13 hozzászólás a “Samuel L. Jackson Plays Black Ops” bejegyzéshez

 1. Te sose játszottál multiban?

  Nem Samual L. Jackson játszik itt, hanem egy voice packot nyomtak föl – ilyenkor valamelyik filmjéből kivágott mondatokat, szavakat tesznek az eredeti hangfájlok (beszédek, parancsok, stb.) helyére.

  Még anno a Return to Castle Wolfensteinhez volt egy baromi vicces magyar voice pack valamelyik vígjátékból. (“Guten Tag, faszikáim”)

 2. Nyilván nem Windu mester játszik és nyilván tudta ezt human, ezt szerintem senkinek sem kéne elmagyarázni…

 3. Nem igazán értem, hogy mi tudásra van szükség ezekhez az új CoD játékokhoz. Ezek a playerek életképtelenek egy CoD2 only rifle szerón, de egy simán is. Bocs ha valakit megbántok de így van.

 4. A srácnak van még ezen felül másik hasonló is a youtube csatornáján. Nekem a Swarcis jött be a legjobban. “Stop whining!” “Stop it!”…

  Arról nem is beszélve, hogy egy másik játékos is poénosra vette és egy másik filmből idézett. :D

 5. A legjobban azokon a majmokon lehet röhögni akiknek nem esik le és szidják a tagot meg anyáznak :D

  ebből a fajtából volt egy duke nukem-es valamelyik MMO-ban baromkodott a tag, nah ott szét röhögtem az agyam :D

 6. “Nem Samual L. Jackson játszik itt, hanem egy voice packot nyomtak föl”

  Nem, a mikrofonba nyomott Jackson hangokat, ahogy írtam is, hiszen láthatóan a töltés közben és a lobbyban is csinálja. Plusz a többiek is hallják őt, hiszen láthatóan reagálnak a fix dumákra.

 7. a régi szép idők mikor a desert-ből kilőtt 1 golyó is ölni tudott. most meg a fejét is tunkolni kell…..

 8. Ez is marha jó, de a másik kettőn könnyesre röhögtem magam, pedig alig tudtam valamelyik szöveget filmhez kötni. Technikailag, hogy megy ez? Játék közben választotta, hogy melyik szituációban melyik szöveget nyomja a kiollózottakból, vagy előre definiálva volt a játék egyes cslekményeihez (lelövés, saját gránáttól ferobban, stb.)? A Swarcis “Stop being such a pussy!” is nagyon komoly, de a legnagyobb mikor Vin Diesel beszól, hogy nem tudom mit képzelsz kivel játszol, aztán egy kölyök visszadumál, erre jön a szöveg, hogy pofán lesz verve amiért sokat szövegel. LOL

 9. Llew: de hát ott van, mikrofonba játssza be a részleteket, a játék nem tud ebben segíteni, nincs összekötés, ő választ (ahogy írja imacről tolja, hát ott meg csak space mondjuk a jólelnevezett wav-fileon és a quickview már nyomja is a hangot). Főleg X-boxon aztán tuti nem moddolva multizol.

 10. human: az oké, hogy a mikrofonba tolja bele, de hogy imacről játssza a hangot ezt nem néztem (nem is találom), meg nekem az is újdonság, hogy maga játék xboxról megy (nem ismerem a COD-ot csak névről, ezt a fajta múltit meg még úgy se). Azt hittem normális játék közben tolja poénből, de akkor inkább a videó készítésre koncentrált nem a játékra.

 11. Ez nagyon jó. :) Melyik filmből vannak ezek? Valamiért a Ponyvaregény ugrott be, de már évek óta nem láttam úgyhogy egyáltalán nem vagyok biztos benne.

 12. Bocs a dupla commentért. Megnéztem a többit is, és az Arnold Schwarzeneggeres a legjobb. A “Get to the choppa!”-ás résznél már sírtam a röhögéstől. :D

 13. megawatt: cod2 a legkönyebb játék ;) lövök egy no-zoomot defence kezdőröl és meghal 3 attack kezdőn. nagy tudás kell hozzá:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.