Röviden: Kellékfeleség (Just Go With It)

Egy film arról, hogy Jennifer Aniston lassított felvételben meg akarta mutatni a testét, ruhában aztán fürdőruhában, bizonyítandó jó nő mivoltát. Hooot? Merev mellbimbó is volt természetesen, ha már a 10 évadnyi Friends nem volt elég azt mutogatni. Ezen kívül Adam Sandler is szerepel a filmben, aki hoz pár poént. Na meg Brooklyn Decker, aki szintén hooot. Kár, hogy a legszexibb jelenetét ellőtték az összes trailerben.

képek a Kellékfeleségből: Jennifer Aniston villog rajtuk
képek a Kellékfeleségből: Jennifer Aniston villog rajtuk

Sajnos nagyon semmilyen a film, egy meglepő mellékszereplővel sikerült azért felkavarniuk az állóvizet. Nem csak, hogy az alap, miszerint Sandler házasembernek tetteti magát a nők bugyijába való bejutáshoz, ami fordítva sül el és az új bimbó látni akarja az asszonyt, de még az összes kiszámítható fordulata is gyenge. Azért van így, mert kb. 12521635 alkalommal bukhatnának le a film alatt. Ezen kívül az új csajjal nem érezni a forró lángokat, így értelmetlen a tettetés nekünk nézőknek. Jó csaj, de hogy élete párjának érzi arra max. pár bénán eladott mondat utal. Rengeteg légbőlkapott lépés van benne, így 5/10 max a pár röhögés miatt.

15 hozzászólás a “Röviden: Kellékfeleség (Just Go With It)” bejegyzéshez

 1. mell szilikon szaj fejrol nem tudok biztosat ,de igy is hot nem kicsit latszik meg nem szult, a film egy szokasos sandleres okorkodes, o sem fog oscart kapni meg ha kulon dijazni fogjak is a humoristakat

 2. Annyira nem szoktak bejönni a Sandleres h-lyeségek, de ezt nagyon bírtam. Szinte végig szakadtam. Jennifer meg…OMG de jól néz ki. :)

 3. Tényleg nem volt valami nagy film. Viszont volt egy poén, amire még mindig emlékszem, pedig már rég láttam.

  Srácnak mondja Sandler:
  – Hallom szeretsz kakilni.
  – Kinyomom, ha kell.

  Áá még mindig röhögök ha arra a jelenetre gondolok :)

 4. Moziban néztem anno barátnővel és nekünk nagyon bejött.Egyszernézős,de arra kiváló

 5. Én is asszonypajtással néztem, szakadtunk rajta. Nem váltja meg a világot, de arra a két órára kikapcsol. És végre egy olyan film (REMAKE), amely nincs tele sz*rós-b*szós-f*ngós viccekkel.
  Instant get lesz júliusban dvdn.

 6. Te hülye vagy Human,ha ezt gondolod erröl a filmröl,csak sajnálni tudom a lelkivilàgodat.

 7. mindy23
  Nem hülye csak más vélemény….
  Szerintem nagyon jó film volt, 2x is megnéztem. Igaz másodszor a gépen.
  Sokkal jobb volt mint egy középszerű vígjáték legalább 7.5/10 :D

 8. Nemá, Én akivel eddig találkoztam, mindenkinek nagyon tetszett.. nekünk is, mi 4en néztük. Jóhogy kilóméterekről látszik mi lesz a vége, nem ez a lényeg benne.
  Alig várom, hogy elfelejtsem, újranézős.

 9. gyengécske volt, tipikus amerikai feldolgozás, nulla fantáziával. talán egy erős 3/10. persze akiknek vicces az ilyen tökönfejelős film, aminek a készítői úgy akarnak viccessé tenni valakit, hogy vastag szemüveget adnak rá és akcentussal beszéltetik…

 10. Hooligan: ” És végre egy olyan film (REMAKE), amely nincs tele sz*rós-b*szós-f*ngós viccekkel.” ööö? csomószor a szarásról dumálnak és a poénok forrása, Sandler hidas tökönütése és még rengeteg altestibb poén volt.

 11. Na jó, de nem nyíltan beszélnek “róla”, hanem ugye elbújtatják. A tökönütéses dolgok pedig azért nem ez a kategória. Bár a végén a kisgyerekkel ugye még egyszer találkozunk ilyen poénnal, de még az is egész elviselhető. Azért egy tinivígjátékhoz képest elenyésző volt az ilyen altesti marhaságok száma.

  Mindenesetre továbbra is az év egyik vígjátéka nálam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.