The Adventures of Tintin-poszter

Bejárja a földet, és mindig cool. Megérkeztek a Pixar pihenője (Cars 2) miatt legjobban várt animációs film poszterei.

Tintin poszterei
Tintin poszterei

human
írta
2011. 05. 17. 05:11
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “The Adventures of Tintin-poszter” bejegyzéshez

 1. Hogyan rontsunk el egy tökéletes filmanyagot: csináljunk belőle animációt!

 2. Szerintem teljesen rendben van az animáció, Spielberg és PJ keze alatt meg egész jót ki is hoznak belőle .

 3. Mi vagyunk az icikék, mi vagyunk a picikék,
  A Hupikék Törpikééék…:)

  Bár, talán jobb lesz, talán.

 4. Kicsi gyerek voltam, amikor ment az HBO-n a Tintin rajzfilmverziója. Nagyon megszerettem a hangulatát. Néhány képregényt sikerült angol nyelven megtalálnom a neten. Egy-két fordulat eléggé blőd bennük, de legalább nem nézik teljesen hülyének az embert ebben az “univerzumban”.

  Kíváncsi vagyok, hogy mennyire tudnak majd lavírozni a készítők a “gyerekeknek szól és/vagy felnőtteknek szól” helyzet között.

 5. Symor: azzal ellentétben, ezen látszik a maximális tisztelet az alapanyag iránt. Erről simán el tudom képzelni, hogy nem csak azért csinálják meg, hogy a poszterre rá lehessen írni, hogy “3D” (a betűkhöz képest nem is olyan nagy az a felirat).
  Amúgy eléggé Spielbergnek való a Tintin, anno egy francia kritikus ehhez hasonlította az Indy-filmeket, innen ismerte meg…
  Én speciel nagyon várom, a rajzfilmnek is elképesztő hangulata volt, és a loszterről is sugárzik, hogy hű adaptációt kapunk.

 6. Azért ilyen nevekkel,hogy Jackos meg Spielberg… és alul meg ott van Moffat (Coupling)… simán nézős.

 7. eleve mi a francból csináljanak akkor animációt, hát csak egy comic-ból és rajzfilmből, nem? várós és majd meglátjuk, poszter rendben van.

 8. Bman, sandor8206 a legésszerűbb kifogást a Tintin animáció ellen, hogy már csináltak egy képregényhű, és csodálatosan egyszerű, kézi rajzolással készült sorozatot. Az első feldolgozáshoz ez a digitális műremek szerintem egyszerűen túl élettelennek fog hatni, vagy legalábbis ez a félelmem vele kapcsolatban. Bár, remélem nem lesz igazam!

  Élőszereplős filmként minden esetre sokkal lebilincselőbb lett volna, így max. egy látványos matiné, amit azért persze bepróbálok :)

 9. A film Facebook oldalán vannak még rohadt jó képek belőle. Nagyon durva technikával csinálják, sztem várakozáson felül jó lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.