Shark Night 3D-előzetes

Bár a trailer sugall ciciket és vérengzést is, reméljük tudják majd szállítani. Megismételhető a Piranha 3D? Akinek az nem tetszett, az nyilván kerülje messzire a Shark Night 3D-t, nem neki szól.

Ezúttal pár egyetemista egy szigeten lóg, amikor feltűnnek a cápák, hogy ritkítsák kicsit a jó csajok sorát. A trailer vége egyenesen oh snap.

HD a nagyoknak.

19 hozzászólás a “Shark Night 3D-előzetes” bejegyzéshez

  1. Már nagyon vártam az előzetest, de amennyire vártam, annyira csalódtam is benne. Össz-vissz láthattunk kb. 7 másodpercet a cápából. Hátha majd a következő trailerben, vagy ha más nem, a filmben szemügyrevehetem végre… :)

  2. Ennek azért van jó oldala is, nem lőtték el benne a korhatáros jeleneteket :)

  3. Egyenlőre nagy értelmét nem látom a filmnek! Egymást lökdösik a vízbe! Arra lennék kíváncsi mi készteti őket arra, hogy elkapják a cápát, cápákat!A barátjuk, halála vagy nem tudják elhagyni a szigetet?

  4. csak az első percet néztem, nem akartam túl sok spoilert, de már abból is látszik, hogy ezt komolyan gondolják, míg a piranhát egyáltalán nem
    no persze, ez korántsem baj, jöhet cápás sima horror is, ritkán jön olyasmi

  5. na igen, ez az érdekes, hogy tudnak e jó okot találni arra, hogy vízközelben maradjanak a srácok. a piranhában ezt jól megoldották végülis. mondjuk azt a tömegjelenetet a jersey shore beütéssel szerintem nem lehet felülmúlni. amugy jó az ilyen trailer, maraadjon meglepetés is

  6. Már megint hangszálakkal rendelkező cápákat fogunk látni! Remélem nem fogják űberelni a Cápa 4-et, mert abban aztán volt cápaordítás. :-)

  7. A Piranha 3D-t imádtam, már ott figyel a polcomon, és erős a gyanúm, hogy ezt is imádni fogom! :)

  8. még jó,hogy vannak cápák, mert különben én nyírnám ki ezeket. Amugy gyanús, hogy valami sorozatgyilkos forma ereszti rájuk a cápákat, legalábbis van pár erre utaló jelenet a trailerben.

  9. Úgy tudtam, hogy ezt a filmet PG13asnak tervezik (legalábbis az imdb-n az áll és az egyik főszereplő is ezt nyilatkozta, mindazonáltal a topless jelenet miatt még reménykedem, hogy meggondolják magukat és egy durva filmet hoznak össze. PG-13ban nem sok értelme lenne…

    És ahogy látom itt is a fekete srác lesz az első áldozat, vannak klisék, amiken nem tudnak túllépni…

  10. azért amikor be van vágva, ahogy belökdösik őket a vízbe, azon nem bírtam nem röhögni. ez a Piranhatól messze lesz..de talán nem lesz annyira rossz.

  11. Sajna úgy néz ki, hogy valami emberke gyilkolászik és fegyvere a cápa, szokás szerint az áldozatok egy csapat tini. Ezeken a kliséken hál’isten a piranha3d túltett, mivel elég jó tömeges trancsír jelenetek is voltak benne.

    félek, hogy ezzel a filmmel nem durrantanak nagyot, pedig utoljára jó cápás film a Deep blue sea volt, nem kicsit csúcs elhalálozási jelenetekkel.

  12. Túl sok meglepetést már nem érzek. Egy gazdag gyilkolászós emberke (Hostel..) kitalálja hogy megeteti a gyerkőcöket a cápákkal, a kis sziget jó ötlet, mert másnem a kaja elfogy vízre kell szállni vhogy, sztem nem a cápa lesz itt a horror, hanem az, hogy elkezdenek eltünni az emberek meg felrobban a hajó még az elején és nincs hová menekülni, csak el a szigetről, de hajó híján…talán majd megpróbálják elfogni a cápát és ehhez vkit akit kiutálnak csalinak fognak használni,de az nehezen lesz hihető huszonévesektől.

  13. arról nincs sejtésem, hogy jobb lesz-e a piranhanal, mert annak 17. percében elaludtam, annyira jó volt és nem érzek késztetést a folytatásra, ennek tükrében ez a cápa egészen szarnak tűnik

  14. Ez a film remélem ütni fog. A piranha 3D iszonyat nagy volt, főleg a tömeges trancs jelenet. Sajnos ebben olyat majd nem láthatunk :( de első blikkre jónak ígérkezik :P

  15. Miért mindig a színes bőrűek halnak meg először? Ők jobban feláldozhatók, mint a többiek? Csomó filmben ez van amúgy.

  16. Nem lesz ez rossz és ráadásul még a cápa is jól megvan csinálva nem olyan pocsék CGI mint az Asylum produkció darabjai én várom és remélem jobb lesz mint a Piranha 3D habár az is nagyon állat volt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.