La Luna-poszter

A már emlegetett Pixar kisfilm kapott egy gyönyörű posztert. Miért nem ezzel a karakterrel csináltak a Cars 2 helyett nyári filmet?

La Luna posztere

human
írta
2011. 06. 08. 04:58
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “La Luna-poszter” bejegyzéshez

 1. Egyetértek. Talán a Hangover 2 előtt ment a Cars trailere és az egész mozi szinte egyszerre kiáltott fel a végén, hogy ” ez SZAR!”

 2. Balakin..

  Mégis 2006 óta még mindig szinte minden második kisfiú Verdák cuccban tolja és az a felnőtt is, akinek gyerekkorában volt legalább egy Matchbox-a legalább, az kellemes emlékként gondol erre a mozira.

  Egyébként meg, a Pixar nem tud rosszat csinálni, sem egész estés, sem rövidfilmekben nem tud csalódást okozni, legfeljebb csak magukat nem tudják mindig überelni.

 3. Nah én sose voltam egy matchboxos gyerek, amugy imádom a Pixar filmjeit de a Cars egyáltalán nem mozgatott meg bennem semmit. A Cars 2 trailere viszont borzasztó és nem azért mert autókról szól hanem mert mindentől függetlenül is rossz. Kisgyerekek biztos imádni fogják persze.

 4. Én a L’ecsót és az Up-ot se vártam a trailer alapján…és mégis, az előbbit ha megnézem, mindig éhes leszek, míg az utóbbi első 20 perce minden idők egyik legnagyobb érzelembombája a mozitörténetben (ráadásul animálva)..és ezt az érzelmi “sokkot” azóta is csak a Pixar tudta megismételni, méghozzá a Toy Story 3 lezárásánál.

  Így nálam egy Pixar mű mindig különleges helyen van az évi mozis kínálatban.

 5. Leopold-nál a pont. Az UP-nál és a Toy Story 3-nál én is küszködtem a könnyeimmel. Pedig utóbbinál úgy ültem be a moziba, hogy nem hittem volna, hogy ki tudnak még hozni valamit ebből a storyból. A cars-al valószínűleg az a baj, hogy megpróbáltak csak a gyerekekre koncentrálni. Bár van ugye az a mondás, hogy “nem hülye ő, csak gyerek”.

  (azért amikor trailerben a kocsik “ülnek” a repülőben, akkor kicsit hátraugrottam képzeletben:)

 6. bár eléggé elkanyarodtunk, de én a lecsót nem vártam annyira és igazam lett, az upot és a wall-et igen, és igazam lett, szóval a Cars 2 rosszérzésen a Pixar név sem tud változtatni, főleg, ha hozzávesszük az első részt.

 7. A Cars és a folytatása nem azoknak a felnőtteknek szólnak, akik fanyalognak ellene. Ezeket a gyerekeknek találták ki, az egész marketinggel együtt. Én várom az unokaöcsém miatt, aki nagyon szereti, és egymás után akár 2-3x is képes végignézni az első részt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.