11 hozzászólás a “Napi Potter?” bejegyzéshez

  1. ááá elsőre én is azt hittem Clive Owen. És csináltak egy castingot, amiről én nem tudtam.

  2. Jé, szerintem is tiszta Clive Owen. Kicsit lefogyna és meglenne az ifjú Clive egy filmbe, ha szükséges!

    Azért furcsa, mennyit válltozott ez a fiú az első részhez képest. Bár a többiek is. :)

  3. Neville egy hős!!!!!!!! kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a “nagy jelenete” a karddal:D:D

  4. Az ő arca és karakterfejlődése legalább tükrözi a könyvben leírtakat… Daniel Redcliff nagykorára egy “kigyúrt Potter” lett, miközben ugyanaz a fura, esetlen alakítást nyújtja…

  5. Bakker, en is azt nezem, hogy Clive Owen mi a francot csinal Potterrel.

    Filmhez csak annyit, hogy milyen tuti lenne az eletben is, hogy elvegzed a 8 altalanos Varazslo sulit es mar olyan kemeny leszel, hogy halalosztokkal tudsz kuzdeni es legyozni oket.
    Foleg olyan kolykok akik utolso evben nem is tanulnak, es ok a legbenabbak az osztalyban, es egesz vegig bukdacsolnak az evek alatt. (Pl Neville, Potter vagy Ron)

  6. A kép badass, de a figura is az, aki olvasta a könyvet, az tudja. :)

    Trib: ráadásul hippogriffek repkednek, óriások sétálgatnak, és – oh dear! – emberek elmotyognak pár szót, majd ölnek vele. Semmi realitás!

    (Potter és Ron nem bukdácsolnak az évek alatt – Ron kicsivel a közepes felett van, ha jól rémlik, Harry is “nagyjából átlagos képességű” gyerek, bár már 12 éves korában olyan bűbájt tud, amit egy rakat felnőtt mágus sem a széria univerzumában, a trimágus tusán meg még jobban felgyúrja magát. El kell fogadni, hogy a Harry Potter univerzuma az a Harry Potter univerzuma – amit a gyerekek másodikos korukban tanulnak – pl. a lefegyverzés – ugyan az a kaliberű varázslat, amit a 40+-os halálfalók ellen is működik. Btw. nem olyan badassek ők, csak a filmekben hegesztik őket azzá, a Főnix rendjében (Bellatrix) és Félvér Hercegben (Piton) látszik, hogy ha nem buta, és primitív gonosz halálfalókkal találják magukat szemben, zéró esélyük van. De amíg bekerülhetnek olyan figurák Voldi csapatába, mint Crak és Monstró apja, akiknek a gyerekikhez méltó intelligenciájuk van, persze, hogy tudják őket “aratani.” (Zárójel a zárójelben: nem. Végig csak menekülni, meg hátráltatni tudnak, a Főnix Rendjében is hiába henteltek ész nélkül, a végén csak győzött az XP))

  7. Bizony bizony,az alma nem esett messze a fájától.Neville szülei ugyanis Aurorok voltak(jó a vérvonal)tragikus sorssal megáldva.A korházas jelenetet amiben ez kiderül jól ki is hagyták a filmből.Az tetszik hogy a csöpp béna kiskrapekból a sorozat végére tökös vezéregyéniség lett,aki olyat villant a finisben hogy “ihaj,,….

  8. Szigony, a végén elég sokan villantanak olyat, hogy ihaj! Bár tény, hogy csak kettő érdemel említést és az egyikük valóban Neville. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.