38 hozzászólás a “Linkin Park és a TF3 soundtrack” bejegyzéshez

 1. Ku**a lehúzó ez a track, nem épp erre számítottam… :S
  A trailer viszont ott van a toppon, mint mindig! :)

 2. Minél többször látom az új csajt, egyre inkább olyan, mintha a pornóiparból szökött volna át…Kb. egy Horrorra akadva szerepet tudnék neki elképzelni rendes filmben : )

 3. Mindenki tiszta retek a városban a háborús helyzet miatt. A csaj meg ott virít hófehér ruhában… Egyébként 0:30-nál hova repül a két fickó? :DDD

 4. Bay megint elvetette a sulykot szerintem. Az első részt azért lehetett szeretni mert viszonylag egyszerű volt, ez meg már egy egész robotinváziót mutat be városrendezéssel együtt.

  A másik rohadtul idegesítő dolog Bay-ben, hogy még most sem képes lemondani a szokásos elfuserált manírjairól. Ez a fajta bambán és párás tekintettel a semmibe bambulva sétálok a káosz közepén reakció annyira szánalmasan direkt rendezői húzás tőle, hogy zsigerből elkezdtem undorodni a filmtől pedig még nem is láttam.

  Bay ugyanis nem ért a jelenetlassításhoz, a “pillanat megragadásához”, ahogy patetikusan alkalmazza az egyszerűen idegesítő. Ő maga nem egy Peckinpah, vagy egy John Woo-hoz mérhető valaki, akik ezt az eszközt kiválóan tudták a filmritmus részévé tenni, ő Bay a gyors vágásokban és a tempó fokozásában van az ereje.

  Tulajdonképpen Bay egy reklámrendező, ezen az állapoton pedig nem tud változtatni, filmjei tele vannak emlékezetes szcénákkal, amelyeknek a hatása nem fedi le filmjei egészét. Tehetségben így mindig is legfeljebb erős közepest mutat.

  Azt külön fájlalom a videóban, hogy Bay megint lekopírozta a toborzóvideók kedvenc beállítását, mikor a “nagyon kemény gyerekek” stílusban előbújnak a fegyveresek egy pocsolyából. Most komolyan (?!), körülöttük házak dőlnek össze, tombol a városi harc és káosz, ők pedig az Alakváltók elől elbújnak a kacsaúsztatóban, hogy majd orvul támadjanak?

  Basszus Bay!
  Ja, és hogy el ne felejtsem a sorból az új csajt. Ennek a rendezőzseninek ismét csak sikerült beletrafálnia, pedig azt végképp nem hittem volna, hogy Megan Fox hiányozni fog egyszer, de Stathem faszpörgettyűjének hihetetlenül üres arca van egy mozihoz (már amennyit mutattak eddig belőle, hisz jól rejtegetik a jeleneteit).

 5. Megan Foxot sem bírtam – szerintem nem kell ribanc egy fasza robotcsatákkal teli filmbe,mert már így is unalmasak – de határozottan értékelném,ha mondjuk az első 10 percen belül az egyik robot véletlenül akkusavat hapcizna rá és belehalna.Az is elég,ha a szóban forgó lassított jelenet végén egy éppen repülő robotelsodorná..akkor még poénos is lenne :D:D

 6. Most megnéztem még1x.Ennek a nőnek nagyon ronda alsó fogsora van,ahogy a srác tartja a 2 IQ-t tartalmazó fejet(1 az élettani funkciókhoz,1 a plázázáshoz).
  Amúgy a trailer nagyon jó lett.Végre látni minden ütést,vágást részleteiben

 7. Nekem eddig nem lett volna bajom a filmmel, de ezután már annyira irritál ez a csaj, hogy nem hiszem, hogy moziba nézném meg. Jó kis bige, de egyszerűen röhögőgörcsöt és hidegrázást kapok ettől a nulla szinésztől.

 8. Kérlek nyugtasson meg valaki,hogy az új csaj lesz benne a főellenség! :D
  Rohadt irritáló! Ahogy így elnézem őt rohadtul olyan mintha csak odatévedt volna a forgatás helyszínére egy plázába menet és egy kicsit beparázott a robbantgatásoktól. :) A trailer amúgy jó. Linkinék meg egyre pocsékabb teljesítményt nyújtanak. Ez a szám nulla. Ráadásul ha jól tudom nem is új….

 9. A linkin parkot leszarom, viszont a jelenetek, na azok odacsesznek, Soundwave – et kiszúrtam egyből.

 10. Na ezt aztán jól elbaszták. Azt hiszem nincs értelme ecsetelni, hogy mennyire elfuserált ez az egész trilógia. Viszont komolyan úgy gondolta valaki, hogy fogja a régebbi trailereket, alábssza ezt a teljesen nem ide illő zenét és hű de jó lesz? Mióta megy ez a szám a város pusztuláshoz?!?!?!?

 11. Mit várunk ettől a zenétől?
  Ha a linkin park még arra sem vette a fáradságot, hogy egy számot írjon a fimhez, helyette odatolták egy régebbi nyavajgós számukat.
  A new divide után nem ezt vártam tőlük…

 12. csajt sam épp fogja az összedőlő épületben, mert már zuhanna lefelé a bige: “let it gooooooo”

 13. Spoiler:
  Egyébként a trilógia végkifejletéről nem árulkodó, hogy mint mindig most is a lp-féle lesz a záró szám és már láttunk egy jelenetet az előző trailerben ahol optimus megint beszédet tart, ezúttal arról, hogy innentől magatokra számíthattok, mindezt egy űrhajó mellett előadva… Nem is tudom mi lesz a történet vége.

 14. 0:10-nél az az elszart makett, vagy gagyi CGI nagyon olcsó, nem tom miért rakják bele mindegyik trailerbe

 15. Ez szörnyű. a legrosszabb trailer amit idén láttam, ez egészen biztos. Én tuti nem megyek el erre moziban, nem ér annyit.

 16. Ezt a számot ennyi erővel egy Tapsi Hapsi rész alá is berakhatták volna…

  Ez a csaj borzasztó… Olyan feje van mint egy rossz pornós mónikküvé klónnak, és kb olyanok ezek a jelenetek a trailerben, mintha egy súlyos feji trauma érte volna és csak úgy van. Úgy létezik, él, el van, de ennyi.

 17. Az előzetes hatalmas!!! Kb csak akkor megy a “Let it go” rész, amikor valakinek erősen kell fognia a másikat, hogy az le ne zuhanjon. Szívemből szólt a szám, hogy zuhanjon le a csaj :D:D

 18. “…A másik rohadtul idegesítő dolog Bay-ben, hogy még most sem képes lemondani a szokásos elfuserált manírjairól. Ez a fajta bambán és párás tekintettel a semmibe bambulva sétálok a káosz közepén reakció annyira szánalmasan direkt rendezői húzás tőle, hogy zsigerből elkezdtem undorodni a filmtől pedig még nem is láttam…”

  ezzel annyira, de annyira egyetértek DE komolyan annyira idegesít ez a SZAR húzás Bay-től + bárkitől, hogy ilyenek miatt nem is nézem meg, majd otthon pörgetve az akciórészekre. Tudom apróságnak tűnik, de valahogy idegesít ez az ÁLdráma, hát ez a rigolyám :-).

 19. A csaj tényleg gáz. Meg az is amikor a girnyóhoz bújik a jóképű katonatiszt helyett, ez még hálivódban is túlzás. Mondjuk egy modellt se láttam még színészkedni. Van egy felvett pózuk amit a kifutóról hoznak, de beleélni magukat bármibe is, az már sok nekik. Még Milla Jovovich próbálkozott valamivel a Jeanne d’Arc-ban és más nem is jut eszembe. Ráadásul ez a csaj Fox-al ellentétben még tucatszőke is.

 20. Én nem értem a felháborodást. Azt igen hogy nem épp ilyen zenét kéne alávágni, de a többi… Popcorn látványfilm? Igen. Kell az ilyenekbe eyecandy? Nem kötelező, de nem meglepő hogy van. Sztorit kell benne keresni? Nem. Hibák lesznek benne? Persze. Elmegyek a moziba, kikapcsolom az agyam és csak nézek. Bőven megkapom ettől a filmtől azt amit várok.

 21. horathius:

  ha te tényleg így gondolkozol a blockbusterekről, akkor változtass nevet. már bocsánat, de nem szoktam kötekedni senkivel sem, meg részben egyet is értek, hogy ezek a filmek a kikapcsolásunkat szolgálják, de attól még nem kell a nézőket értelmi fogyatékosnak nézni és lehet egy kellőképpen szórakoztató filmet készíteni.

  pl Super 8 vagy X-Men: Az elsők.

  Mind a kettő látvány film, de mégsem vesz palira minket!

  Szegény lányt meg hagyjátok már! Mindenki olyan ocsmányan beszél róla, mint egy rongyról. Szerintem ez fordított esetben nektek sem esne jól! Jó, jó, hogy egyáltalán nincs arcmimikája, meg nulla színészi tehetség, de akkor is! Szépen is lehet kritizálni :)

  CrazyBoy-al értek egyet a lánnyal kapcsolatban. Jól leírta a dolgokat :)

  A zene meg mint mindig hallgathatatlan :)

 22. Még Megan Fox nulla jelenetei is jobbak voltak, mint ezé a szöszié, szörnyű, csak tátani tudja a száját, még egy kartonból kivágott Megan Fox is jobb lett volna.

 23. hang nélkül néztem, Linkin Parkot semmi és senki kedvéért nem…

  …és csodálkozom, mert tökéletesen, totálisan ugyanolyan mint a korábbi trailerek, azoktól meg mindenki el volt ájulva. ettől miért nem? hm.

  most voltunk moziban és leadták a hosszú látványos TF3 trailert is, hát izé, látványos volt na. szóval szerintem nem lesz az OLYAN vészes. csak amennyire szokott.

 24. Nem értem miért kel a csajt ennyire alázni, ezekből a jelenetekből egyáltalán nem látszik mennyire jó vagy nem jó színészi tehetsége van. Egyetlen mondatot sem mondott. (Más dolog, hogy én is előre borítékolom, hogy nem az de nem ebből a trailerből szűröm le)

  Bay alázással egyetértek, nem tudom elképzelni hogy megcsinálja ezt jóra, bármennyire is jól néz ki az előzetes.

 25. Mért szidja mindenki a Linkin Parkot nem vágom .. Bár az igaz hogy sztem sem illik a trailer alá. A másik meg hogy megvágátk az egész számot és az nagyon nem tett jót neki amúgy meg gondolom aki szidja az egész nap Lil WAynet vagy Lady Gagát hallgat + istenít dehát na manapság nem értékelik a jó zenét

 26. Egyik kedvenc együttesem a Linkin’ Park.Az,hogy szart válogatott be a főválogatóelnökmenedzseristenség,meg nem az ő hibájuk.Van egy rakás számuk,ami tutira beillett volna a trailerbe.Persze a What I’ve done nem ér :D

  Amúgy a csajnak kb. annyi szövege lesz,mint amennyi a trailerben volt.Ha meg is szólal,akkor szerintem Bay felvétel közben is arra gondolt,hogy “öcsém,ez a liba már megint improvizál”.

 27. Off,de sajnos nem bírom ki:A Linkin Park elég jóféle,mondjuk az utolsó albumokat minden általam ismert linkinparkrajongó szidta(velem együtt),de partimajmok pl imádják.Effelé tendál a világ.

 28. Valahogy akkor sem értem ezt a csaj választást. Megan Fox azt állította anno, hogy Michael Bay kegyetlenül parancsolgató volt vele szemben, noha mindkét filmben világosan látszott, hogyha a csaj nem akart csókolózni Shia-val akkor esély sem volt rá (főleg a 2. rész végén ahol tényleg már gusztustalanul egyértelmű volt, hogy egy csókot nem lehet kiszedni a csajból). Most az előzetes végén Shia megint odarohan a csajhoz, mire a lassított romantikus jelenet csak arra jó, hogy kihangsúlyozva lássa az ember amint pont a srác kapja fel a csajt és nem kölcsönösen ugranak egymásnak. Jó persze kukacos vagyok de…most vagy Bay ad szabad kezet ezeknek a csajoknak valami természetbeli szolgáltatásért cserébe vagy Shiahoz nem mernek hozzányúlni a nők :P

 29. ilyet egyébként, hogy tehetnek bele? nem tudom feldolgozni… senkinek nem tűnt fel vagy szándékos?

 30. nanoc: “Mért szidja mindenki a Linkin Parkot nem vágom”

  mert van, aki már 2007 előtt is ismerte őket.

 31. Ez a csaj basszus. Mondtam, hogy még vissza fogjuk sírni Fox kisasszonyt. Mert ez a mostani csaj még sikítani sem tud hitelesen. Na meg az a fej, rohadt irritáló.

  + A trailer elején az a makett nagyon szánalmas, oda még kellett volna nem kevés CGI.

 32. Én alapvetően szeretem ha van egy filmben romantikus szál. DE! Ebben már az egynél sem láttam értelmét, azon kívül, hogy kellett a látványba egy jóseggű, jómellű nő aki majd szűk naciban rohangál fel s alá meg néha “oda mondja”. A szám borzasztó és ez a trailer el is vette a kedvem rendesen, pedig a Karib és az Álomháború után ez volt a remény és előre látom, ennél is csak fogom majd a fejem.

  A csaj meg… pff. Nem csak hogy a hófehér ruciján nincs folt de magassarkúban flangál mikor világvége van. Áh, hagyjuk. Csalódás, inkább keresek mást.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.