17 hozzászólás a “A három testőr 3D posztere” bejegyzéshez

  1. Az előzetes alapján gyalázatos egy feldolgozás lesz, pedig ha valakinek hát Dumasnak lehetne végre egy normális adaptációja.

    Végül is mindegy, Peter Hyams legutóbbi Muskétásánál csak jobb lehet, habár sajnos ahogy ebben, abban is elismert múltú színészek égették magukat másodhegedűsként.

    Orlando Bloom feje nagyon kemény ezen a poszteren, mi lehetett az instrukció, hogy ilyen arcot vágjon a fotósnak: “Orli, most nézz úgy a lencsébe mintha egy tüzelő orkot próbálnál elcsábítani!”

  2. Hát ez elég tré lett…..
    :/
    Az a srác vagy mi kifejezetten irritáló… látom a hogy a 12-16 éves twilighton hízott kis-csajokra akarnak hatni de elég irritáló…

  3. Ebben a filmben egyedül a bíborost alakító Christop Waltz érdekelne, de a belassított, mátrixot szégyenítő Kung fu szerű bunyók és az a léghajó nagyon eltántorít. (emlékezetből írtam, most nem néztem újra az előzetest, szal ha kapufa akkor bocs)

  4. Most komolyan, Orlando Bloom kétszer van a képen? Mert az akinek D’artagnan… övénél van a feje, nagyon hasonlít rá (arcfelépítés, bajusz, frizura).

  5. A Poszter elég semmitmondó ahhoz, hogy a filmet megnézzük, ha 3d-mániákusok vagyunk. Bár a vörös csajnak idegbecsípődése lehet (biztos a sok lassított ninjázástól). Viszont ami az Előzetest illeti, hát megosztja az embereket. Az ember a LÁTVÁNY miatt megy 3d moziba, nem a történet miatt szerintem. Aki történetet szeretne, olvasson könyvet(ahogy én is teszem/tettem), mert A. Dumas – A három testőr igenis egy JÓ KÖNYV., ez pedig egy LÁTVÁNYOS FILM lesz. Talán elmegyünk moziba miatta.

  6. Lehet hogy sokan csak a látvány miatt mennek moziba,de nem az ilyenért.Mivel ez nem látványos hanem nevetséges…

  7. Hehe nekem elég borzasztó az arcfelismerő képességem, de elsőre a főszereplő srácra azt hittem hogy Jennifer Anniston xD.

    Amúgy még nem hallottam a filmről (mármint erről a verzióról), de nem tűnik annyira rossznak.

  8. Első pillantásra csak nekem ugrott be egyből a Star Wars plakátja? Már azt hittem kezd fogyni Lucas papa pénze és lehúz még 1 bőrt! (Off.:Bár örülnék egy JÓ Star Wars filmnek)

  9. Hany bört huznak még le erről? Tényleg nincs más sztori? Nincs (nyilván a közönség és a filmesek által nagyon kedvelt korszakból) valami izgalmas történet? Még lehet most kibírom de a következő 3 testőrnél fejbe lövöm magam. :)

  10. Ja, szerintem is Orlando kétszer van rajt, de ez mekkora tré. A divatmajom kölök meg iszonyat irritáló ott középen. Hát Paul WS. Anderson bácsitól megint kapunk egy 10/4-5 körüli alkotást.

  11. Jaj, ne csináljátok már. Nem hiszem el, h ketten is Orlandonak néztétek Luke Evanst… :P

    Na mindegy. Amúgy, a film szerintem is felejtős. Pedig PWSA-nak voltak régebben jobb próbálkozásai. Pl. a Halálhajó, vagy az AVP is vállalható volt. De egyszer egy haverral direkt csak azért néztük meg a Katonát, h hány mondatot is mond Kurt Russel a filmben. :) Volt vagy 25 mondat kb. De köztük olyan egyszavasok is, mint pl. “Vigyázzzzz!!!” Azért az sem volt egy rossz film azért. :)

  12. Én kíváncsi vagyok, lehet nem lesz olyan rossz. Amúgy szerintem anyagilag tuti bukás a film

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.