Mi lesz az Asteroids filmben?

Rémlik a minimal játék abból az időből amikor még gondolat sem voltál édesanyád fejében? Nem? Na mindegy. Elég annyi, hogy nem igazán a filmszerű és csavaros története miatt ismert. Ez nem gond, hiszen ismert brand mivolta miatt simán lehet belőle filmet csinálni. Komolyan, ha a torpedóból lehetett…

Már volt szó erről tavaly, de úgy tűnik, hogy mostanában indult be jobban a stúdió. Konkrétan Roland “földpusztító” Emmerichnek ajánlották fel a melót. Még nem tudom, hogy igent mond-e az ajánlatra.

Ennek ellenére a történetről már megtudhattunk dolgokat. A föld pusztulása után játszódik, amikor az emberiség maradéka űrlényekkel közösen él az aszteroida övezetben. Bár a látszat azt mutatja, hogy az emberiség teljes pusztulását segítettek nekünk elkerülni, valójában más céljaik vannak. A nézőknek meg az a célja, hogy rengeteg űrcsatát lásson. Kacsung?

human
írta
2011. 06. 09. 11:04
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Mi lesz az Asteroids filmben?” bejegyzéshez

  1. “Bár a látszat azt mutatja, hogy az emberiség teljes pusztulását segítettek nekünk elkerülni, valójában más céljaik vannak.”

    Nah belenyúltak a fejembe és ellopták a sorozatötletemet…
    Rohadj meg CIA

  2. Csak legyen sok ŰRCSATA, és akkor megkukkantjuk moziban, lehetőleg IMAX! Az sem baj ha élethű CGI a fele, csak látványorgiát okozzon az indokolatlanul tisztelt nézőknek(magamat is beleértve).A játékra én is emléxem. Ami a sztoriról eddig kiderült akár jól is elsülhet. Mindenesetre én várólistára teszem a filmet 10/4.

  3. én még kölök koromban május 1-én (!) egyszer játszottam egy eredeti asterodids játéktermi géppel, egy ifa után kötött játékteremnek nevezet pótkocsiban!:D

  4. Szerintem a látványvilágot biztos igényesen megcsinálják. Ma az már kevesebb pénzből is megy. Roland Emmerich az ilyen típusú filmekben profi. A történet itt úgy sem nagy lényeg, látványban pedig már alkotott néhány emlékezetes filmet! Nekem egyébként a TITAN AE című rajzfilm is beugrott a történetből. Az nem teljesen ugyanezt a történetet fedi le, de látványban valami hasonló lehet a film. Ha elkészül persze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.