Emlékeztek még az Ironcladre?

Paul Giamatti és James Purefoy összecsap, kardok, vér. Anglia már megejtette a bemutatót, de Amerikában még csak most fog érkezni. Ezért is van itt ez az új 18+ előzetes.

human
írta
2011. 05. 04. 02:59
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Emlékeztek még az Ironcladre?” bejegyzéshez

  1. Én nagyon várom már ezt a filmet. Sanszos viszont, hogy a hazai mozikba nem fog eljutni, akárcsak a Black Death. Pedig moziban lenne az igaz megnézni.

  2. Pont gondolkodtam a napokban, hogy mi lesz ezzel a mókával, de hál’ Isten gurul a szekér…

    Tetszetős trailer volt :) Moziban nézős, szerintem.

  3. Rengeteg ismerős színész van benne. A trailer is jó volt. Megnézem. :)

  4. Erről a bemutatóról az jut eszembe, hogy normális költségvetéssel, jó (tőlem akár külföldi) színészekkel meg lehetne csinálni ilyen stílusban az Egri Csillagokat. Itt nem arra gondolok, hogy regényhűen, egy remake-t készíteni, hanem egy olyan történelmi akció/kalandfilmet, aminek végre valós alapja van.(nem ilyen kilencedik légiós baromságok).

    Vajna lett a filmes főnök, szedje el a pénzt a sikkasztó Koltaiéktól, akik évente kötelezően csinálnak 2-3 idióta-romantikus-szar filmet. Ehelyett adja oda pl.: Antal Nimródnak, jöjjenek az etyeki stúdióba és dobjanak össze vmi hősies, hentelős filmet:). Vagy ott van Zrínyiék kivonulása, ami majdhogynem egy magyar Thermopülai csatának felel meg.

  5. kicsit /OFF
    Láttam a filmet, várom majd a kritikát, főleg azt, és ezzel tényleg nem lövök le poént vagy eseményt a filmből, hanem, hogy miért MAGYARUL beszélnek Földnélküli János katonái a film alatt?! Nem találtam forrást és nem emlékszem ilyenre a töri alatt. A másik, ha jól emlékszem, akkor Dán, vagy Holland katonák voltak, akiket a Pápa küldött. Ezért is volt érthetetlen, és egyben vicces a film. Persze eredeti nyelven!
    /OFF

  6. Ja, tényleg meglepő volt hogy a dán zsoldosok milyen folyékonyan beszélnek magyarul, először azt hittem rosszul hallok. Az oké hogy a finnek nyelvrokonok, nade a dánok? :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.