Az 1911 teasere

Jackie Chan 100. filmje elvileg. Beindult az öreg, komoly filmekben tolja az ipart mostanában. A Kínai Köztársaság születéséről és a Csing-dinasztia bukásáról. Nagyszabású történelmi film tehát.

human
írta
2011. 05. 31. 04:02
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Az 1911 teasere” bejegyzéshez

 1. Ez a film kicsit szokatlan lesz tőle számomra, túl komoly. Bár a mostaniak amiben játszik egyre többet azok. Várós Jackie miatt.

 2. Little Big Soldier?….Abban is jól alakított és elég komoly film, főleg a vége.

 3. Féligoff: ez japán trailer, japán webcím. A film is japán (koprodukció, mittomén), vagy csak japánul jelent meg először a trailer, nem kínaiul?

 4. rgranc:

  A film poszterei kétnyelvűek – pontosabban két különböző írásjel figyelhető meg rajta, a hivatalos adatok szerint a nyelv kantoni, tehát valószínűleg honkongi film, esetleg Tajvani bár azt kétlem. A trailert még más nyelven nem láttam, mondjuk az sem jelent semmit:)

 5. A Jet Li féle Warlords-ra emlékeztet, az nagyon jó film, ajánlom mindenkinek, remélem ez is hozza majd azt a színvonalat

 6. remélem, itt már több szerepe lesz majd, mint a Shaolinban, bár ott abban a kevésben is jó volt

 7. a Little Big Soldier remekül ötvözte Jackie komolytalanabb és komolyabb filmjeit, én nagyon megszerettem azt a filmet.
  Ez is érdekel, főleg a történelmi háttér miatt, bár sajnos kétlem, hogy elfogulatlan képet kapnánk, de mindenképp megnézem.

 8. kinaban nincs is youtbe,meg semmi emberi jog ez a fasz meg filmet csinal nekik,biztos kilora megvettek,bar sztem mindig is komunista volt

 9. Ez most japán gyártású film, vagy mi a túró? Legalábbis a trailer japánul volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.