20 hozzászólás a “Egy gyűrű mindenek felett: Green Lantern” bejegyzéshez

 1. Nekem konkrétan csak a zenével van bajom, de maga a film nem néz ki rosszul. Ekkora CGI orgiát ritkán lát az ember.

 2. Eddig nem vártam a filmet, de most már felkerült a megnézendők listájára. Az érezhető, hogy jó nagy mese lesz, iszonyat sok látvánnyal, tehát már csak az a kérdés, hogy ez vajon elég lesz-e?

 3. Engem ez győzött meg. Az eddigi videók annyira nem tetszettek. Biztos voltam benne, hogy megnézem, de most már az is biztos, hogy moziban.

 4. Egyre jobban tetszik, bár már ezelött is várós volt. Egyedül a nagyhomlokú gonosz tudós(tudom h valami idegen dolog hatása miatt ilyen) az ami olyan 90-es évek b filmjei hangulatot ad.

 5. Bob voltam én is, de hogy ne legyen zavar az erőben, új nevet választottam…

  Hú. Újabb – idegen életforma vagy mi a halál az a tekergő csáp izé – támadja a földet, és valakinek, valakiknek meg kell menteni a pusztulástól. – Mennyire agyzsibbasztóan eredeti már! – Milliónyi fényév utazás után meg kapunk a képünkbe egy szokásos Karate kölykös kiképzős cuccot csak ufókkal, aztán bocsi, lehet menni haza megmenteni a földet, hogy a közönséges popcornzabálókat valamennyire érdekelje a film és ne menjenek ki róla.

  Nekem a CGI még mindig nem elég meggyőző, és amúgy meg mi a jó fityfenét keres itt Tim Robins!?? Tim – Fucking – Robins, man!!!

 6. Mivel a lámpások központja fényévekre van így oda megy kiképzésre de a föld lámpása lesz, az a csápos izé meg nem csak egy földönkívüli gempa, sokkal több annál. A green lantern sztori meg legalább 40 évvel régebbi mint a karate kölyök :P
  Megfogadtam, hogy több trailert nem nézek de nem bírtam ki és ez is nagyon odacsap!

 7. Várós meg minden. De engem baromira irritál, hogy az egész film CGIból áll.

 8. Amugy alapból én se szeretem nagyon a cgi-t de ez az a film ahol el tudom nézni a dolgot, mert mégiscsak egy energia alapú technologiáról van szó(azaz a dolgok legnagyobb részét ez a zöld energia alakotja).

 9. Én már meg se nézem ezt az előzetest, elegem van abból, hogy az egész filmet leadják kezdés előtt, ez már nem trailer, hanem e a film maga besűrítve. Die Hollywood, die!

 10. Nah, engem is ez lendített át a “meg akarom nézni moziban” – fázisba. :)

 11. Szóval ilyen lett volna a film, ha kihagyják a töltelék történetet? Tetszett, moziban már meg se kell néznem. :)

 12. Egyáltalán nem várós de hátha úgy járok vele mint az Ironman első részével…

 13. Hát szerintem ez csak egy poén. Ilyen rossz CGI-t régen láttam. Nem hogy nem élethű, hanem szinte amatőr! Pl. 01:22-nél annak a nagy űrgorillának a fejéből annyira árad a valótlanság, hogy rossz nézni. A ruha az önmagában röhejes, értelmesebb lett volna tényleg legyártani, nem utólag odarakni, az űrbéli képkockák pedig vetekednek az eredeti Star Trek-éivel, pedig az az egyik legrégebbi sci-fi történet… Ez nem csak fura vagy sajátos CGI, hanem rossz. Szerény véleményem szerint.

  A sztori meg hát… az ilyen filmeknél nem fontos. Akár hatvan, akár húsz éve írták a történetüket képregényben, regényben, bármiben, a lényege mindig ugyanaz volt ezeknek: hogy el lehessen adni őket. Azt pedig a látvány miatt lehet remélni, nem a fantasztikus, eredeti sztori végett.

 14. Az nem “egy gyűrű mind fölött” az “egy gyűrű mindenek felett” helyett?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.