Majdnem film: Uncharted 3: Drake’s Deception, Hitman: Absolution, Assassin’s Creed: Revelations

Ha már szóba került újra az E3, akkor lássunk még pár filmes hatású játéktrailert. Nyugi, nemsokára vége, akkor megint sokáig nem kell ilyesmire használtok az egér görgőjét.

Először is itt a Uncharted 3: Drake’s Deception legújabb trailere, és üt. Akció kaland, olyan, amivel nincs tele a mozi.

Aztán Hitman: Absolution, nézed ezt a rövid teasert és belül sírsz, amikor feldereng a Hitman-film.

Még itt van az Assassin’s Creed: Revelations is, aminél nagyon nem tököltek, hangulatbomba.

12 hozzászólás a “Majdnem film: Uncharted 3: Drake’s Deception, Hitman: Absolution, Assassin’s Creed: Revelations” bejegyzéshez

 1. Húú, ez a Hitman teaser nagyon durván jól össze lett rakva!
  Bár bizonyos szempontból kicsit “kilóg” sztem az eddigi részekből ez a fajta mészárlós koncepció… Mert végül is a hitman szériákba mégis csak az volt a lényeg, hogy minél kevesebb nyomott hagyva, a célszemélyt likvidáljuk.
  Arra azért kíváncsi vagyok, hogy erre a konzol generációra fejlesztik a játékot célzottan, vagy esetleg a következőre.

  Az uncharted meg olyan számomra, amiből feltétlenül kéne csinálni egy rendes mozit. Már olyan régen nem láttam moziban kalandfilmet…

 2. Az Uncharted-nak csak egy baja van, az, hogy nem jön ki PCre..
  Az AC-nek a zenéje nekem valamiért nem passzol annyira és szerintem egy kicsit spoileres is. Ez az öreg Ezio-dolog vicces, kíváncsi vagyok, hogy a kedves mama túléli-e az epizódot.

 3. Bakker kell vennem egy nagyobb gyorsabb gépet…. asszem paksi atomerőmű kell majd ezekhez :D

 4. AC meg Hitman a legjobb, Unchartednél a teaser jobban ütött. A koreográfiák ütnek.

 5. A hitman szériát ismerve egyedül a játék egy szakaszán lesz megejtve egy alaposan indokolt mészárlás. Hogy ez mikor történik azt nem tudhatjuk de a profizmust,a régóta bevált, kitervelős skalpokat nem fogják 90%-nál visszább szorítani. Remélem:) Ok nélkül a negyvenhetes nem tombol. Az uncharted meg egy issssssteni találmány!

 6. Hiába nagy visszatérés a Hitman, nem hoz lázba. Szerintem már nagyon régen kifogyott a puskapor abból a sorozatból, de meglátjuk mi lesz belőle. Szerintem el kellett volna már felejteni rég. Az AC-t pedig a napokban elő is rendelem. A jelenlegi generáció talán legjobb sorozata, ahogy Ezio a generáció egyik legszimpatikusabb és “szerethetőbb” hőse. Az előző részek is zseniálisak voltak, az új is az lesz, ehhez kétség sem férhet… pláne a gameplay videó után. :)

 7. hát humán, nem gondoltam volna h. ekkora kocka vagy… az egy dolog h. pl az alien-re én is eléggé ráizgultam, de annak van legalább valami köze (ha jól sejtem nem is kicsi) az oldal nevében is szereplő, ilyen… izé.. mozgóképes történethez… jó jó vettem az adást h. már a játékok grafikája kezdi felvenni a versenyt (ha nem lepipálni) a cgi filmekével, de nem biztos, hogy erre ennyi példát fel is kéne mutatni… (igen, szabad fuuujolni)

 8. Razek: gondolom ez a három vagy négy játékos poszt megártott neked. mellesleg a trailerek szerkesztéséről van szó

 9. Azt tudjátok-e, hogy az AC trailert a magyar Digic csinálta? (Csakúgy, mint a Mass Effect 3-ét)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.