Colombiana-poszter

Saldana most a várossal a háttérben koncentrál, hogy elbírja a több kilós kézifegyvert. Trailer oké? Bessonnak köze van hozzá, nem meglepő módon.

Colombiana posztere

human
írta
2011. 05. 12. 19:01
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Colombiana-poszter” bejegyzéshez

 1. Ez azért biztos hogy nem több kiló…. kompactnak nagy, de tuti hogy fele műanyag és csak a fontos helyeken fém.

 2. A tréler nagyon ok volt, ez a plakát olyan közepes, se nem jó, se nem rossz.. nem tudom…

 3. blade78: Human humorizál :), másrészt természetesen igazad van, ha jól látom ez valamelyik Berette Cougar modell és cca. 900 g az egész fegyver, betárazva és csőre töltve max. 1 kg.

  Ettől nem törik derékba Zoe, de volt olyan fegyver a trailerben, amely legalábbis kétséges választás egy legfeljebb 50 kilós embernek. Az M4-esből leadott sorozatot sem véletlenül csípőből ereszti el :)

  Az előzetesben mégsem a fegyverek kontra testsúlyproblémák okozhatnak nagyobb megütközést, inkább a kézitusajelenetek. Zoe első körben leszerel valakit egy forgórúgással, amiben nagy szerepe van a lendületnek ugyan, meg a súlypontelhelyezésnek, de ilyen eszméletlen hatásra legfeljebb Chuck Norris képes vele.

  Még mindig a Hannát szajkózom, melyben Saoirse Ronan sem nyom sokkal többet Zoe-nál, abban a filmben viszont mindent ennek a “alkati hátránynak” rendeltek alá. Ha Hanna csontot tört azt az egész testtömegét felhasználva tette, úgy szúrt oda, hogy végzetes legyen és nem azt a célt szolgálták a mozdulatai, hogy minél látványosabb legyen.

  Magamutogató egy akciófilm lesz valószínűleg, de a jobbik fajtából, ahogy azt Bessontól megszokhattuk.

  Erre a francia baromra, mert ez egy barom, elhihetitek, ha ennyi évet elpazarolt nyilvánvaló rendezői tehetségéből, különben is a Colombiana miatt joggal lehetek dühös. Ez az alapanyag ugyanis teljességgel megfelelő lett volna, csekély változtatok árán Mathilda és Natalie Portman számára.

  Újabb mestermű helyett azonban csak egy újabb tucatfilmet izzadt ki magából Besson, ezt sem rendezőként. Pozitívum persze, hogy legalább nem az Arthurból készített egy újabb részt és az Adéle-t is hanyagolta fércteremtményei közül.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.