Tényleg nem elég a Cowboyokból?

Akkor itt az ideje kicsit letörni a lelkesedést.

Ez a filmhez készült Drew Struzan-mű, hivatalos, csak végül nem használták a reklámanyagban. Azt hiszem nem véletlenül.

13 hozzászólás a “Tényleg nem elég a Cowboyokból?” bejegyzéshez

 1. most már mindenki ilyen rajzolt plakáttal nyomul?
  kezd unalmassá válni….

 2. Úgy tűnik, csak szerintem nem cink. Miért lenne spoiler? A címében is benne van, hogy “Aliens”. Mit vártatok, kínai bevándorlókat?

 3. Nekem Tetszik a kép.
  A film nem biztos, de ez a topic azt hiszem a képről szól.
  A Jó öreg Drew bácsi Hozta a formáját akár a Szárnyas Fejvadász, Nagy zűr kis kínában, Star wars, Indiana Jones, Hellboy…stb. Mindez persze a teljesség igénye nélküli felsorolás, de a kép akkor is nagyon jó.

 4. ungarosaurus:

  Szerintem sokkal jobb egy rajzolt poszter, mint egy szarul összefotóboltozott. De tényleg.

 5. szerintem meg sokkal jobb egy festett poszter még egy jól összefotóboltozottnál is :)

 6. Ne értsetek félre, mert én is nagy rajongója vagyok ennek a stílusnak, sőt ezt jobban szeretem mint a mostani össze photoshopolt posztereket!
  Csak így egyszerre beömlesztve már unalmasak: Super 8 aztán Amerika kapitány, Három testőr, most pedig ez is. Már csak Potternek kéne kapnia egy ehhez hasonló kaliberű plakátot. Végül is jöhet, ha jó :)

 7. ungarosaurus:
  potternek most már felesleges sztem, az első részekhez még volt, utána megszakadt, bénán nézne ki, ha most megint visszatérnének hozzá

 8. Valószínűleg a spoiler, mint a kép minősége miatt nem használták fel. Szerintem. Olivia Wilde-ot akarom pucéran MOST.

 9. ungarosaurus
  Mindenki rajzolt plakáttal nyomul? Struzan az etalon, évtizedek óta ezt nyomja, a legnagyobb klasszikusokhoz (Star Wars, Indiana Jones, stb.) festett plakátokat.
  Ha valaki teheti, szerezze be az albumát, a sok gyönyörű kép mellett nagyon tanulságosak az anekdoták is. Ez az a biznisz, ahol aztán tényleg mindenki belepofázik abba, milyen legyen egy-egy kép. Ezért nem véletlen, hogy sokszor akár egy tucat verzió után is ejtik a dolgot. Ha valaki ismeri az öreg tehetségét, tudhatja, hogy a fenti plakát nem azért lett ilyen félresikeredett, mert ő elbénázta…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.