Nézzünk filmet: Straw Dogs remake

Bár teaser trailernek mondják (HAHA), de az egész film benne van. Úgy kezelik, mintha mindenki látta volna az eredetit, de akkor minek újítják fel? Ha pedig nem, akkor miért mutatják meg az egész filmet?

A történet: házaspár vidékre költözik, az istállót felújító munkás csapat pedig szemet vet a feleségére. Erőszakosan. True Blood rajongó lányok mindenképp indítsák el az előzetest.

HD a nagyoknak.

human
írta
2011. 05. 14. 12:48
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Nézzünk filmet: Straw Dogs remake” bejegyzéshez

 1. ilyen a mézes madzag..

  annyira nagyon nem szeretem Bosworth-ot, hogy lehet még Alex Skarsgard sem elég, hogy megnézzem..

  nem ismerem az eredetijét sem.

 2. Elég sok sebből vérzik a film már az előzetes alapján is, de láttunk már olyat, hogy egy rém egyszerű történetet is megfejeltek egy filmvégi csavarral. Remélem, amolyan Vad vágyak-szerű cselekmény visszaforgatás sül ki belőle, mert az mentené a mozit a tékaközhelyektől, amelyek benne vannak.

  A szereposztás is inkább érdekes, mintsem várakozás teljes. James Marsden helyett valaki jóval puhább arcot kellett volna szerződtetni, mert ez a Clark Kent-szemüveg ugyanolyan röhejes kellék a férfiaknál, mint a csajoknál, amikor így vetik be a “rút kiskacsa” effektet. Ha egy jóval természetesebb arcot, Bosworthoz “méltatlanabb” külsejű férfit szerepeltetnének a dolog érdekesebb volna, mikor a karakter átmegy házőrzőbe.

  Kate Bosworth sem a legjobb választás, hogy őszinte legyek, helyes egy zsebcirkáló ugyan, de az amerikai őstípust képviselő háztáji-parasztok nem hinném, hogy érte ölnének (itt persze megcsavarhatnák a dolgokat).

  Egyébként pacsi az íróknak a női önhittség tipikusságának közhelyes leleplezéséért; mikor az asszony apró magára tapadó ruhában futkározik és így panaszkodik a férjének, de hát “nézik a testemet drágám, tegyél valamit ezzel a rakás kigyúrt állattal!”.

  Végül itt van Skarsgård, aki valószínűleg a csomag részeként csatlakozott a filmhez a barátnőjével. Hiába jó színész a srác és hiába hozza ma már csont nélkül a kukoricaföldi déli gyerekek tájszólását, akkor sem látszik amerikainak. Nekem legalábbis a legkevésbé sem, a jegenyefa méreteivel, meg a szőkeségével pláne. Ebből a szempontból egészen más tészta a TB vikingje, vagy a GK felderítője, azoknak direkt jót tett a kozmopolita benyomás, a világlátott ember vonzó közönye, ami Skarsgård sajátja.

  Sok szempontból tehát nem egy meggyőző filmnek látszik. Habár lesznek ebben olyan érdekesebb figurák is, mint Walton Goggins és Dominic Purcell, sőt James Woods nyom egy cameot.

 3. Nem láttam az eredetiét, sőt, nem is hallottam róla, így a kultuszát sem ismerem, már ha egyáltalán van neki.
  Viszont! Marsdent bármikor – BÁRMIKOR – megnézem, ahogy redneckek közt rendet rak, úgyhogy jöhet.

 4. Tényleg annyira elmesélik a filmet az előzetesben, hogy már csak egy olyan történeti csavar mentheti meg mint amilyen pölö a Hívatlan vendég végén volt. DVD-n megnézős a film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.