Spielberg az igaz úton

Igyekeznek a Cápát a 36. évfordulójára kihozni blu-ray-en, de ez még nem lenne nagy szó, ellenben amit mellé nyilatkozott:

there’s going to be no more digital enhancements or digital additions to anything based on any film I direct. I’m not going to do any corrections digitally to even wires that show. If 1941 comes on Blu-Ray I’m not going to go back and take the wires out because the Blu-Ray will bring the wires out that are guiding the airplane down Hollywood Blvd. At this point right now I think letting movies exist in the era, with all the flaws and all of the flourishes, is a wonderful way to mark time and mark history.

Tehát nem fogják számítógéppel kijavítani a filmet a nagyfelbontású kiadásokra. A plusz részleteket amit a felbontás kihoz, azt nem javítják. Ha látszik a drót, akkor látszik, a film akkor és úgy készült, nem kell változtatni rajta. Konkrétan megbánta, amit az E.T.-vel tettek, mivel abból javított kiadás is volt.

human
írta
2011. 06. 06. 13:12
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Spielberg az igaz úton” bejegyzéshez

  1. Hmm… Majd a South Park-ban kiparodizálhatják, hogy “látszódik a drót”:-)Mert ha digitálisan felújítja, az a baj, ha nem, akkor az a baj…

    Tényleg, dicséretes ötlet! Imádom azt a filmet…

  2. cápa kötelező bárhogy számomra :)

    és a meztelenek és bolondok is jöhet bd-n ezerrel, dróttal vagy anélkül, én tuti megveszem :)

  3. Nem értem miért jó ha látszik az,hogy hogyan lettek megoldva a trükkök…Engem kifejezetten zavarna.

  4. Amilyen elrontott filmeket készített az utóbbi években, remélem ez a lépés visszatéríti tényleg és csinál már végre egy normális filmet. Amiben a jó történet lesz az első, nem a látványvilág.

  5. Különvélemény,Kapj el ha tudsz,Terminál,a sokat szapult Világok harca,München…Melyik volt elrontva?Még az Indy 5. sem volt annyira gáz sztem.A többi meg fasza volt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.