Final Destination 5-előzetes

Szokás szerint a halál lesz a lényeg, a sajnálatos, hogy a különleges balesetekből jó párat ellőnek a trailerben. Ezúttal egy hídszerencsétlenséget élnek túl a főszereplők, hogy a halál kapcsoljon a sorsukról, és egyenként levadássza őket “véletlenül”.


12 hozzászólás a “Final Destination 5-előzetes” bejegyzéshez

  1. Akár még jó is lehet… az egész azon fog múlni, hogy fogják az előérzeteket megcsinálni.
    Imádtam 1-2-t.
    Szóval a korai részekben mindig volt valami apró jel, amiből sejteni lehetett. A 4 rész meg azért lett egy fos, mert ott nem volt ilyen, hanem helyette volt egy “hülye látomás”.

  2. a trailert nem nézem meg, de várom már, a történet a kutyát nem érdekli, másodlagos, csak legyenek jól megcsinált és ötletes gyilokok, mert ez a film arról szól

  3. azért itt is mókás, hogy csak úgy otthagyja a doki a csajt kipöckölt szemmel, mint valamelyik korábbi részben a fogorvos.

  4. Gyááááá pont most akarok ilyen lézeres műtétre menni…. kellett nekem megnézni :D

  5. Már csak Tony Todd miatt is moziban nézős. Nagyon jó színész, az ábrázata, meg valami eszméletlen brutál.

  6. Ez még mindig vicces… Az előző rész nascaros(?) jelenete sírva röhögős volt.

  7. Szerintem a 2. után übergagyi lett az összes.Rosszabbnál rosszabb tini “színészek”-el…Mondjuk azoknak is való..Tiniknek.

  8. A Fasztfúriuszt is sikerült normálisan megcsinálni az ötödik részre, itt meg legalább volt kettő, ami nézhető volt, szóval bármi lehet. :D

  9. Végső állomásból egy újabb rész az olyan mint a Barátok közt 4532.-ik része:Ha tetszettek az előzőek akkor valószínüleg ezt is szeretni fogod!
    Az első kettő komor volt a 3.-4. inkább vicces ez meg így egyenlőre baromi jól néz ki!Tetszik!

  10. Én már a trailert se néztem végig – szégyen, hogy ennyi rész készülhet ebből a filmből, az első egy remek ötleten alapult – azóta ezen lovagolnak.
    Láttunk nem egy filmet aminek nem tett jót a folytatás vagy folytatások – ez is közéjük tartozik és nagyon félek, hogy a Paranormal Activity is erre a sorsa jut – buziwood…

  11. Lézeres szemműtétnél az orvos biztos nem fog ott hagyni és biztos nem csak egy valaki lesz akkor bent. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.