16 hozzászólás a “Még mindig It All Ends” bejegyzéshez

 1. Mintha valami felrobbanna a háttérben… :/ Ezt a koncepciót mi okból találták vajh’ ki? XD

 2. elég rossz ez a felirat rajta (mármint nem a szöveg,hanem ahogy kinéz),valami stílusosabbat találhattak volna,nagyon nem illik ide.

 3. ezen a kukkeren mindig kuncogok, ha meglátom. Mintha sosem lenne benne üveg..foltokat, horzsolásokat elnézve itt tényleg nincs, csak akkor a francért nem vették le róla?:D najó nem akadok fenn ilyen baromságokon.

 4. Első ránézésre rohadtul tetszik, és izgalomba jöttem a film megnézését illetően.

  Második ránézésre és a kommenteket olvasva viszont kijöttek a hibái.
  – Harry Potter találkozik a Predatorral (Lézernyalábok)
  – Harry szemüvegében tényleg nincsen üveg! (bár ez lehet varázslet is)
  – A felirat stílusa tényleg gáz. Van már HP betűtípus, miért nem lehetett azt használni, vagy valami hasonlót.

 5. Szerintem elég magától értetődő, hogy azok nem lézernyalábok, hanem a felszálló parázs, ami éppen nincsen fókuszban…
  A filmet pedig várom:))

 6. Az Alien Vs Predator mintájára itt van a Potter Vs. Predator avagy Baszhatod a pálcikád gyík.

 7. Hjaj, úgy ki lennék békülve a Potter-filmekkel, ha Daniel Radcliffe-nek nem lenne mindig ugyanilyen feje, mert mindig ugyanezt vágja az elszánt/ideges/őrülten dühös érzelmekhez. Ennél egy gázabb van amúgy: amikor örül.

 8. Cevys: Én tényleg negyed órát gondolkodtam, és ötletem se volt. De a felszálló parázs az reálisan hangzik. Mondjuk attól még fura valahogy nekem. :D

 9. fenomén:
  Én is emiatt nem bírom, és pont nemrég ecseteltem ezt egy ismerősömnek:D

 10. fenomén: a hozzászólásod egyszerűen fenomenális volt!

  De így is Daniel fog a három “színész” közül a legjobban érvényesülni a továbbiakban.

  Szerintem a plakát kb ugyanolyan mint az előző rész (7) plakátjai csak rábiggyesztettek egy “It All Ends” szöveget, ami elég csúnya betűtípussal íródott rá.

  Ettől függetlenül megnézem a filmet, mert ezen nőttem fel. Úgy hogy az utolsó akkorddal számomra végleg lezárul Mr. Potter kottája.

 11. Hihetetlen, hogy most az ehhez hasonló típusú plakátok jöttek divatba. Azt hiszem elértünk a plakátgrafika mélypontjára. Adjustment Bureau, Thor, Harry Potter stb…a főszereplő arca és rajta egy szörnyen elrendezett tipográfiai elem, tökéletesen oda nem illő betűtípussal. Persze értem én, hogy gyakorlatilag marketingesek készítik a plakátokat és már nincs szükség a művészi értékre…de azért ez már túlzás. Na mindegy. Ami biztos, hogy ez nem plakát…semmilyen feltételnek nem felel meg ebben a kategóriában. A kompozíció, a figyelemfelkeltés, a hangulat sűrített átadása, a filmhez illő tipo megtervezése és még sorolhatnám…teljességgel hiányzik. Semmit nem tudok meg a filmről, azon kívül, hogy mindennek vége…
  Bocs a kifakadásért, csak erre rossz ránézni.

 12. még egy megj.: olyan, mintha vmi női magazin/hetilap/bulvár lap címlapjáról szedték volna le, nem? ott szoktak ilyen hozzá nem illő betűtípus+nagy/szuperközeli arc(részlet). Mondanám, h majd megszokjuk, de az ilyet nem lehet..

 13. rognan, nem értek egyet, szerintem igenis jó lett a plakát, persze a betűtípus tényleg kilóg picit, de nem vészes… nekem a kép maga bejön, és hozza az elvárt funkciót: meg akarom nézni a filmet MOST. Persze nem ez az első és egyetlen anyag, szóval egy teljesen ismeretlen filmnél valószínűleg nem ez a legnyerőbb megvalósítás, de ide pont elfér.

  Azon meg már évek óta nem akadok fenn hogy Harry szemüvegében nincs üveg, ez gyakran a filmekben is teljesen kivehető…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.