Sínen az Ender’s Game?

Anyagilag legalábbis. A könyvek rajongói most forduljanak el. A Summit szerezte meg a jogokat, hogy pótolják valamivel a Twilight pénzesőjét. Szükségük van egy új franchise-ra, ami rendesen hoz, és ebben a sci-fiben látták meg a lehetőséget erre.

Az egészet úgy képzelik el, hogy Gavin Hood (Wolverine) rendezi a saját forgatókönyvéből. Az egyedüli reménysugár, hogy Orson Scott Card, a könyvek írója, még mindig elég erőteljesen beleszólhat az egészbe.

human
írta
2011. 05. 02. 15:29
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Sínen az Ender’s Game?” bejegyzéshez

  1. Fúúúú, akkor most megcsinálják? Hát nem bánnám:D Innen már remélem csak egy ugás lesz egy igazán jó Warhammer 40K film:D

  2. Na ne, először az Alapítvány, most meg a Végjáték kerül olyan rendező kezébe, aki se saját, se mások ötletéből nem tud egy értelmes filmet összetákolni. Gondolom a gyerekek életkorát megnövelik 5-10 évvel, aztán mehet az akció, és a nyáladzó tiniromantika ezerrel. Itt már tényleg csak Orson Scott Card segíthet.

  3. Szerencsére az öreg idáig minden olyan vállalkozásnak keresztbe tett, ami megpróbálta tönkretenni a könyvét, Szóval vagy jó lesz, vagy nem lesz. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.