Super 8: kezdődik a spoilerezés

Nyilván nem árulnak még most sem mindent, de az eddiginél többet fed fel a lényről a Super 8 legújabb tv-spotja. Aki nem akarja rombolni a moziélményt, az innentől kezdve akkor tényleg kerülje a marketinganyagokat.

human
írta
2011. 05. 30. 03:42
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Super 8: kezdődik a spoilerezés” bejegyzéshez

  1. Ettől csak még jobban érdekel a film. Kicsit ilyen Lost-os hangulata volt ezzel a zeneválasztással.

  2. Ugyan nem szeretem ha elspoilerezik a filmeket, de még ezt megnézve is kicsit zsákbamacskának tűnik a film. Én még mindig ott tartok, hogy vmi lény elszabadul, és kb ennyi:D. De hogy ez most családi film, mert gyerekek játszanak benne, vagy vmi pörgős akciófilm, esetleg thriller, nem igazán jön át a trailerekből. Persze ez lehet csak az én szegénységi bizonyítványom is:).

  3. Akkor ha jól értem nem egy lény, hanem egy öntudattal rendelkező idegen anyag?:S

    Black smoke utánérzés egy kicsit..

  4. Zirowe: (kicsit OFF)
    Ebbe annyira nem mennék bele, ha már öntudata is van (szellemi lét), meg anyaga is, akkor már nyugodtan nevezhetjük lénynek, bármilyen megjelenése is legyen. Szerintem.

  5. videó megosztókon már kockáról-kockára kivesézték az előző trailert, már abban is vannak easter eggek. érdemes keresgélni. JJ most sem okoz csalódást azoknak, akik autista módon néznek filmet/sorozatot.

  6. A gyerek a Zetor bolygó -ról menekült utolsó 8 túlélő tagja a fajuknak, akik kezdnek ráébredni erre, ( megérkeztük után a hibernáló kamrában töltött túl sok idő miatt emlékezet kiesésük van). Nyomozni kezdenek a Chupakabra után, de nyomozás közben veszik csak észre hogy nekik 4 lábuk van, a jól megszokott 2 helyett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.