27 hozzászólás a “My Secret Weapon” bejegyzéshez

  1. Hoppá, kellemes meglepetés ez az új csaj. Megant utáltam mint a szar, és azt hittem megint egy kb. ugyanolyan színésznőt kapunk, de ez a kis részlet nem rossz. Sokkal természetesebb a bige. Na majd meglátjuk a filmet.

  2. Hát pont, hogy még semmit mondóbb ez a csaj mint vártam. Színészi játék ide vagy oda, megan nekem jobban bejön. Film szempontjából meg lényegtelen, úgy is a robotokra kell gerjedni ebben a filmben.

  3. Ne rinyáljatok már a csaj miatt. Engem speciel Megan Fox is hidegen hagyott és minden bizonnyal ez az új,Rosie Huntington-Whiteley is hidegen fog. Ahogy atesz mondta, a robotokon van a hangsúly és osztom a véleményét.

  4. Igazatok van a gépeken van a hangsúly de azért az egészséges ember megnézi a szép nőket

  5. Tényleg azt kell mondanom, hogy Megan Fox ezt a csajt álmában az asztal alá játssza, ami ugye így ebben a formában nem kis szó:)

    Mindazonáltal, amíg lehetőség szerint ez volt az összes szövege a szöszkének, addig kit érdekel?:)

    Vannak reális, és túlontúl optimista, irreális elvárásaim egyaránt a 3. résszel kapcsolatban.
    Egy normális női főszereplő, és a hozzá köthető történeti szál azonban még a második kategóriába sem fér bele, úgyhogy ezen én nem is aggodalmaskodok…

  6. Hát egy új Transformers filmből nem éppen egy ilyen részletre lettem volna kíváncsi.
    Totál feleslegesen mutatták ezt be, inkább valami olyan részletet mutathattak volna, ahol legalább 1 Transformer szerepel (lehetőleg ne BB, mert vele már tele van a f*szom)

  7. Na, új oldaláról ismerhettük meg a kishölgyet, végre megszólalt… Eddig egész tűrhető, remélem hozza ezt a színvonalat a teljes film során… komolyra fordítva a szót, fugáznám én is

  8. Pocok:
    Igaz, ha azok a kocsik tényleg TF-ek akkor egy szavam sincs a videó ellen

  9. Tudnám mit esznek annyien Magen-en, halál átlag feje van, béna teste. Szegeden kimegyek így a szép időben minden és kb bármerre nézek jobb nőket látok..
    I<3Szeged! :)

  10. megvan már a szokásos “az utcán jobb nőket látok” poszt, aztán itt van az, akit hideg hagy Megan Fox és egy VS angyal is, és a “csak a robotok érdekelnek” ovis hozzáállás…

    annyira remek!

    Rosie tényleg rosszabb színésznőnek tűnik ez alapján a pár másodperc alapján, mint Megan, azt viszont senki nem tudja tőle elvenni, h gyönyörű. aztán ebből még lehet akármi, akár még pozitív meglepetést is okozhat!

  11. KingBen:
    Apád f*át látod te Szegeden, nem Meagnnál jobb nőket! :)
    Ez az új csaj meg olyan béna, hogy remélem az egész film alatt nem lesz ennél több szerepe!

  12. palacsinta
    Pedig Fox egy halál átlag nő, nem nehéz nála szebbet találni..Még az új csaj is szebb nála.

  13. “Fox egy halál átlag nő”
    “halál átlag nő”
    “halál átlag”
    “átlag”

    ok.

    (De komolyan, hol élsz te ember?)

  14. Kedves Sir Alex. Lehet én fogalmaztam rosszul – bár számomra egyértelmű volt -, de hogy értsd: Megan Fox színészi teljesítménye hagyott hidegen. Bárkit betehettek volna helyette a filmbe, mert az alakítása tökéletesen felejthető. Mint nőt, dekoratívnak tartom, szépnek és csinosnak…bár nem láttam még smink nélkül.
    Szerintem b*szottul nem ovis hozzáállás, ha egy TF filmben a robotok érdekelnek, nem pedig a főszereplő csaj. Ha minden áron csajokat akarsz bámulni, mert te akkora tesztoszteron betyár vagy, ajánlom a különböző felnőtt csatornákat. Agysebész.

  15. Szegény Foxot a külseje miatt senki sem igazán tudja a helyén kezelni. Szerintem volt színészi affinitása, ez a modell viszont katasztrófa a hülye vigyorával.

  16. Az a két Rolls Royce ott transformers??? LOL .Kezd érdekes lenni ez az időutazós sztori.

  17. palacsinta & KingBen:
    Elnézést hogy kicsit eltértem a bejegyzés tárgyától, de utóbbinak adnék igazat, Szegeden most van borfesztivál, és tényleg látni olyan csajokat hogy a fentebb említett két hölgyemény asztal alá bújna…csak tudnám hol bújkáltak eddig…:P

  18. Tényleg senkinek nem tűnt fel a legfontosabb, és egyben mindent eldöntő részlet!?!?!?!

    A CSAJNAK ANGOL AKCENTUSA VAN! = B*SZNÁM!

    Megan Foxnak olyan sose lesz! Háhá!

  19. Kedves Alien Bull, ennyi erővel nézhetnéd a rajzfilmet is, de nem akarok kötekedni, mert fölösleges. Az viszont tény, h Megan Fox elég sok embert bevonzott a moziba vagy a “TK”-k valamelyikébe, még akkor is, ha természetesen a robotok vannak a középpontban.

    A “hidegen hagyásnál” pedig nem voltál egyértelmű, de most már értem.

    Az ajánlatodat megfontolom.

    Tisztelettel, nem “agysebész”, hanem gazdaságinformatikus hallgató (bár még csak a 4. év végén)!

    u.i.: Ugyan még csak pár éve követem a VSF show-kat, de még egy szegedi lányt sem láttam, lehet, h lecsúsztam vmiről. :S

  20. Ó, hidd el, amikor kisebb voltam néztem a mesét is, nagy rajongással. Mint nagyjából minden akkori kortársam. De az évek során felnőttem én is, és szinte teljesen elfelejtettem, hogy volt ilyen mese. Konkrétan kisebb döbbenet ért, mikor megtudtam, hogy jön az élőszereplős Transformers film, ráadásul Michael Bay rendezésében. Kíváncsi voltam, hogy milyen robotokat fognak feltüntetni benne és, hogy azokat milyen módon valósítják meg. Magyarul előtört belőlem a gyermeteg kíváncsiság. Engem az vezérelt a moziba.
    Szerintem keveseknek volt az első gondolata az a Transformers hallatán, hogy “Huhh, vajon ki lesz a főszereplő csaj benne?” Akiknek ez volt, vagy ezért mentek a mozikba/kölcsönzőkbe, azok még nem igazán létesítettek testi kontaktust a szebbik nem képviselőivel – tisztelet a kivételnek -. És ne vedd kötekedésnek, mert tényleg nem annak szánom, de az informatikusok nem épp a csajozási képességeikről híresek.
    Az, hogy ki “agysebész” és ki nem, nem a végzettsége alapján dől el. Egy agyoniskolázott, sokdiplomás ember is lehet ostoba. Bár sokan azt hiszik, hogy a papírra firkantott besorolásuk különböztetik meg embertársaiktól. De ebbe inkább nem mennék bele.
    Most, hogy minden egyértelmű, kívánok további szép napot.

  21. Azt valaki elmagyarázza nekem, hogy egy ilyen filmbe miért kell egy szinészileg teljesen tapasztalatlan topmodellt berakni? értem én, hogy popcorn mozi, meg robotok a lényeg, plusz legyen jónő, hogy a (férfi)közönség vizuálisan ki legyen szolgálva, de pl ilyen szinészek mellet, mint malkovich, frances mcdormand, turturro meg szerintema laböf is ügyes, ezeknél több játékidőt kap ez a csaj? szép meg minden, de egy rendes szinészcsaj-laböf párosa plusz érdekes dimenziót adhatna a filmnek két súting között, amit nem hiszem, hogy bárki bánna. de lehet naiv vagyok és megantron fox kell, hogy tóduljon a nép, és folyjon a kess

  22. Engem csak az zavar, hogy az eddigi részekben ott voltak a hősszerelmes jelenetek Mikaela-val, erre most bedobnak egy új karaktert ugyanerre, hogy most ő futkározzon össze-vissza Sammal, aki közben nonono-zik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.