Sentinel prime) Megkínozták az álcák és ezért harcoltak most velük. És amiért nem mondták meg hogy fennvan és életben -.- De semmi összefüggés a 3 rész között. A 2. egy nagy FOS! Semmi jó jelenet. Emberből robot?? Ne fárassz!! De remélem legalább olyan jóra megcsinálják mint az elsőt :D De sztem akkor lenne nagy ha meghalnának az autobotok és az álcáké a föld. Vagy a 2. lehetőség: Elmennek a végén az autobotok (“Elveszett a hitetek bennünk, de magatokban sosem! Innentől ez a ti harcotok”) és így már nem tudják legyőzni az álcákat az emberek. De ha meghalnának akkor nagyobb lenne a végén a dráma. És ezért maradna több 10 évig egy kegyetlen trilógia. Köszönöm, béke veletek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.