Pon De Floor: TDKR, Neuromancer, Titanic, Swarci, Supercrooks, Machine, Adderall

Nolan még több IMAX kamerával forgatott jelenetet készít a The Dark Knight Rises-ba. Nagyon helyes.

Cannes egyik legjobb hozománya: végre elkelt a Vincenzo Natali (Kocka, Splice) által tető alá hozandó Neuromancer-feldolgozás. Még nincs meg minden pénz, de haladnak. Konkrétan a vizuális részen már elkezdtek dolgozni. Ez egyelőre concept artokat jelenthet, de yay!

Fejlemények a Titanic 3D bemutatója kapcsán: 4k felbontásban digitalizálják újra és hihetetlenül odafigyelnek a 3D konvertálásra. A bemutató időpontja 2012. április 6. Megyünk?

Az összes Swarci projecten megnyomták a fékpedált most, hogy kiderültek a félrelépései. Aki nem olvas bulvárt annak elég annyit tudni, hogy csalta a feleségét, gyereke is van a kapcsolatból, szóval elég komoly a helyzet.

A Timecrimes rendezője készíti el a Supercrooks képregényt filmváltozatát. Mark Millar képregényről van szó, szóval Wanted, Kick-Ass lebegjen a szemünk előtt. Rablós, szélhámosos, egyszóval heist képregény, csak épp szuperhősökkel.

Vin Diesel ismét családi kalandfilmben tűnhet fel. A film címe The Machine. Egy a Pentagon által kifejlesztett emberszabású robot a főszereplő, meg egy srác, aki megtalálja a 20 éve leállított kormány projekt termékét. A hatalom erről tudomást szerez, a többi pedig nem lényeg.

Nemsokára elkezdik az Adderall Diaries munkálatait. Egy ideig úgy volt, hogy Franco rendezi meg főszerepel meg minden, de ez ugrott. Ez közben arra módosult, hogy Stephen Elliott fogja rendezni. Franco pedig egy kábszerfüggő ügyvédet alakít, aki összegabalyodik egy 18 éves vidéki lánnyal. Ez utóbbi épp pornóra adta a.. fejét.

A cím: ma sokat pörgött újra Major Lazer a friss Beyoncé dal miatt.

12 hozzászólás a “Pon De Floor: TDKR, Neuromancer, Titanic, Swarci, Supercrooks, Machine, Adderall” bejegyzéshez

 1. “Az összes Swarci projecten megnyomták a fékpedált most”

  először azt hittem, hogy már ezért is leállnak a stúdiók, mondom, mi van itt, de schwarzi állította le őket

  vin dieselnek meg jól áll majd a robot szerep :D

 2. Ez a Swarci-ügy nem hiányzott. Nem fiatal már, nem vesztegethet most el éveket a visszatérése előtt. Lehet, hogy addig gyűrűzik a dolog, hogy már soha többet nem fogjuk vásznon látni Arnie-t. Az elég rossz lenne.

 3. Most komolyan, tíz éve egyszer félrelépett (legalább is ennyiről tudunk). Nagy úgy, ő is emberből van, de szerintem ez senki másra nem tartozik. Most ezért elhalasztani a filmeket? Komolyan ettől félnek, hogy emiatt valaki nem nézi meg és kevesebb pénzt hoznak? Utálom az egész bulvár majomkodást.

  (Ha Arnie saját maga miatt állította le a projektet, hogy legyen ideje rendbe rakni a dolgait akkor természetesen visszaszívom).

 4. Neuromancerhez: a Splice után nem hiszek.

  Titanic: én ott leszek :)

  Swarci: nooooooooooo. Bár, ha ez azt jelenti, hogy Terminator 8 sem lesz, kiegyezem…

 5. Titanic 3D várna még kb 1 hetet kerek századik évfordulója lenne a katasztrófa napjának

 6. Mammut: igen, ezért is linkeltem be. bár szerintem a stúdiók is lassítottak volna, szal amolyan megelőző csapás

 7. nemá…egy pár s…fej producer döntse el hogy Arnold..”I’ll Be Back” vagy sem?….de persze ha Ő döntött igy…:(

 8. Diesel robot okés, de még okésabb lenne egy Diesel Riddick hír. Tudom, hogy tervezgetik meg minden, de vmi konkrét.

 9. kíváncsi vagyok, hogy a Neuromancerből mit hoznak ki, de nincsenek nagy elvárásaim. Philip k. Dick könyvből sem született még jó adaptáció, annak ellenére, hogy a Blade Runner kiváló film, nagy kedvenc, de adaptációnak pocsék

 10. vicvega – azért a Minority Report elég jó lett, de nem értem az összefüggést – William Gibson könyvből miért ne lehetne jó adaptációt készíteni csak azért, mert PKD-ből még nem annyira sikerült?

 11. Malachi: nem tudom, csak ez az érzésem. mindkét író könyveit nehezen filmesíthetőnek gondolom. a MR pedig tényleg jó, az utolsó 10 percet leszámítva, mert az hazavágja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.