Swamp Related: Total Recall, Tri-Border, Snape, No Guts, This Dark Endeavor, Rómeó, Hableány, Maleficent, Moses, Carrie

Megerősítést nyert Kate Beckinsale szerepe a Total Recall feldolgozásában. Rajta kívül még Bill Nighy és Jessica Biel is csatlakozik Colin Farrell mellé.

Jose Padilha (Elite Squad) nem csak a RoboCop remake-jén dolgozik, de Tri-Border címmel a Gran Torino írójával is igyekszik összehozni valamit. A törvényen kívüli dél-amerikai területen játszódna ami Brazilía, Argentína és Paraguay között/határán van. Egy büntetés miatt ide helyezett DEA ügynökről szól, akinek a civilizációba való visszajutáshoz el kell kapni valami nagy halat. Ehhez bizony rendesen meg kell ismernie a zónát. A politika mellett szórakoztató akciót is ígérnek.

Alan Rickman levele az Empire magazinnak.

Cary Fukunaga (Sin Nombre) egy polgárháborúban játszódó rablós filmet fog készíteni No Blood, No Guts, No Glory címmel. A jó ügyért fog lezajlani a heist.

Matt Reeves rendezi a Summit számára a This Dark Endeavor: The Apprenticeship of Victor Frankenstein című filmet. Három összetevőt kell az élet elixírjéhez összeszedni Victornak, hogy megmentse ikertestvérét.

Ed Westwick (Gossip Girl) a Carlo Carlei-féle Rómeó és Júliában fog szerepelni. Tybaltot alakítja. Júlia szerepére a True Grit főszereplő lánya van már bejelentve. Ezen kívül Holly Hunter is szerpet kap a filmben.

A Mermaid: A Twist on the Classic Tale című könyvből Shana Feste készít filmet. Kicsit sötétebb hangvételű lesz, mint aze ddig ismert sellő történetek.

Darren Aronofskyt a Warner és a Disney is akarja. Az előbbi a Moses című filmjéhez, utóbbi pedig Maleficenthez.

Az MGM és a Screen Gems felfogadta Robert Aguirre-Sacasa-t, hogy üljön neki a Carrie-remake (új feldolgozás) forgatókönyvének.

A cím ezúttal Kalya Scintilla idei EP-jéről jött.

3 hozzászólás a “Swamp Related: Total Recall, Tri-Border, Snape, No Guts, This Dark Endeavor, Rómeó, Hableány, Maleficent, Moses, Carrie” bejegyzéshez

  1. human: Bár én is mindenütt azt a játékot látom…
    Amúgy tudsz ajánlani a Gran Torinohoz hasonló filmet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.