A Dangerous Method-előzetes

Várhattunk egy keveset David Cronenberg új filmjének az előzetesére, de végre itt van. Carl Jung és Sigmund Freud kapcslatát mutatja be. Főbb szerepekben: Michael Fassbender (Jung), Viggo Mortensen (Freud). Keira Knightley, Vincent Cassel.

Ha a youtubeot okosan törölték, akkor a hivatalos weboldalon nézhető az előzetes. Jobb a felbontása is.

8 hozzászólás a “A Dangerous Method-előzetes” bejegyzéshez

 1. húúú milyen nevek szerepelnek itt. Vincent Cassel, Vigo Mortensen… pazar! Vincent is egyre jobb színséz jobb filmekben. várom a filmet nagyon.

 2. Ez nagyon jónak tűnik, már nézném is, ha lehetne, a főbb szerepekre pedig szerintem nem is lehetett volna náluk jobbat találni. Viggo Mortensen különösen nagy kedvencem.

 3. Még egy nagyon várós film!
  A rendező és a szereplők nevei engem nagyon meggyőztek. Újabb remek Cronenberg alkotásnak nézünk vajon elébe?

 4. Ó, nem is tudtam, hogy ennek is Christopher Hampton írta a forgatókönyvét. Majdnem minden névvel külön-külön is megvettek – az egy Keira Knightleyt kivéve. Helyette találhattak volna mást.

 5. Általában szeretem Cronenberg filmjeit, ez is jónak tűnik, a színészek pedig nagy játékosok, már csak miattuk is megnézném.

  Örülök, hogy Michael Fassbender-r felfedezte magának Hollywood, remek színésznek tartom.

 6. Látta már valaki?

  Én most néztem meg és ki kell mondjam: aki nincs otthon a pszichológiában annak ez baromi unalmas lesz! Nem nagyon állnak le a felek magyarázni, hogy mi micsoda, az elméletek közötti ugrálás pedig kicsit még nehezebbé teszi a dolgot. Szegény Sabina Spielrein elméletével se foglalkoznak sokat,pedig milyen csúnyán lenyúlták tőle..:(

  De! Fassbender és Mortensen óriásit alakítanak és számomra teljesen hitelesen mutatják be a Freud-Jung szakítást. Keira is helytáll, bár az ő alakítása azért kicsit izzadtságszagú.

  Külön pont a filmnek, hogy ezúttal senki se feledkezett el Ferenczi Sándorról..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.