Jolene: PTA, Save The Date, The Words, Freaky Deaky, The Mighty, Ecstasia, Red Tails, Safe Haven

Paul Thomas Anderson új filmjének rendes címe még nincs, de a színészek már sorban állnak. Rami Malek, Philip Seymour Hoffman, Joaquin Phoenix, Amy Adams, Laura Dern, Jesse Plemons and David Warshofsky. Az elvakult vallásos film forgatása még júniusban indul.

Alison Brie (Community) és Lizzy Caplan (Party Down) alakítja a főszereplő testvérpárt a Save The Date című filmben. Egyikőjük elvan a zenész pasijával és nem akar házasságot még, a másik pedig megszállottan tervezi az esküvőjét. Ez nyilván teremt közöttük némi feszültséget.

Brian Klugman és Lee Sternthal (Tron: Legacy írói) végre a rendezői székbe is eljutnak a Words kapcsán. Egy plagizáló írót elkap akitől lopott. Jeremy Irons, Dennis Quaid, Zoe Saldana és Olivia Wilde az eddigi főbb leszersződöttek listája.

A Freaky Deaky című Elmore Leonard könyvből készülő filmbe ők ugrottak be: William H. Macy, Matt Dillon, Brendan Fraser és Craig Robinson. A rendező Charles Matthau.

Az egész földön csak egyetlen szuperhős van a Mighty című képregényben, akiről egy szem halandó zsaru kideríti, hogy valójában rosszfiú. Mi a folytatás? A filmből mindenképp megtudjuk, ha már a képregényt nem olvastuk.

Érdekesnek tűnthet az Ecstasia című scifi. Egy alternatív univerzumban játszódik, ahol nincs szerelem. Egy commitment nevű eljárás/chip van, amivel mesterségesen generálják az érzést. Ez viszont drága, de rengeteg pár igyekszik megfizetni természetesen, a pénz bárhogy előteremtve. A rendező Wayne Kramer (The Cooler, Running Scared).

A George Lucas által producált Red Tails végre eljut a mozikba 2012 januárjában. Talán.

Lasse Hallström már megint Nicholas Sparks könyvet dolgoz fel nekünk. A Dear John után most a Safe Havent.

4 hozzászólás a “Jolene: PTA, Save The Date, The Words, Freaky Deaky, The Mighty, Ecstasia, Red Tails, Safe Haven” bejegyzéshez

  1. Freaky Deaky néven már van egy pornófilm, ráadásul magyar “sztárral” :D

  2. ez az Ecstasia zavaros nekem. ha nem ismerik azt az érzést, hogy szerelem, honnan tudják hogy kell generálni

  3. PTA filmjét mindenhol csak “The Scientology movie” ként emlegetik. Hehe. Hiába nyilatkozza bőszen, hogy nem, csak egy vallás kialakulásáról és felemelkedéséről szól, mindenki tudja, mi a helyzet. A (talán) következő év filmjeiből ezt, és Rian Johnson Looper című dobását várom a legjobban.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.