A method: Hobbit, Hangover 3, Hunger Games, Low Life, Dark Shadows, While We’re Young

Kiderültek a Hobbit-filmek címei: The Hobbit: An Unexpected Journey, ez 2012 december 14-én jön, és The Hobbit: There and Back Again ami december 13-án, méghozzá 2013-ban.

Hangover 3? A Warner nyugodt szívvel bízza meg a második részt író Craig Mazint a munkával, hiszen a film durván tarol a pénztáraknál.

Donald Sutherland fogja alakítani Snow elnököt a Hunger Gamesben.

Tim Burton nem tervezi, hogy a Dark Shadows 3D lesz. (Ennek ellenére persze konvertálni bármikor lehet, szóval majd meglátjuk.)

Joaquin Phoenix, Marion Cotillard és Jeremy Renner lesz a főszereplője a Low Life-nak, amit James Gray (Two Lovers) rendez. Egy lengyel nőről szól, aki Amerikába akar bevándorolni, de rémálommá válik számára a dolog, amikor odahajózás közben szexuális szolgálatokért cserébe kap csak gyógyszert rosszul levő húgának. Ez odaérve is rányomja bélyegét az életére. Mindezt természetesen nem modern környezetben.

Úgy néz ki, hogy Jesse Eisenberg is szerepelni fog a While We’re Youngban. Ő lesz az idősebb párt felrázó fiatalabb pár férfi tagja. Egy ideig úgy nézett ki, hogy James Franco fogja eljátszani ezt a szerepet, de ez már nincs így.

9 hozzászólás a “A method: Hobbit, Hangover 3, Hunger Games, Low Life, Dark Shadows, While We’re Young” bejegyzéshez

 1. Mondanám,hogy várom a hobbit filmeket,de nem,mert addig nagyon sok idő el fog menni,és sokkal öregebb leszek,nem akarom látni a hobbitot :D

 2. A Hangover 3 nem lene túl nagy meglepetés, de annak örülök, hogy a forgatókönyvíró marad.

  Donald Sutherland-et egész el tudom képzelni Snow elnöknek, a feje megvan hozzá, bár érdekes lesz, hogy jó kövérnek kell lennie majd:). Amúgy remélem nem fognak túl nagy neveket castingolni a filmhez, könyvadaptációkban én az ismeretlenebb tehetséges színészek híve vagyok:).

 3. Én várom már nagyon a hobbitot.
  Hangover 3? 3adjára is bebsznak iszonyatul? Végül is úgy is megnézi mindenki, mivel mindenki rohadt vicces dolognak tartja a bebszást, miközben részben egy önsanyargatás az egész. Nem baj, legalább mások előtt lehet vele menőzni. (2t még nem láttam)

 4. LOL Craig Mazin – szóval konkrétan kevés silányabb író létezik nála…

  Annak a ténynek, h a Másnaposok 2 tarol a pénztáraknál, semmi köze nincsen az Craig Mazin-hoz, hanem csak annak tudható be, hogy akinek az (szerintem zseniális) első rész tetszett az rohant a moziba az első hétvégén, hogy megnézhesse a folytatást.

  Nem értem miért nem az első rész íróinak a kezébe adják a tollat, végülis az ő “gyermekük” a Hangover. Vagy hagyják csak Todd Philips-re és Scott Armstrongra, ők mindig jók együtt.

 5. spoileres lehet
  ne gyertek már a másnaposok bebaszásával :D el volt mondva a filmben h mindkétszer be voltak drogozva, nem az ital miatt voltak annyira ko-n :) és igen 3adjára is be fogja drogozni őket a szőrös dagi :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.