A Transformers 3 legújabb előzetese

Nem sokban tér el az előzőtől, de mégis az a helyzet, hogy ebben a trailerben egész sok lassított jelenet van. Tudom, hogy nem szabad nagyon reménykedni, de a 3D kicsit másfajta rendezési és vágási stílust kíván, és reméljük Bay képes volt alkalmazkodni, így nem 2 centiről 236423 vágással percenként készült a film. Akkor még látványosabb lehet az akció.

Amúgy meg akad pár új jelenet ebben a friss előzetesben.

Sőt, a twitvidre felkerült még egy filmrészlet is, ezúttal Josh Duhamel van a középpontban.

28 hozzászólás a “A Transformers 3 legújabb előzetese” bejegyzéshez

  1. Nálam még mindig ugyan az a hatás. Majd megnézzük…,de nem fogok a premierre futni.:)

  2. én még mindig ugyanúgy vagyok ezekkel a trailerekkel,rendesen megfagyok közben mert úgy ráz a hideg.Nagyon várom már

  3. Azt a durva !!! az a pár új jelenet eszméletlen !!!

    Hogy a francba tudnak ilyen tökély effekteket készíteni ????

  4. Racsni és Optimus mit keresnek a holdon?? Egyáltalán hogyan kerültek fel oda?? :D Mind1…NAGYON VÁROM :D :D

  5. Nekem csak egy kérdésem van. A Transformers filmekben, a film jó nőjének követelmény, hogy mindig nyitva legyen a szája? Huntington kisasszony és Fox kisasszony is open mouth módban tolja a filmeket.

  6. amikor a két robot ütközik az nekem kicsit furánk tűnik, a többi nagyon rendben van. csak a sztorit ne basszák el annyira.

  7. Én is várom, viszont a lányba nem vagyok belenyugodva. Nem tetszik. Egyáltalán nem tetszik. Bár kiadnának egy olyan verziót, amelyikben ki van vágva a filmből:D Vagy Megan feje van az övé helyében:D

  8. Volt egyáltalán új jelenet ebbe? :D Az új csak az egyetlen pozitívum számomra. Leböff meg úgy néz ki mint valami Dave Gahan imitátor. :D Kihagyom ezt, köszönöm.

  9. Vazzzzze én most láttam elöször és levagyok taglózva….ez brutál rohadt jó…
    Ha ilyen lassítós és tű éles nem kapkodós kamerarángatós másodpercenként vágós messziről mutatós lesz én magam alá piszkítok…ez a trailer rohdt jó, reméljük Bay megtanult rendezni végre :)

  10. A Karib 4 előtt vetítették ezt 3D-ben és nagyon ütős volt…
    Szóval most lehet bizakodni 3D szempontból :)

  11. Csak! :-)
    A második részt végigunatkoztam a moziban és megígértem magamnak, hogy soha többet Transformers, de most ismét meginogtam.

  12. ú ezt rohadtul várom, ez nagyon kafa lesz, én végig se néztem atrailert, hogy ne lőjjem le a látványt csak míg elkezdenek kijönni a Holdból és támadnak, wow rohadt brutál, és pont a szülinapomon vetítik, megnéz4em aztán berúgok Transformers 333333333 yeaaaaaaah
    csak legyen jó véresss
    Mozira fel !

  13. Valaki szólhatna Bay-nek (még mielott ez moziba kerul), hogy az urben elég nagy a csend és ha a robot épp kimászik a “holdból”, akkor az nem jár olyan hanggal, mint egy sziklaomlás (0:57-nél) :)

  14. DonLeon
    Valaki szólhatna Bay-nek, hogy igazából nincsenek is Transformerek. Ő meg már a harmadik filmet csinálja belőle. :)

  15. DonLeon: gondolod, hogy majd PONT Bay fogja megtörni azt a hagyományt, hogy a filmekben van hang az űrben? de ha már itt tartunk, rögtön a trailer legelején lángolva csapódik be az űrhajó, szóval nincs is értelme a továbbiakban logikátlanságokat keresni. michael bay sosem tanult fizikát a filmes pályafutása előtt, s bár az ember elvárná, hogy a “meteort, ahol fúj a szél és dőlnek a kőoszlopok” prezentáló armageddon után behozza a lemaradást, ő mégsem tette. és már nem is fogja.

  16. Hány órás lesz vajon a film, ha tele lesz ilyen lassított jelenetekkel. Szerintem a “too much” kategória lesz, még mindig úgy érzem.

  17. Nagyon várós!

    VanillaSky
    A hölgyek valószínűleg Kiera Knightley-tól tanulták el…borzalom! Remélem csak ennyi kritika érheti a filmet.

  18. Üdv mindenkinek az első rész j volt többször megnéztem mert sajnos a moziról lecsúsztam! A másodiknál sajnos nem csúsztam le a moziról! ÉS NAGYON ROSSZ VOLT ÉS KB 6 ÉVESEKNEK CSINÁLHATTÁK MERT VICC KATEGÓRIA VOLT AZ EGÉSZ FILM! Meg is fogadtam hogy hanyagolni fogom a 3dik részt de ez ezeezezeze valami nagyon állat lesz és remélem nem lesz gagyi még a szövegesem mert hhuuhuhuuh ott van a szeren! Lehet hogy Steven Spielberg papa leült kicsit beszélni Michael Bay gyermek fejével hogy hogy is kéne ezt csinálni még is :P ÉS meg szórta egy két fasza tanáccsal :)
    ÜDV

  19. Lenyúlták a terminátor féle “taram-tam-taram”-ot, csak megtoldották két tar-ral!

  20. Nagyon látványosnak ígérkezik. Egyedül a legelején lévő becsapódáskor keletkező lángokon szisszentem fel egy picit, mert a Holdon ez nem jöhetne létre legjobb tudomásom szerint.

  21. nem értem mért azon vitatkozik mindenki mi van a holdon meg hogy nem lehet tűz az égbe meg ilyenek
    kit érdekel????
    meg hogy ne hogy elcsesszék a sztorit,szerintem az ember nem azért megy moziba hogy a történetet figyelje,hanem mert rohadt látványos
    mert ez több mint látványos
    ez a film mögött minden más szar /avatar és társai/elbújhat

  22. csocso219: azért az nem teljesen így van, h mindegy a sztori. igenis fontos, nem 5 évesek vagyunk, hogy csak a látvány miatt menjünk. a skyline is hiába volt látványos, hát egy vicc volt.
    az meg, hogy ez most jó lesz, nem úgy, mint a 2. rész, sajnos nem lehet előre tudni. ütős, ütős a trailer, ez tény. de általában minden trailer ütős, egy szar filmből is ki tudják vágni a jó jeleneteket, de ez még édes kevés. bizakodó vagyok én is, mert az 1 nagyon tetszett, reméljük nem adnak alább annál.:)
    üdv

  23. csocso219 “szerintem az ember nem azért megy moziba hogy a történetet figyelje,hanem mert rohadt látványos” szerintem meg majd 10 év múlva beszéljük meg ezt a mondatod

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.