Fejik a Cars tehenet

Itt a Cars-spinoff teasere. Egyenesen videóra jön, szóval kevesebb pénzből van összedobva ez az animáció, de legalább így is keresnek vele egy zsák pénznél sokkal többet.

Cool? Headbangelnek a repülők Rob Zombiera.

2013 tavaászig kell várnunk a tényleges filmmel, addig van idő újranézni a Top Gunt.

human
írta
2011. 06. 14. 05:27
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Fejik a Cars tehenet” bejegyzéshez

  1. Azért árulkodó, hogy a végén nem “Disney/Pixar”, csak “Disney”. Kicsit már kezdtem kiábrándulni a Pixarból, amiért pont a legkevésbé eredet/jól sikerült filmjét erőlteti. Az első igazán szar rövidfilmjük is ehhez a franchise-hoz kötődik számomra (valami tokiói verseny, ki tudja már, milyen egész estés előtt láttam).

  2. elég érdekes, hogy a vágóképek közötti feliratokat (nemtom mi a neve) olyan rövid ideig mutatják, hogy én sem tudtam mindet elolvasni, ráadásul bonyolultabb kifejezéseket is tartalmaznak ezek a feliratok, közben meg gyerekek a célcsoport. egy jó részük még olvasni sem tud, aki meg igen az sem ilyen gyorsan. bezzeg a pg13 filmek trailere alatt eldörmögi a hang hogy “this summer… the next boring sequel to our stupid franchise… in eye-popping mindf*cking 3D… in a theatre near you.”

  3. szép! kifejezetten tetszik, amúgy is jobban szeretem a repcsiket mint a kocsikat, várós!

    ace szerintem gyakorlat kérdése az egész – én gond nélkül el tudtam olvasni és egyetlen “bonyolult” kifejezéssel sem találkoztam – igaz a TCAS nem új fogalom a számomra, de gondolom ha a gyermek lemarad az olvasásban majd jól megkérdezi aputól! amúgy a reklámokat időre mérik nem kilóra úgyhogy ne csodálkozzunk hogy nem húzzák fölöslegesen ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.