Közkívánatra: Star Wars The Old Republic

Ez az intrója, amit most rögtön felirattal lehet megnézni (kapcsoljátok be a CC-t). Nem majdnem film, hiszen oda főleg filmes hatású trailerek kerülnek.

human
írta
2011. 06. 09. 05:30
megjelenés
38
hozzászolás


38 hozzászólás a “Közkívánatra: Star Wars The Old Republic” bejegyzéshez

 1. Ez már unalmasan gagyi! A kalapos faszi meg egyenesen vicc. Oda vagyok a Star Wars univerzumért, de már nagyon izzadságszagú a jelenlegi felhozatal. Nincs egy kreatív csapat a Lucasarts-nál aki fel tudna mutatni valami izgalmasan újat?! Tudom, hogy Lucas az atyaúristen, de ez már szánalmas. A csúcs mondat a videóban: “a Sith Birodalom visszatért!” Gratulálok! Sikeresen kidühöngtem magamat! :-)

 2. Tényleg elég gyengus…
  A kalapos ember nyugodtan lépegethet még ha 4-en lőnek is rá, mert persze őt úgy sem találják el, viszont ha ő kihúzza a pisztolyait, szétlő mindenkit azonnal :P
  Remélem a játékot nem kúrják el. Adok majd neki egy esélyt, de nem fogok sokat gondolkodni az abbahagyáson ha arra kerülne sor esetleg.

 3. …a régebbi videó – amelyben “beparkolnak” a Jedi Templomba a Sith harcosok – nos, AZ volt jobb, mint az új SW összességében…ez a trailer a zenével s látvánnyal együtt csillagos 5-ös ugyan, ám valóban klisés volt…olyan volt mint valami SW összefoglaló 6 percben…Lucasék valahol lukasak, mert a jó s eredeti ötletek lefolynak a semmibe…

 4. Nem vagyok Star Wars droid, de látom hogy odaát ötlettelenségben szenvednek. Ez a galaktikus cowboy már nagyon szánalmas, egyenesen idegesítő. Ennél jobbat nem tudnak már kitalálni?
  Amúgy a videó meg nagyon átlagos. Semmi extra. Tucat ilyen van már.

 5. Áruljátok már el mért fut át a hátamon a kellemes libabörzés ha felcsendűl a Star wars zenéje…

 6. Azt árulja el nekem valaki, hogy ezek a filmekhez képest mikorra tehetőek időrendben?

  Mert a katonák Klónoknak néznek ki, legalábbis a ruhájuk és az arcuk hasonlít, viszont olyan dolgok vannak amiket nemtudok hova tenni.

 7. Nem értem mit anyáz itt mindenki, szerintem ez egy rohadt jó trailer, sőt az egész old republic egy kiváló kezdeményezés. Végre sikerült valami működőképeset kitalálniuk vader meg a rohamosztagosokon kívül.
  Nagyon várom a játékot, engem megfogott!!

 8. Leoben: A címében is benne van: The Old Republic, vagyis a régi köztársaság. Bár én nem vagyok szakértő, de szerintem ez jóval a filmek előtt játszódik.

 9. “A kalapos ember nyugodtan lépegethet még ha 4-en lőnek is rá, mert persze őt úgy sem találják el, viszont ha ő kihúzza a pisztolyait, szétlő mindenkit azonnal :P”

  Ja, vegulis a “Han Solo uvoltve kergeti a rohamosztagosokat, azok meg osszekakkantjak a labuk szárát az ijedtsegtol” jelenet sokkal eletszerubb volt anno.

 10. El tudnék képzelni egy filmet (filmeket), amelyek úgy kezdődnek, hogy “based on the Galaxy created by George Lucas…”

 11. Hát az idei E3-on szerintem ez viszi a pálmát, hiába HÁLÓ, meg Gószt Recon. Azok animációi szebbek, de hiába. A Kalapos fószer meg egy “smuggler” a játékban választható lesz majd ilyen kaszt is, tehát a videóknak be kell mutatniuk, melyik kaszt, mire is képes, tehát ezért hangsúlyozták ezúttal őt is. Egyébként furcsa, hogy a klónok előtt 3000 évvel is pont klónnak kinéző katonák rohangálnak, és minden Sith főgonosz úgy fest, mint Darth Vader sisak nélkül. sajnos ez ötlettelen, de a videó igen jó!

 12. A klónnak kinéző harcosok a Köztársasági Katona néven futnak majd. Nyilván ahhoz hasonló páncélt kellett adni rájuk, ami az egyébként is népszerű klónkatonákon van. Könnyebb lesz eladni a játékot velük, így.
  A csempész tag nekem kifejezetten tetszett. Nem egy hadsereget lő le, hanem csak néhány katonát. Egyébként a Star Wars univerzumban létezik személyi pajzs (personal shield), ami rövid ideig hárítja a lövedékeket. Speciel a KOTOR-ban pont lehet használni őket. Elképzelhető, hogy a kalapos forma is aktiválta a sajátját és nem randomra prbálta ki a szerencséjét.
  Mellesleg a Zabrak Jedi Mester egy oridzsinál Sith-et szúr le a párbaj közben. Úgy értem, annak a faja Sith és Korriban a szülőbolygója, ezért is mondja neki lefejezés előtt a humanoid tanítványa, hogy “welcome home”. Darth Vader, Sidious és előttük/utánuk sokan már csak a vallás követői.

 13. Ha John Williams zenéjére fénykardokkal csatáznak az nálam mindig meghozza a hangulatot. :D

 14. Biowarenek kellene animációs filmeket csinálni : D Tudnak valamit. libabőr.

 15. Megjegyzem a játék már közel sem hozza ezt a hangulatot és élményt. Extrém szinten lebutították, amit az elején ígértek, annak a 10%-t kapják csak meg a játékosok. Minden extra játszható fajt is kivettek, maradt az ember, és ha jól tudom 4 kaszt (Jedi, Sith, Smuggler és Troop) lesz összvissz. Minden kasztnak 1-1 hajó, páncél setek és fegyverek is a megszokott MMO sémán, szóval én csalódtam.
  Pedig hogy csorgattam a nyálam az első trailereknél…

 16. Eszméletlen jól néz ki, de engem nagyon irritál, hogy 3500 évvel az ismert SW univerzum előtt minden ugyan olyan gyakorlatilag. A katonák egyenruhája = klónok, a sith hajók = csillagrombolók, csempész hajó = Falcon (még az ágyú kezelők elhelyezkedése is azonos). Viszont ilyen látványos fénykardpárbajokat bármikor eltudok nézegetni.

 17. Az mondjuk vicces, hogy a sith csókának csak egy sebhely lesz az arcán a fénykard csapás után, ahelyeett, hogy ketté esne a feje. A tanítvány meg persze tök izom lesz hirtelen, mikor előtte alig bírtak ketten a jedivel.

 18. Nem tudom miért fikázzátok ennyire,nekem nagyon tetszet a video.No meg az előző 2 is..tény h egy pöppet klisés volt,na meg ismét sith párti,de szerintem nincs ezekkel baj és én már nagyon várom a gamet.A Smugler meg szerintem nagy forma volt..azt sem értem miért jöttök ezzel a galaktikus cowboyos szöveggel..a technika kinézete meg oké h nem sokban tér el,de azért nem minden ugyanolyan..bár alá írom,lehetne változatosabb is..

 19. Na meg a játék kb egy KOTOR 3 lesz csak mmoba..vedd úgy h a spanokkal tolod a kotort”

 20. Az a kalapos forma mintha csak a Damnation című (szörnyen rossz) játékból lépett volna ki. :D Nekem egyébként csak az fáj, hogy nem jön PS3-ra. :( A gépem meg ehhez kevés lesz… Elkezdhetnének végre több MMO-t is fejleszteni konzolra, mert egy Marvel/DC Universe-el nem igazán vagyunk kisegítve. :S

 21. nem tudom hanyadik videó ez az old republicról… igazán kezdhetnének vele valamit

 22. Llew:
  rosszul láttad, nézd újra :)
  Két sith “padavan” támad először, az egyiket eldobja magától, annak vágja le a sisakját, és csak a fénykard hegye éri el az “arcát” és perzseli meg.(őt vágja le a végén a főrossz)
  A másikat meg kinyírja..:)
  a fő sith nagyúr csak ekkor lép színre:)
  Teljesen korrekt a film szerintem..simán lehetne belőle egy egész estéset nyomatni…zabálná a világ az biztos…Lucas papa sík hülye az biztos.

 23. Kelta67:
  nem egészen…
  kettő sith van, a duplakardos mester és Malgus (szimplakardos) tanítvány…
  Malgus a jedi tanítvánnyal vívott (kék duplakardos), meg a jedimester meg a sith mesterrel (szal mester-mester és tanítvány-tanítvány harc volt, LOL)
  a Zabrak jedimester (szimplakardos) a tanítványa elmenekülése után is többnyire a duplakardossal küzd…
  majd a jedimester a duplakardos sithlordot vágja le, DE NEM HAL MEG (mert a sith tanítványa fogja megölni később).. szal nem 2 sith tanítvány van, hanem egy, aki megöl (a 2 mestert) mindenkit :))..legalábbis én így látom

 24. Az a baj h túl komplikáljátok a dolgokat..ez egy sci-fi fantasy téma..legyen már egy kis képzelő erőtök is..miért lett izmosabb a sith tanítvány(Malgus)?” csak gondoljatok bele a Star Wars világába..mi az amitől igazán erős lesz az egyén?a sötét oldal által járt út(sötét erő) mittomén,mesterének bukásának láttán,jobban áttudta magát adni a sötét oldalnak stbstb..ezt nem úgy kell nézni mint egy valóságokon és realitáson alapuló filmet..just chillin’ guyz..

 25. Hát Lucasék a brand recognition királyai már egy ideje. Olyan jó lenne, hogyha manapság a Lucasartsék azzal kezdene kísérletezni, hogy eredetiséggel és valódi kreativitással fektessenek be a rajongóikba ilyen olcsóságok helyett. A mentség annyi, hogy ez egy számítógépes játék, aminek megvannak a saját marketing szabályai a 12 évesek megnyerésére, viszont ha a játékélmény nem jó, az általában a haláluk így is úgy is.
  Igen, a kalap, a rohamosztagos sisakok meg a Plagiarium Falcon kicsit túlzás, ugyanakkor a Star Wars univerzum eleve tündérmese klisékre épült zsigerbe markoló realizmus helyett, csak mi lettünk öregebbek.

 26. A klónruhán én is csodálkoztam, de végül is, ha azt nézed, magát a clone suite-ot az ep2-ben jango fett ruházatáról mintázták, aki ugye mandalóriai, a mandalóriaiaknak meg már régóta ez a T-arc a jellegzetességük, úgyhogy elképzelhető az is, hogy itt a tor-ban a köztársasági katonák kaptak mandalorian battle suite-ot aztán azt módosítgatták (tehát ők nem klónok), csak hát ja kicsit hasonló lett az ep3-ban látott, ep2->stromtrooper átmenethez.
  Ez amúgy egy cinematic trailer, a játék közel sem így fog kinézni, ahogy láttam kicsit még szarabb is néhol mint kotor1-2 (2003, 2005-ös játékokról beszélünk, könyörgöm), mmo-vá alakítani meg sztem krvára felesleges volt a kotort, kiadta volna bioware a kotor 3-at, szerintem többet ért volna, de biztos valami lókuki jános menedzser jól megmondta hogy mi az igazán jövedelmező, aztán csináljunk mmo-t… nem elég hogy age of empires 4 helyett jött valami förtelem online

 27. Szerintem meg aki egy ilyen király trailer t fikáz bármiben az nem is igazi Star Wars rajongó

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.