The Silent House-előzetes

Ennek a horrorfilmnek elvileg az a különlegessége, hogy egyben vették fel. Nincs vágás benne. Uruguay ilyen horrorral támadt. Az Amerikai remake már kész, de ez még az eredeti film trailere. Érdekességkép álljon itt, hiszen már van khm verzió.

HD a nagyoknak.

7 hozzászólás a “The Silent House-előzetes” bejegyzéshez

  1. Nincs benne vágás?? Lehet hülye kérdés, de ezt, hogy kell érteni?? Az egész filmet felvették másfél óra alatt, aztán mindenki mehet haza és utómunuka, vagy hogy?

    Mert ha ez így van akkor már csak emiatt megnézném…

  2. n.kevin: igen. “egyben vették fel” “nincs benne vágás”, direkt két módon is említettem, hogy érthető legyen. Ugye a mai filmeseket már nem köti a filmszalagok hossza, azért tudták megcsinálni. Ennek ellenére azt írják a kritikusok, hogy néhány helyen gyanús, lehet mégsem egyben lett felvéve, de ez már csak szőrszál.

    nyilván előtte elpróbáltak mindent 100szor

  3. Lehet, hogy van benne pár vágás, de efelett szemet lehet hunyni. Ha jól tudom Hitchcock A kötél című filmje is ilyen “egybemozi”, de asszem abban is van azért egy-két vágás.

  4. Érdekelnek az ily módon készült filmek, ugyhogy ezt meg is nézem a héten valamelyik nap.

  5. Tipca
    A kötél pont a human által említett “köti a filmszalagok hossza” kategória. A tekercsek cseréje miatt kb. tízpercenként egy láthatatlan vágást (ráközelített valami felületre a kamera, majd ugyanabból a képből kezdték a következő tekercset) be kellett iktatnia Hitchcocknak.

    Egyébként ez rohadt sok munkát igényel. Minden egyes mozdulatot (mind színész, mind kameramozgás) előre megkomponálni, begyakorolni… még ha van is benne egy-két vágás, hatalmas respect a készítőknek. A trailer amúgy nem nyűgözött le, különben sem rajongok a műfajilag színtiszta horrorért, de a technikai része miatt érdemes lenne megnézni.

  6. hosszú beállítás. nem,a kötélben sincs semmi vágás. alexander szokurov orosz bárkája is csak egy snitt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.