Tree of Life sadface és videó

Vagy fordítva, videó és sadface. A Tree of Life-ot itthon nem moziban nézzük.

Jöhet a kés. Friss videó az apple oldalán, amiben Nolan is feltűnik.

7 hozzászólás a “Tree of Life sadface és videó” bejegyzéshez

  1. Wow, ez most komoly? Egy Cannes-i aranypálmás film miért nem jut el hozzánk a mozikba?

  2. Malachi
    “A jogtulajdonossal közösen összevetettük a bemutatás költségeit a lehetséges bevétellel, és úgy döntöttünk, ezt a filmet kereskedelmileg kockázatos lenne Magyarországon bemutatni” – indokolta a döntést az [origo] kérdésére Farkas Sándor, a Fórum Hungary ügyvezető-igazgatója.

    Most lehet azon szörnyülködni, hogy mért a 3D-s popkornszarok mennek. A többség mindenesetre egy film után fél órával már nem az élet értelméről akar agyalni, hanem döngetni a párjával. Mielőtt kihúzónak tűnnék, én már film alatt is csak azt akarok.
    Oké, tényleg, engem is kiakasztott…

  3. hm, hát akkor lehet, hogy ebből egy bécsi túra lesz. ezt a filmet muszáj lenne tűéles képpel, hatalmas vásznon látni. francba már, dühös vagyok.

  4. Malachi: gondolod adják felirat nélkül / angol felirattal?
    Engem zavarna a német felirat, szóval valószínűleg 720p lesz belőle (vagy 1080, ha addigra veszek új monitort :D)

  5. hogyne adnák, a Haydn például közel is van a Westbahnhof-hoz, gyalog is csak 10 perc szerintem. találtam is előadást, péntektől megy. de csak a szám jár, most úgyse lenne rá időm, meg barátnő nélkül nem mozizom, ő meg németül beszél csak. bukta.

  6. Sajnos jogos a forgalmazó döntése. Lehet, hogy van kb. 1000 ember, kik megnézné, de ennyiért nem éri meg nekik behozni. Meg aztán ott vannak a 720p+monitor kombó huszárai… igaz, nem tudom, hogy melyik melyik miatt van. NihilWolf mondjuk biztos megnézné moziban, ha lenne, de sokan lusták felemelni a seggüket (meleg van, csörögnek a zacskóval, meg ilyen kifogásokra hivatkozva). Nekik ezúton is köszönjük!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.