12 hozzászólás a “Jack megszökik” bejegyzéshez

 1. Hát eléggé kopi. Remélem a film többi része eredetibb lesz. El bírom képzelni, hogy a nyugdíjas Jack is pont ugyanígy megszökik bárhonnan, igaz, kicsit lassabban, de a filmzene fixen marad, meg a bejáratott poénok is.

 2. Az eleje kicsit fura nekem. Oda se csap rendesen az őröknek, csak legyint egyet. Arra emlékeztet mint mikor a Fergeteges forgatásban Steve Martin meg Eddie Murphy harcol a ninják ellen. :D

 3. Engem sem győzött meg igazán a jelenet, tök olyan mintha már minden részben elsütötték volna, csak most a díszlet más. A zenét pedig akármennyire imádom, de ehhez a jelenethez nem illett:). No mind1 ettől még megyek majd a filmre:D.

 4. rettentő gagyi jelenetsor. omg első rész óta csak süllyedééés. kapitány a gyííkon.

 5. Háromszor kellett végig néznem, hogy értelmezni tudjam. Legelőször tökön csapja őket, aztán futkározik, aztán tarzanozik. Én nagyon szerelmese voltam ennek a trilógiának a filmzenéibe, de itt erős túlzás ezt bejátszani, ez annyira semmi kis mutatvány.

 6. az a durva, hogy ezt a filmet három vágó vágja, és abból kettő nem kispályás, viszont ez a jelenet nagyon béna. egyébként ha jól tudom michael kahn az egyik szemére vak.

 7. A moziváltozatban általában már másként vannak megvágva ezek a jelenetek + vannak bennük új vágások is.
  Nem kell aggódni.

 8. 2 puska az egész teremben? Az elsőben legalább a szökésénél tüzet nyitottak rá és még ő is felüvöltött, mert süvítettek melle. Jah és akkor még a jelenet úgy folytatódik majd, hogy autóversenyt is megalázó hintós-üldözés lesz a korábbi előzetesek alapján. “Várós”…

 9. szerintem nem csak két puska volt de lehet hogy a sztori szerint élve kell nekik, mozgó célpontra meg necces úgy lőni hogy ne legyen komoly baja.

 10. Istenem,de sok bajotok van a Karib egy popcorn mozi,jóhogy nem köttök már bele mindenbe. sznob banda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.